Arkadaşlar ben KYK da kalıyorum olayı fazla dolandırmadan direkt anlaticam şimdi yemekhaneye gittim yemek yemek için yemek seçerken karşımdaki çalışan yemek koyarken kafamı kasa tarafına bir cevirdim kasada hep gördüğüm benim yaşıma emsal bir kız var bana bakıyordu bir anda kafasını yere eğdi dikkat ettim ben yemek alıp parmak basıncaya kadar kafasını yerden kaldırmadı sonra ben parmak basarken yani ödemeyi yaparken bile kafasını kaldırıp yine bakmadı ama sonra masaya oturunca herkese bakıyor yemek alıp parmak bastığına neden bana böyle yapmış olabilir düşünceleriniz nedir acaba
Özellikle birde dikkat ettim başkalarına gelen kimseye öyle yapmadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her insanın her yaptığından bir anlam bir mana aramayın bence anlamsız
Ama çok belli bana böyle yaptı ve bu benim hoşuma gitmedi parmak basıp basmadima yani para ödeyip ödemediğime bile bakmadı
O an bir şey olmuştur aklına bir şey gelmiştir yani illa MOBESE gibi herkese bakamaz ki ordaki çalışan kim basmış kim basmamis vallahi garipsiniz her şeyde bir anlam arayıp duruyorsunuz
Hayır herkese bakmak zorunda ve herkese baktı da çünkü işi o başka bir şey yapmıyor sadece gelenlere bakıyor kasaya bakıyor off lütfen doğruyu söyle kırılmam ben merak etme
Yahu ne söylememi bekliyorsun az önce de söyledim herkese gözlerini dikip bakamaz böyle bir şey imkansız yani bu kızın dikkati hiç dağılmıyor mu telefonuna mesaj gelmiyor mu ay ne kadar ütopiksiniz ya ne söylememi bekliyorsun onu da anlamadım yani
Utandigini düşünüyorum benden
Utanmak? Ay ne alakası var off sen bu kıza ilgi duyuyorsun kız sana bakmayınca içerlemissin buna şimdi de böyle kendi kendine triplere giriyorsun sana hayal dünyanda yaşamaya devam kardeş
Ne ilgi duyması ya alakası yok benlik değil zaten ben Boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum kız yemekhanede kasiyer
Ya bırak Allah aşkına senin önemsiz biri olsa burada gelip soru soracak kadar uğraşmazsın az kendine dürüst ol bir şey kaybetmezsib dostum
Yemin ediyorum Boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum sosyal biri değilim sadece okuldan yurda yurttan okula gidiyorum burada sana yalan söylemeyi gerektirecek birşeyim yok böyle birşeye de gerek yok ayreten boş vakitlerinde burada ve ig tiktok dolaşıyorum orjinal bir ig hesabım bile yok fake kullanıyorum sadece bu kız böyle yapınca acaba çok mu tipsiz olduğum için böyle bir şey yaptı dedim herneyse sana da yalan solemeyi geerektirecek bir sebebim yok
Bana yalan söylüyorsun demek istemedim belki kasiyer olduğu için kendine yakıştıramadın kızı bilemiyorum belki de ilgin olduğunu kabul edemiyorsun ama herhangi biri olsaydı gelip burada soru sormazdın üstüne düşmez bu kadar merak etmezdib diye düşünüyorum ayrıca burdan tipsiz olduğunu çıkarman da yine anlamsız kız işinde gücünde sadece o an sana bakmamış tüm yakışıklılara gözlerini dikiyormus da sana hiç bakmamış gibi bir tepki veriyorsun biraz
Haklısın şimdi ya ama kızı sadece hayatımda 3. Görüşüm felan oldu nasıl ilgi duyucam ya onu anlamadım düşünüyorum öyle bir şey yok ama erkek yurdu ve full erkek bir kızında bana böyle yapamsi hoş olmadi herneyse değerli yorumların için teşekkür ederim çok saol
Ya bu iş belli olmaz ilk görüşte etkilenmiş de olabilirsin ya da erkek yurdundaki tek kız olduğu için ondan ilgi görmek onun sana ilgi duymasını beğenmesini istemiş de olabilirsin biraz sert konuştum sana karşı kusura bakma umarım her şey istediğin gibi olur
Yaa çok teşekkür ederim yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum yine benim yaşıma emsal tek kız o başka yok diye biliyorum zaten günlük hayatta da kızlara pas veren biri değilim kız bana soru sorar evet hayır der geçerim kendi sınıfım ve çevremdeki kızlar için kızlara ayıracak vaktim yok reelde hepsi beş para etmez benim gözümde saol sana da teşekkür ederim
İşte sakin kendi hâlinde bir insansın kızlarla pek aran yok anladığım kadarıyla daha önce sevgilin olmamış ya da hepsi kötü sonuçlanmis işte istemsiz bir şekilde kıza ilgi duymaya başlamışsin hoşlanti gibi düşünebilirsin ama belki de artık bilinçaltında kızlarla konuşmak isteyip konuşmadığın için de böyle sonuçlanmış olabilir bana ne kadar çok şey söylersen o kadar yorum yapabilirim rica ederim sonuç olarak pek bir şey yapmadım ama neyse
Olsun vaktini ayırman bile benim için yeterli saol evet sevgilim hiç olmadı şu an konuşmaya vaktim yok ders çalışmaya kalkıyorum gece girerim yine uyurken biraz takılırım
Çok da şey yapmamamak lazım okul dersler tabi ki önemli ama arada bu tarz şeyler yani karşı cinsle konuşmak lazım işte bu şekilde devam edip meslek sahibi olduğunda kız bulamayan çok insan var tavsiyem böyle şeylerden derslerin çok etkilenmiyorsa birgün birinden hoşlanırsan gerçek manada ya da biri senden hoşlanırsa bir şans ver derim naçizane tavsiyem
Buna akşam cevap vereceğim ☺️
Tabiki nasıl istersen kolay gelsin
Saol🖐️
Rica ederim
Öncelikle tekrardan merhaba bur kız ile konuşmak lazım diyorsun ama ben kız aramiyorum doğru evlenmek bir zorunluluk felan deme lütfen ben tek çocuğum annem babama yarın bir şey olsa ben bakacağım eğer eşim istemezse bir seçim yapmak zorunda kalmak istemiyorum ailen ve annem babam arasında en mantıklısı benim gibi biri için tek başıma kalınca evlenmeyi düşünmek olur
Merhaba kız aradığın için demiyorum evlenmek zorunluluk da demiyorum bu senin tercihinde olan bir şey ailene vefanı takdir ediyorum ama ilerleyen yıllarda 30 lu yaşlarda mesleğini eline aldığında yalnız kalacaksın belki sende bir eşim bir çocuğum bir evliliğim olsun diyebilirsin. İnsanoğlu bazen kendini yalnız hissedebiliyor. Allah gecinden versin Allah uzun ömürler versin ailene ama Allah korusun onlar erken giderlerse sen yalnız kalacaksın en azından yanında sırtını dayayabileceğin bir eşin olur yalnız hissetmezsin. Ve belki ailende böyle istiyordur. Amacım illa evlen git kızlarla konuş demek değil dediğim gibi ilerde yalnız hissedebilir bunun için adım atıp evlenenemeyebilirsin. Belli bir yaştan sonra zor oluyor çünkü bu işler.
Yaşım şuanda zaten evlenmeyi düşünmek için çok erken ayreten bu saatte uyumadın mı zira değerli cevabın için yine teşekkür ederim ama yanlizlik denilen şeyi hoşuna giden işlerle giderebilirdin zira evlenmek zorunda değilim öyle düşünüyorum tek amacım ve gayem kariyerimi en doruklara çıkarıp hayatımı noktalamak zira evlenmeyen peygamberler bile vardır İsa aleyhisselam gibi
Ya böyle kendimi evliliği dayatan yaşlı dayılar gibi hissediyorum dnxjkd anlatmak istediğim özenme duygusu yolda bi kız çocuğu gördüğünde kendi aileni kurmak istemek ya da bir adam görürsün eşiyle çay bahçesine gider için burkulur bundan bahsediyorum ya çünkü çok insan gördüm evi var arabası var ama kız bulamıyor ama sende haklısın illa evlenmek zorunda değilsin umarım ilerlede de böyle düşünürsün. Bazen geç uyurum bu gece de uykum yok yazdığını görünce cevap verdim
Aşk tesadüfleri sever felan der misin iyi olmuş uyumadigin ama çok ozenecegimi sanmam zira her evlilik mutluluk ile sonuçlanmıyor haberin olsun istedim
Yaaaa hayırrrr off tamam bir şey demiyorum ben senin iyiliğin için demiştim nasıl istiyorsan öyle olsun
Teşekkür ederim saol ama sen polyanacı olarak bakıyordun olaylara ya kötü bir evlilik olursa bunu düşünmemiştin herneyse tamamdır saol değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim
Hayır polyannacılık değil ben ileriyi de öngörmeye çalışıyordum ben size gidin bulduğunuz ilk kızla konuşun hatta evlenin demedim tanımadan etmeden hemen biriyle evlenmeyin zaten eğer birisinden hoşlanırsanız bunu ertelemeyin demek istemiştim sadece tabiki her evliliğin iyi sonuçlanmadığını bende biliyorum evliliklerin toz pembe olmadığını herkes biliyor neyse önemli değil bir şey yapmadım
Hoslansanda evlilikte pürüzler olabiliyor ki bundan bahsetmiştim sadece
Herneyse yanlış anlaşılma yalım baskalari da okuyordur zaten saolun yeniden
Haklısınız önemli değil
☺️ teşekkürler
Rica ederimmm
İyi gecelerrrr saol
Size de iyi geceler Allah zihin açıklığı versin çok çalış
Çalışıyorum yaw 3. Sınıfım zaten alttan ders yok ustten bile verdim maşallah de zira özel kurumsal bir şirkette iyi bir paraya da calisiyorum ☺️
Daha ne olsun masaAllah 😊
Anlaşılan ikimizde konuşmak istiyoruz sohbet bitmicek böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (saol)
Benim canım sıkıyor jskxks yani ben şey etmek istemedim ama biraz öyle
Ne etmek istemedin kız bende ders çalıştım yatmadan biraz burada geziniyodum normalde ama şu an seninle konuşuyorum
Sen ne zaman uyuyorsun hep böyle geç saatlere kalır mısın
Evet hafta sonu ya birde kalıyorum ayreten zaten 2 gibi felan uyurum genelde
Hmm anladımmmm
Evet bende böyle durumlar
Derslerin çok yoğun sanırım ay niye bu kadar çok çalışıyorsunn
Çünkü Türkiye'nin en büyük ve kaliteli mühendisi olmak istiyorum ve başaracağım
Helal olsun ben arkandayım dostum en büyük destekçin benim bir şeye olduğu zaman yaz ne okuyordun
Dalgamı geçiyon kız ndndndj
(Boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği)
Yok lan ciddiyim aslında ndkxks oha lan bende diyom niye bu kadar çalışıyor bu çocuk boğazicinde okuyan tabi gece gündüz çalışır Allah yardımcın olsun kardeş
Sağolasın teşekkür ederim ☺️🤗
Hiç Boğaziçinde okuyan birini tanımamıştım teşekkür ederim bende ay ne garip bir muhabbet ndjxjd
Normal insanız da Boğaziçi üniversitesini kazanmak zor değil yanlız önemli olan iyi bölüm kazanmak
Doğru aslında çalışan yapıyor
Diyorum ki Boğaziçi ODTÜ İTÜ koç YTÜ gibi universteleri kazanmak zor değil her önüne gelen giriyor bu üniversitelere önemli olan iyi bolumelrini kazanmak
Evet hocam önemli olan oralarda tıp hukuk benzeri bilimler okumak
Hukuk çöp hukuk ile nasıl tıpı aynı yere yazabiliyorsunuz tıp ve mühendislik okumak
Ne yönden çöp acaba
Mezun çok fazla var ve mezunları işsiz kalıyor ya da asgarinin altına çalışıyor
İş imkanı açısından diyorsanız o zaman hiçbir meslek okunmaya değer değil ki
Saydikgim 2 meslek on nuamra
Hocam her mühendisliğin önü açık değil hatta bilgisayar mühendisliği hiç değil tıp iyi bir bölüm ama o da ömür törpüsü çok meşakkatli ve zahmetli ve ayrıca çok da zor okuyana helal olsun
Öncelikle bilgisayar mühendisliğinin onu açık değil diyorsunuz yanlış anlamayın ama ailecek aldığınız apeayi şuanda daha fazlasıni kazanıyorum nasıl açık değil nereden bu kanıya avrdiniz anlamak mümkün değil ayreten okunacak mezlekelr sadece sayısalda var zaten
Afedersiniz aldığınız para sizi ilgilendirir bunu söylemenize hiç gerek yoktu. Ayrıca belki benim ailemde avukat var savcı var belki babam vali belki ben babadan zengin baba parası yiyen bir kızım çok garip cidden neyse iyi geceler
Bu saydığınız her mesleğin maaşını şuanda geçiyorum bakın bilgisayar mühendisliği şimdi çöp mu oldu beni men iyi tıp fakulteleri tutuyordu muhendislik tercih ettim
Ben kendi fikrimi söyledim ön yargılı biri değilim burada okuduğunuz bölüm vasat berbat bir bölüm demedim ki gelip burada aldığınız para ile daha iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz neyse aldığınız para ile size mutluluklar dilerim
İlla soruyorsan tıp diş hekimliği bilgisayar mühendisliği elektrik elektronik mühendisliği hemşirelik eczacılık veterinerlik ebe bu bölümler harici hepsi çöp
Doğrudur
Tamadur saolun her şey için iyi geceler
Size de
Eyvallah son olarak söylemek isterim bolumume okunamz dediginiz için maaşım hakkında bilgi verdim yanlış anlaşılmak istemem güle güle
Okunmaz demedim önü açık bir bölüm değil dedim isteyen istediğini okur bir bölümü okumak için illa önü açık olması gerekmiyor da zaten seversin ilgin vardır okursun size de güle güle
Bende neye dayanarak onu acı kdegil dediniz dedim soyleyin o zaman yazılım tıptan daha kapsamlı bir alan sonu yok deli paralar dönüyor Euro dolar üzerinden maaşlar alıyoruz nasıl onu açık değil diyebiliyorsun aklım almiyor
Çok insan tanıdım bilgisayar mühendisliği okuyup da işsiz kalan kuzenimin biri okumuş geçen sene mezun olmuş ama boş boş dolanıyor diyor annesi ne diyim yani onun yerine paradan ziyade önü açık ben iş vs deseniz şanslısınız der geçerim yani sanki bölüm kurucusu gibi okuduğun bölümü korumana gerek yoktu ki
Hayır onu çok fazla açık o dediğinuhendislik okumamıştım bilgisayar programcılığı okumuştur ondan ıssız kalmıştır sonra ortada daubendisim işsiz kaldım diye geziyordur şu an çok fazla iş var ama işçi yok yani muhendis yok zira illa eminim mühendis diyorsaniz doğuda felan okumuşturuhendislikte universte onemli
Nerde okudu bilmiyorum ama ama dediğin gibi çok iyi bir bölüm olsaydı okuduğun yer fark etmezdi tıpda ya da ebelik de fark ediyor mu illaki fark eder lakin eninde sonunda mesleğini yapabilirsin sonuç odaklıyım yine diyorum isteyen okur beni ilgilendirmiyor para kazanıyor musun ne alaa ama mezun olup iş bulamayanlar da var yani
Mühendislikte universte önemli üstüne basa basa soluyorum mubendislik barajını gecip mühendislik yazılmaz onun yerine hemşirelik ebelik vs yazılır bu arada tıpta ebelikte uniebrste önemli değil Van tıp mezunu ile Hacettepe tıp mezunu aynıdır
Bende diyorum ki üniversite fark eden bir şey nasıl iyi olabilsin aman neyse ya okuyorsanız okuyun beni ilgilendirmiyor zaten
Soliyeyim mühendiser özel şirketlere giriyor özel sirketler ise üniversiteye veya kendini ne kadar geliştirmiş ona bakıyor ama tıp ve ebelik dedikelrimiz develte giriyor devlette universte önemi yok bölüm önemli bu yüzden Boğaziçi YTÜ İTÜ ODTÜ gibi üni mezunlari devlete girmez özelde daha fazla maaşla çalışır
Özelin garantisi var mı? Bir yıl sonra aniden seni işten çıkarabilir o yüzden yine iş garantisi yok şirket batarsa dağılırsa yine işsiz kaldın oyunculuk sektörüne benziyor sizin iş biraz işi buldun mu bitene kadar iyi para alırsın ama dizi bitti mi işsizsindir demektir
Evet var garantisi diyorum ya özelde mubendise ihtiyaç yok kalifiyeli mühendise ihtiyaç var zira şuanda yeni baslayan doktor arkadaşlarım var ise maaş olarak 100 bin lira civarında alıyorlar ben ise 6 bin USD artı 250 USD yemek parası alıyorum ve ben 3. Sınıfım henüz mubendis olsan çok daha fazla alırım
Ben uyuyorum iyi geceler dilerim
Ben size aldığınız paradan banane diyorum siz hala bilmem ne şu kadar alıyorum diyorsunuz ne diyim inanılmaz sıktı beni bu para mubabbetiniz normal bir şekilde sohbeti sonlandıralım iyi geceler lütfen
Mühendislik garanti değil dediğiniz icln dedik diyorum sen anlamamakta israrcisin tamamdır iyi geceler çok uykum geldi zaten
İsabet olur iyi geceler
🖐️
Evet haklı çıktınız yine kasada bugün o kız vardı bana da herkese davrandığı gibi davrandı teşekkür ederim
Önemli değil
Eyw 🖐️
Çok tuhafsın
Bana mı dediniz
Evet çok hoşsun
Ne , O nereden çıktı şimdi kskskslsps
Bilmiyorum ya hoşuma gittin ama istemsizce
Niye acaba
Bilmem hiç kızlarla konusmadigim için olabilir
E iyi ne diyim kdlxld
Bilmem söylemek istedim
Bana daha çok bir kızla konuşmak istiyor gibi geldin ama yine de teşekkür ederim
Eğlencelik kız heryerde varda evlenielcek kız heryerde yok rica ederim
Evlenilecek adam da yok hoş benim derdim değil de kimse ciddi şeylere gelemiyor
Bnen varım hanfendi
Hayırdır evlenmeye mi karar verdin kdkdkdkd 2 gün önce sorunca ne evliliği evlilik düşünmüyorum kariyer yapıcam diyordun
Temiz kız yok ki tertemiz olacak ama
Sen temiz misin peki? Tertemiz..
Evet öyleyim tertemizim
maşaAllah o zaman sana 🥰
Online dersteydim şimdi de ders çalışmaya gidicem sen peki, sen öyle misin?
masaAllah çok yoğun çalışıyorsunn ve bende öyleyim umarım şöyle kendim gibi temiz birine denk gelebilirim
Umarım yaw inşallah geliriz gerçi ayet var nur suresi 26. Ayet Kur'an'ı Kerim'de kusursuz olduğu için yüzde yüz geliriz rahat ol belki de denk geldik bileee ndbd
Bilmem her şey olabilir jdjdkd
Çok güzel olur böyle tabi ki ndndn bu arada burada mısın sekiz de başlayacağım çalışmaya
Biraz yorgunumda uyumuştum şimdi uyandım burdayım
şu an burada mısın
Film izliyorduk şimdi gördüm bildirimi
Sevimli kız seni ne izliyordun
Kader
Film mi o ya sosyallik olmayonca hiç bilmiyoruz
Evet biraz berbat bi film film boyunca bekire sövdük
boş ver onu seni konuşalım
Beni mi konuşalım niye ki
Bilmiyorum konuşalım işte hatta sana tkp atım mi
Olur at
Attim
Sevmiyorr senii uzatma
Ben seviyor mu demedim ama benim de şu an öyle bir amacım yok ki sadece bana öyle yaptı diğerlerine değil
Sorgulama o zaman
Sorgulamak istiyorum tipsiz biride değilim ve beni tanımıyor bilee
Tipsizsin ona göre demek
Çok tuhaf benden çok daha tipsiz kilolu ve leşler de geldi yemek almaya hepsine baktı ama tuhaf herneyse kendimi kimseye beğendirmeye çalışmıyorum
tüpü degilsin mk :D
İyi de benim öyle bir amacım yok ki zaten