Sevgilimle ailelerimiz tanıştı. Tanışma esnasında sevgilimin babası babama hoş olmayacak şekilde, gezip tozdular evlenecekler diye konuşmuş ve babam bu konuşmaya çok sinirlendi asla geri adım atmıyor çünkü o lafın anlamı çok ağır bir kız babası için. Sanki her şeyi yaşamışız da evlenmek zorundayız gibisinden konuşmuş. Sevgilim, babam öyle bişe demez diyor bunun üstüne bazı konularda eklendi ve kavga ettik engelledik birbirimizi konuşmuyoruz. Ablasıyla aramız baya iyiydi durumlarıma cevap verirdi fakat sevgilimden böyle nedenden küsünce o da kendini geri çekti sanırım, yazmıyor hiç. Ne çıkarım yapmalıyım bu durumdan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kayınpeder ağır konuşmuş hatalı taraf onlar bence öyle şeyler söylenir mi ya kız babasına
Yani tabiki de söylenmez babam buna çok sinirlendi o yüzden de adım atmak içinden gelmiyor
özür dilemeliler bence
Evet ama sanırım bana gard almışlar normalde aablası benimle konuş ederdi durumlarıma cevap verirdi ama bişe yqamadı hiç babam öyle bişe demez diye düşünüyorlar diye :(
babası demediyse nerden çıkmış bu laf
Babam asla yalan söylemez babasının konuşma tarzı banada garip geliyor zaten tanışmaya gitmiştim bana düzgün otur dedi bi korktum meğer rahat otur demek istemiş. Belli ki kötü bişe söylemediğini düşünüyor o yüzden öyle bişe söylemedim demiştir
belli ki o da kötü bişey söylemek istemedi iki tarafta alttan alsın oturup konuşun işte
Babam o adamı tanımıyor sonuçta herkesin içinde o lafın denmesi çok ayıp babam sinirlendi konuşmuyor işte
orta yol bulun işte ya bu kadar zor olmamalı :/
Hayır şöyle oldu aslında. Keşke babam değşlde amcam gelip konuşsaydı amcam daha iyi konuşurdu dedi. Sonrasında farklı bir tartışma çıktı okuldan arkadaşımın yanında kapalı kıyafetler giyindiği için bana onun yanında sende böyle giyin ne güzel giyiniyor vsvs diyordu hep piknik yapmıştık sevgilimde geldi kalk bi wcye gidelim dedim aynı arkadaşıma dönüp sen gitsene esinle dedi konusunu açmayacaktım ama kendisi bazı şeykeri konu etti suçum olmadıpı halde benimde bunlara canım sıkıldığı için söyledim ve sen eğer onunla bişe yaşarsan şaşırmam dedim yuh beni tanımıyor musun sen çık git dedi engelledi sonra başka yerden tartıştık bana gözün dışarıda dedi geçmişindeki ilişkin belli felan dedi gwçmişimden vurdu kötü bir şey yapmamama rağmen üstelik böyle konuların asla geçmeyeceği bir insandı böyle yapacak biri değildi ama sinirlwnince her şeyi söyleyip sonradan pişmanlık yaşıyor hep ama kaldıramadım artık şuanda yazıp yazmamakla arada kaldım 2 gün önce ayeılık mesajı attım o da yolun açık olsun yazdı engelledim o da engelledi tekrar
Birde böyle bir durum var işte :(
ya ne biçim ağır şeyler söylemişsiniz ikinizde birbirinize ne bunlar böyle sen diyorsun sen onunla ilişki yaşasan şaşırmam o diyor senin gözün dışarda eski ilişkilerinden belli falan bu kadar mı nefret ettiniz birbirinizden bu nedir
Ben nefret etmedim etmiyorum da ama beni arkadaşımın yanında öyle rencide edici davrandı ki yanımda ona iltifat etti resmen. Ve mezun olduğum için arkadaşlarımla vedalaşmak adına el sıkıştım bana gelip bağırıp sen niye el sıkışıyorsun vsvs halbu ki o da tanıyor çok seviyor arkadaşlarımı arkadaş dediğim merhaba öerhabamızın olduğu sınıftan bir kaç erkek orada ayrı da bir münasebetimiz olmadı. Vedalaşmak adına böyle bişey yaptım o bana bağırdı niye yaptın diye bende içimde 2 yıldır tuttuğum arkadaşımla olan münasebetini söyledim bak kim haksız dedim
bir el sıkışmada ne var ya 😒
Sonradan bana o kadar bağırdı ki nefis nefise kalkıyor sen niye öyle bişe yapıyorsun diye. Bende 2 yıldır yuttuklarımı söyledim sen arkadaşımın yanında bana böyle davrandın ben asla kötü niye aramadım canım sıkılsa bile ama sen benim basit bir vedalaşmamdan yanlış şeyler çıkarttın söyle ben onlarla samimi miyim yoksa vedalaşmak için mi el sıkıştım dedim hayır hiç bir kötü şeyini görmedim onlara karşı dedi o zaman sen niye arkadaşımın yanında bana böyle yaptın ben yapsam naparsın dediğimde de seninle bi daha asla konuşmam dedi
kaç yaşında bu gelişimini tamamlayamamış galiba
26 yaşında ve şu an ikimizde birbirimizi her yerden engelledik her şeyi abalsına da anlatmış muhtemelen ve o da bana gard almış ya içimden bişeler yazmak geliyor ama ne yazabilirim ki artık
Ablası en iyisini yapmış olaya dahil olmak istememiş
Hayır dahil oldu işte. Normalde bişe paylaşınca hep güzel güzel cevaplar verirdi yazardı geçen gün mezuniyet fotosu atınca asla bişe yazmadı
Sen nerelisin sevgilin nereli kültür farkı var gibi çünkü babası baya geri kafalı konuşmuş
Bitmiş karşim geçmiş olsun
O hâla umut içinde, arkadaşı benimle konuştu bana çok ağır şeyler söyledi sevgilim pişmanlığı ortada ama bend eona karşılık verdim
Esin baban dönmez bacım dönerse de küslğk oluşacak gerçekten istiyo musun
Evet istiyorum :(
Ama babasının öyle bişey söylediğini kabul etmiyor babam söylemez diyor ablasına da anlatmış sanırım, babalarının arkalarında duruyorlar
Babam söylemez derken ne demeye çalısıyolar ne demek bu simdi baban yalan mı söylüyor. Bak bacım demedi deme bu iş olsa bile yarın bu cocuk babacı ailevi Bak arkanda durmuyo
Hayır şöyle oldu aslında. Keşke babam değşlde amcam gelip konuşsaydı amcam daha iyi konuşurdu dedi. Sonrasında farklı bir tartışma çıktı okuldan arkadaşımın yanında kapalı kıyafetler giyindiği için bana onun yanında sende böyle giyin ne güzel giyiniyor vsvs diyordu hep piknik yapmıştık sevgilimde geldi kalk bi wcye gidelim dedim aynı arkadaşıma dönüp sen gitsene esinle dedi konusunu açmayacaktım ama kendisi bazı şeykeri konu etti suçum olmadıpı halde benimde bunlara canım sıkıldığı için söyledim ve sen eğer onunla bişe yaşarsan şaşırmam dedim yuh beni tanımıyor musun sen çık git dedi engelledi sonra başka yerden tartıştık bana gözün dışarıda dedi geçmişindeki ilişkin belli felan dedi gwçmişimden vurdu kötü bir şey yapmamama rağmen üstelik böyle konuların asla geçmeyeceği bir insandı böyle yapacak biri değildi ama sinirlwnince her şeyi söyleyip sonradan pişmanlık yaşıyor hep ama kaldıramadım artık şuanda yazıp yazmamakla arada kaldım 2 gün önce ayeılık mesajı attım o da yolun açık olsun yazdı engelledim o da engelledi tekrar