3 haftadır konuşuyorduk Bir haftadır da çıkıyoruz samimiyiz değer veriyor bana ilk konuştuğumuz dönemlerde çoğu kez para istedi benden ihtiyacım var diye ben ise atmadım daha yeni tanışıyoruz senin bana samimiyetini yakınlığını göreyim fazlasını vereyim diyordum. Birkaç kez tartıştık aramadım sormadım birden kendisi aradı seni sevdiğimi anladım seni özledim seninle ciddi olmak istiyorum evliliği düşünüyorum ama yeter ki birbirimize dürüst sadık olalım bana hep sadık kal sakın bir yanlış yapma güvenim çok sarsılmış insanlara karşı çünkü dedi. Tamam dedim çıkmaya başladık. Bugün de 2. kez buluştuk beni kafeye çağırdı gittim 2 ablası da yanındaydı biraz oturduktan sonra onunla kalktık arabayla biraz gezdik sonra arabayı bir yere çektim oturduk sarıldım boynunu öptüm yüzünü çevirdim dudaktan öpmek istedim ama yanaşmadı çok hızlı değil misin kendimi daha hazır hissetmiyorum dedi. Ben de sinirlendim hasta olmakla alakası yok demek içimden geldi önemli olan birbirimize karşı samimiyetimiz zaman değil sonuçta benimle evlenmek istemiyor musun sevmiyor musun dedim, benden önceki seni aldatan kişiyle arkadaş olduğun halde bile arkadaşça öpüştün ama benimle ise beni sevdiğin halde yanaşmıyorsun demek ki onu daha çok istiyordun arzuluyordun bana karşı ise samimi değilsin menfaatçisin dedim. Alakası yok o zaman hata yapmıştım şimdiki düşüncemle o düşüncem aynı değil ve benim geçmişimden bahsetme sürekli dedi. Bense çok alakası var sonuçta o arkadaşındı ben ise sevdiğin insanım bana karşı daha çok içinden gelmeliydi demek ki beni farklı tutumuyosun o yüzden numaramı sil bende seninkini siliyorum dedim bırakmadı zorla sildim. Bana dedi demek ki amacın sadece yatağa atmak şu bu, ben ise dedim amacım yatağa atmak olsaydı o kadar kız var onlarla olurdum yemin ediyorum amacım öpüşmek bile değildi sadece bana olan samimiyetini ne kadar istediğini görmekti * görüyorum ki arkadaşım dediğin birinden bile farkım yokmuş bir daha benim gibi yaklaşan karşına çıkmaz dedim bıraktım döndüm
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi merak ettiğim bu kız geçmişte arkadaşım dediği biriyle bile öpüştüğü halde benimle neden yakınlaşmadı amacı nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar sürekli görüşmeye çağırdığı halde seninle evliliği düşünüyorum dediği halde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kanka sen tedavi ol bence cok sakat yaklasmissin bu ne acele olum kiz o hatayi yapmis ayni seyleri yapmak istemiyor sen seviyeli dursan zamana biraksan bu isleri herseu zaten tikirinda olcakti hatalisin dostum uzgunum
Ne bileyim zoruma gitti onun için o kadar bir saatlik yolu gidiyorum işimi gücümü bırakarak okadar masraf yapıyorum bu ise böyle davranıyor arkadaşım dediği insana böyle davranmıyor bana öyle davrandığı için
Ben şunu düşünüyorum acaba benim cebimden yemek içmek içinmi konuşuyor benimle
Kanka kiz belli eder zaten yiyici bir tipmi flan anlaman lazim
Dedimya ilk başlarda çoğu kez para istedi
3 haftada bu ne lan? Kiz seni dolandiracak bak dikkat et.
Benim anlamadığım arkadaşca o kişiyle öpüşmus beni ise seviyorum dediği halde neden öpüşmedi kendimi hazır hissetmiyorum dedi
3 haftada sevgimi olur
Tamamda madem benimle okadar konuşuyor geliyor sarilmama boynundan öpmeme izin veriyor öpüşmeye gelince neden geri çekildi arkadaşım dediği biriyle öpüştugu halde. Bunu merak ediyom
saf birine benziyorsun, paranin pesinde, senle iliskinin degil
Paranın peşindeyse okadar erkek var, peki o çocukla neden arkadaş olduğu halde opusmuştur arzulamismidir yoksa o çocuk ona maddi anlamda istediklerini mi vermiştir oyuzdenmi
Kıza iyilik yapmissin
Niyeki
Öncelikle biriyle ilişkiye başlıyorsun eğer bakman gereken yer sadece senden sonrası öncesini yüzüne vurup duracaksan hiç baslama ayrica 1 aydir çıktığın kişiyle opusmesini bekleyemezsin bu ne hız amacım sadece kızı kullanmak senin
Baskasiyla kendi istegiyle opusmesi herkesle opustugu ve seninlede opusmesi gerektiği anlamina da gelmez nasil isterse öyle yapar sende begenmiyorsan sik*tir olup gidersin
Kizada çok iyi olmus senin gibisinden kurtulmus
Valla asıl amacım onlardan farklı tutması, tamam kendi isteğiyle yapmış bana neden kendi isteğiyle öpüşmedi isteği yoksa niye benimle beraber sadece bunu merak ediyom amacım başka değil
1 ay olmus zaman taniyabilirdin neden bu kadar hızlı olmaya cabaliyorsun bende onu anlamiyorum
Amacım işte o olmadığı için beni gerçekten istiyormu yoksa cebimden yemek içmek içinmi konuşuyor bunu bilmek için. Şu da var acele diyon ama sonuçta ikinci buluşmamız ve beni seviyor, ve arkadaşım dediği biriyle opusmuş biri. Bu durumda zaman kavramı onun için bir hiç olmasi gerekmezmi o arkadaşıydı ben ise sevdiği, hani acaba o kişiyi dahami çok arzulamistir bana göre
Zaman kavramini bir kerelik öptüğü kişiye baglayip ona göre hareket edeceksen ohoooo
Ayrıca belki de o da senin onu sadece cinsellik için istediğini sanabilir
Sevgi sadece opusmek mi?
Tabiki değil ama zoruma gidiyor acaba srp cebimden yemek içinmi benimle
Bir iki yere götür ortak ödemeyi hic teklif etmezse amaci zaten para yemektir bence
Zaten öyle yapiyo
Seni para için kullandigina emin olmussun bence ikiniz içinde iyi olmus ayrılmak bosverin böyle kalsın
Okadar kişi varken nie ben onu anlamadım
Artı olarak tipini de begenmistir belki bilemeyiz
Tipimi beğenmişse öpüşmeye yanasmamasi çok ilginç
Belki de seni sapık sanmıştır mslwmslwmsls
Arkadaşım dediği kişiye nie böyle düşünmemiştir ozaman
Arkadasim dediği kisiyi kendi jstegiyle öpmüş çünkü