İlk buluşmada eve çağıran karşı cins tamamen masumane duygularla mı bu teklifte bulunur?

#DeliMavi
24 HAZİRAN 2022
İlk buluşmada eve çağıran karşı cins tamamen masumane duygularla mı bu teklifte bulunur?
#DeliMavi
24 HAZİRAN 2022
Masum olsa cafe’de oturalım der. Saf olmaya gerek yok
Ne kadar fenasın fesat dusunme yaa, mobilyaların yerini değiştirecek ve yardımına ihtiyacı var belki?
Sadece film izlemektir :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben burada pek masumane bir niye olacağını sanmıyorum..
Pek normal bir istek değil bu.. Aslında belli nedeni..
Söylemeye gerek yok anlıyorsunuz😂
Aşk olsun ev dekorasyonu için yardım isteyecektim oys 🤣😁
Sevişmek istemesi
Pul koleksiyonunu göstermek için sabırsızlanıyor olabilir 😊
Benim evime gelen biri kendisinin de istemeyecegi bir şeyi yapmaz. Buna zorlanamaz.
Nazlanma amaci ile söylendiği net belli olan bir " hayır" kelimesi bile benim için gercek bir hayır anlamini taşır. Ve o kişiyi çok arzulasam dahi anında uzaklasirim.
Bu konuda zaten geçmişte deneyimlerim olduğu için kendimi iyi biliyorum.
tabiki masumane , evin sessiz , dingin , relax ortamında karsı tarafı daha ıyı tanımak, özümsemek istiyor , fesat olmayın bu kadar çok .
https://www.youtube.com/embed/p3WNLMEOFK8İlk buluşmada. Amaç aslında belli, yakınlaşmak ve daha da fazlası.
İlk buluşmada eve çağıran erkek güvenilir değildir, her şey zamanla olur
Bu bensem bir demiseksüel olarak söylüyorum kesinlikle bir kardeş tadında olacaktır. Ama erkeklerün geneline bakınca %90 ın hayli üstünde amaç hedef odaklı maalesef 🤗
Genelleme yaparsak hic masumane degildir niyetini en bastan belli etmistir. Fakat kisiye, zamana göre degisebilen bir durum bu tam olarak cevap vermek imkansiz.
Kişiden kişiye değişir…
Yemeye çağırırım yemek yerim…
Birlikte olmak isterim, bir kahveye ne dersin derim…
Cinselliktir. İkinci, üçüncü buluşmada çağırıyorsa yine cinselliktir. Acele ediyor, ölüyor yapamamaktan demektir.
Evimden başka yerde rahat ortam varsa o zaman oraya gidelim daha ne istiyor baş başa kalıcaz işte bütün şeytanlığını yanımda göstersin 😀
O eve gitme seni kumbara gibi patlatıcak, ama abla sen 45 yaşındaysan git artık ne olucak hepi topu 5 sene daha kullanırsın
Altın kafese kuşunu sokmak için boya badana yapıp, birlikte kuşu kafese koymak içindir
Ahhh ahhh eskiden pul koleksiyonunu göstermek gibi bir bahane vardı. Şimdi oda kalmadı😂
Eğer aseksüel veya eşcinsel değilse zamanın %75 inde hayır masumane bişey yok ortada
Belli olmaz
Sekste ollur filmde olur
Hemen artniyet algılamamak gerekir
O çekimi almıştır karşı cinsten ondan çağırır..
Cok cok ufak bir ihtimal de olsa masumane olabilir. .. Ve tabiki daha da bi eğlenmek .. .
Evinde değişiklikler yapacaktır sizin de fikrinizi almak istiyordur.
En İyi Erkek Görüşleri