Bu kız neden yakınlaşmamıştır benimle?

3 haftadır konuşuyorduk Bir haftadır da çıkıyoruz samimiyiz değer veriyor bana ilk konuştuğumuz dönemlerde çoğu kez para istedi benden ihtiyacım var diye ben ise atmadım daha yeni tanışıyoruz senin bana samimiyetini yakınlığını göreyim fazlasını vereyim diyordum. Birkaç kez tartıştık aramadım sormadım birden kendisi aradı seni sevdiğimi anladım seni özledim seninle ciddi olmak istiyorum evliliği düşünüyorum ama yeter ki birbirimize dürüst sadık olalım bana hep sadık kal sakın bir yanlış yapma güvenim çok sarsılmış insanlara karşı çünkü dedi. Tamam dedim çıkmaya başladık. Bugün de 2. kez buluştuk beni kafeye çağırdı gittim 2 ablası da yanındaydı biraz oturduktan sonra onunla kalktık arabayla biraz gezdik sonra arabayı bir yere çektim oturduk sarıldım boynunu öptüm yüzünü çevirdim dudaktan öpmek istedim ama yanaşmadı çok hızlı değil misin kendimi daha hazır hissetmiyorum dedi. Ben de sinirlendim hasta olmakla alakası yok demek içimden geldi önemli olan birbirimize karşı samimiyetimiz zaman değil sonuçta benimle evlenmek istemiyor musun sevmiyor musun dedim, benden önceki seni aldatan kişiyle arkadaş olduğun halde bile arkadaşça öpüştün ama benimle ise beni sevdiğin halde yanaşmıyorsun demek ki onu daha çok istiyordun arzuluyordun bana karşı ise samimi değilsin menfaatçisin dedim. Alakası yok o zaman hata yapmıştım şimdiki düşüncemle o düşüncem aynı değil ve benim geçmişimden bahsetme sürekli dedi. Bense çok alakası var sonuçta o arkadaşındı ben ise sevdiğin insanım bana karşı daha çok içinden gelmeliydi demek ki beni farklı tutumuyosun o yüzden numaramı sil bende seninkini siliyorum dedim bırakmadı zorla sildim. Bana dedi demek ki amacın sadece yatağa atmak şu bu, ben ise dedim amacım yatağa atmak olsaydı o kadar kız var onlarla olurdum yemin ediyorum amacım öpüşmek bile değildi sadece bana olan samimiyetini ne kadar istediğini görmekti * görüyorum ki arkadaşım dediğin birinden bile farkım yokmuş bir daha benim gibi yaklaşan karşına çıkmaz dedim bıraktım döndüm
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi merak ettiğim bu kız geçmişte arkadaşım dediği biriyle bile öpüştüğü halde benimle neden yakınlaşmadı amacı nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar sürekli görüşmeye çağırdığı halde seninle evliliği düşünüyorum dediği halde
Bu kız neden yakınlaşmamıştır benimle?