İlk buluşmada eve çağıran karşı cins tamamen masumane duygularla mı bu teklifte bulunur?

#DeliMavi
24 HAZİRAN 2022
İlk buluşmada eve çağıran karşı cins tamamen masumane duygularla mı bu teklifte bulunur?

#DeliMavi
24 HAZİRAN 2022
Pul koleksiyonunu göstermek için sabırsızlanıyor olabilir 😊
Benim evime gelen biri kendisinin de istemeyecegi bir şeyi yapmaz. Buna zorlanamaz.
Nazlanma amaci ile söylendiği net belli olan bir " hayır" kelimesi bile benim için gercek bir hayır anlamini taşır. Ve o kişiyi çok arzulasam dahi anında uzaklasirim.
Bu konuda zaten geçmişte deneyimlerim olduğu için kendimi iyi biliyorum.
Peçete koleksyonu🤣🤣
İlla ki birseyleri gösterir 😄
İllaki 🙈🤷♀️
tabiki masumane , evin sessiz , dingin , relax ortamında karsı tarafı daha ıyı tanımak, özümsemek istiyor , fesat olmayın bu kadar çok .
https://www.youtube.com/embed/p3WNLMEOFK8Masum olsa cafe’de oturalım der. Saf olmaya gerek yok
Ne kadar fenasın fesat dusunme yaa, mobilyaların yerini değiştirecek ve yardımına ihtiyacı var belki?
Kesin ya kesin 😂
Bak hala yaa🤣🤣🤣 yani eline mi yapışacak TV ünitesinin karşı duvara taşısan🤣🤣🤣
Annem kızar eve gitmem ben 😁
Tamam annenden izin alınır yaa dert ettiğin şeye bak🤣🤷♀️
İlla o eve girilecek yani 😂
Illa🤣🤣🤷♀️
Sadece film izlemektir :)
Teşekkür ederim :)
Cevap
53Cevap
Söylemeye gerek yok anlıyorsunuz😂
Aşk olsun ev dekorasyonu için yardım isteyecektim oys 🤣😁
Sevişmek ya da film izlemek için
Pek normal bir istek değil bu.. Aslında belli nedeni..
Ben burada pek masumane bir niye olacağını sanmıyorum..
İlk buluşmada. Amaç aslında belli, yakınlaşmak ve daha da fazlası.
İlk buluşmada eve çağıran erkek güvenilir değildir, her şey zamanla olur
Bu bensem bir demiseksüel olarak söylüyorum kesinlikle bir kardeş tadında olacaktır. Ama erkeklerün geneline bakınca %90 ın hayli üstünde amaç hedef odaklı maalesef 🤗
ilk buluşma evde olmaz heleki bu devirde.. hiç olmaz kız tarafı kendini rahat ve güvende hissetmesi için kalabalık bir ortama gitsin.. erkek nasıl biri gözlemlesin..
İlk buluşmada eve çağırdı gittim. Orada evi toparladık, perde astık bulaşık yıkadık. İlk buluşmada eve gitmeyin 😂😂
İlk buluşmada eve çağıran kadının niyeti kötüdür, erkeginse niyeti belli olmaz, kötü olabilir de, olmayabilir de...
Kişiden kişiye değişir…
Yemeye çağırırım yemek yerim…
Birlikte olmak isterim, bir kahveye ne dersin derim…
kendini daha iyi hissetmek için firs date te eve cağırmak gayet doğal, yabancılık cekmemek için birebir..
Cinselliktir. İkinci, üçüncü buluşmada çağırıyorsa yine cinselliktir. Acele ediyor, ölüyor yapamamaktan demektir.
Evimden başka yerde rahat ortam varsa o zaman oraya gidelim daha ne istiyor baş başa kalıcaz işte bütün şeytanlığını yanımda göstersin 😀
Altın kafese kuşunu sokmak için boya badana yapıp, birlikte kuşu kafese koymak içindir
Ahhh ahhh eskiden pul koleksiyonunu göstermek gibi bir bahane vardı. Şimdi oda kalmadı😂
Niyeti seninle Kiser yemek baska ne olabilir iciniz kotu
Eğer aseksüel veya eşcinsel değilse zamanın %75 inde hayır masumane bişey yok ortada
İlk buluşmada eve gidilmez hatta hiç gidilmez !
Belli olmaz
Sekste ollur filmde olur
Hemen artniyet algılamamak gerekir
O çekimi almıştır karşı cinsten ondan çağırır..
Cok cok ufak bir ihtimal de olsa masumane olabilir. .. Ve tabiki daha da bi eğlenmek .. .
Hiç bir zaman masum değildir bende değilsem giderim
ülkenİn ekonomİk çöküşünü detaylı analİz yapmak İçİndİr😂
Yanlız kalmak istemesi her eve çağıran niyeti kötü değildir
Evinde değişiklikler yapacaktır sizin de fikrinizi almak istiyordur.
Gitme böyle bir şey olmaz ilk buluşma ne işin var yani.
masum olarak düşünen insan eve çağırmaz ilk buluşmada
Daha yakından tanımak için tabiki, sizin aklınıza ne geliyor?
tabi tamamen masumane temiz çarşaflar üzerinde kirletilmeye müsait duygular 😂😂
O eve gitme seni kumbara gibi patlatıcak, ama abla sen 45 yaşındaysan git artık ne olucak hepi topu 5 sene daha kullanırsın
Soru benimle alakalı değil hayal gucun fenaa yaaa
Teşenkkürler
Olabilir tabii ama masumane olma ihtimali diğerine göre daha düşük
Genelleme yaparsak hic masumane degildir niyetini en bastan belli etmistir. Fakat kisiye, zamana göre degisebilen bir durum bu tam olarak cevap vermek imkansiz.
Kişiden kişiye değişir kimisi tamamen saf duygularla çağırır kimisi de tamamen şeytani planlarıyla
Yemek tarifi alacaktır belki :))
Belki..
Tabi canım hemen kötüye yorumlamak gerek artık ne çıkarsa bahta :))
Evini göstermek olabilir
Olabilir..
Aynı evin içinde sence ne olabilir?
Mobilyaların yerini değiştirecek adam lazım olamaz mı?
İlk buluşmada mobilyaların yerini mi değiştirecek adam 😄😄 sen aslında cevabını çok iyi biliyorsun da neyse😄
Masum olmaya çalışıyorum, bozma lutfen🤣🤣
Bu kadar masum olma😄
Bana ne 🤣🤣🤣🥂
İyi seni kırmayalım o zaman😄 Kemal Sunal'ın Kanlı Nigar filmindeki gibi sabaha kadar birbirlerine mani okusunlar😄😄😄
Eveet🥳🥳
Eğer karşı taraf da kabul ederse cinsel ilişki kaçınılmaz.
Sevişmek istemesi
basacam diyor getir diyor şak şak
Aklından masum şeyler geçmediği kesin
Gayet belli ne olduğu
belki parası yok öyle idare edecek...
çok masum bir düşünce
@freedom1905 hayır bu devirde gerçekçi bir düşünce
Starbucks a götürsün em fazla vereceği 100 lira akşama kadar otursunlar İnternet te besava😃😃
@freedom1905 starbucks ve ev arasında kalıyorsa ev en doğru tercih. kalitesiz bir yerde oturmaktansa ev daha iyi
ama burada karşı tarafın farklı düşünme sıkıntısı var. alternatif çözümler karşı tarafın rahat lamasını sağlar. bayanın bu teklifte bulunması ya da şma etmesi daha iyi olmazmı?
@freedom1905 kadın bunu syölese adam yanlış anlar. adam istese kadın yanlış anlar.
bu yüzden birbirini yanlış anlamaya meyilli olmaları gerekiyor. kendi araalrında halletsinler banane artık gerisinden
ve THE END🤜🤛
valla sevgilime kendi imkanımla bi yemek yapmayı çok isterdim cinselliği zaten o istesede ben izin vermemde çok pis dönemde olduğumuzun farkındayım illaki yanlış anlaşılacak ama seveceğim kişi benim nasıl biri olduğumu bilerek sevecek güvenecek diye düşünüyorum o yüzden böyle bi sorunun sorulması bile sevdiğine karşı güvensizlik :(
amacı menemen pişirip yedirmek olabilir
Kişiye göre değişir sanırım
Bunu bilecek kadar olgunsun.
Kendine ayit olup olmadığını anlamak için çağırır
Bunu da sormazsin
Sordum...
Amaç belli seks
pul koleksiyon u göstermek olabilirmi acaba
Hala pul koleksiyonu var mı? Milattan önce erkek kardeşimin vardi🤣🤣
play station oynamak için çağjrmaz herhalde 😃😃
Belkide onun için cagirdi🥳
o zaman gitmesin