Napıcam ben arkadaşlar böyle düşünmem normal mi benim gibi şeyler yaşamış olanlar bu durumu nasıl atlattınız?

Napıcam ben arkadaşlar böyle düşünmem normal mi benim gibi şeyler yaşamış olanlar bu durumu nasıl atlattınız?

Evlenmeyi çok istiyordum hatta o korkuyordu benden çok ama artık istemiyorum hazırlıklar yapılırken vazgeçtim resmen ciddiye yaklaşınca almaya başladım ve vazgeçer oldum bu düşüncelerimi söyleyince yüzüne söyledim geçen gün işte beni istemiyor musun hazırlıklar başlamadan önce deseydin ertelerdik kendini hazır hissedince yapardık falan dedi ayrıca üzüldü de çok değiştin sen eskisi gibi beni sevdiğini düşünmüyorum falan dedi çünkü eskiden evlenmeyi çok istiyordum o çekiniyordu benden bunlsrı duyduğu için şaşırdı ne dicem millete ben tam hazırladım kendimi her şeyi falan neyse orta yolu bulduk evleneceksin mecbur istemiyorsan her şeyi iptal ederim ayrılırız dedi bir şey diyemedim dün gece yine huzursuzluk kapladı içimi ve ona bunlaro yazdım