Aşk İlişkileri 6 gü Bir kadın ve erkek aynı evde arkadaşça birlikte yaşayabilir mi? PromisedLand Master Takip Et FacebookTwitter 10 Bir kadın ve erkek aynı evde arkadaşça birlikte yaşayabilir mi? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Bir kadın ve erkek aynı evde arkadaşça birlikte yaşayabilir mi? 126 Görüşünü yaz
lotus-patra | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 6 gü Yok ya şeytan doldurur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Alaçatı_mavisi | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Master 6 gü Gerçekten arkadaş olduklarına inanıyorlarsa yaşayabilirler. Hal haraket davranışlara uç noktalarda dikkat etmek şartıyla aksi halde yaşayamazlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi PromisedLand 6 gü Ölürler mi 😂 Alaçatı_mavisi 6 gü Bitkisel hayata girebilirler PromisedLand 6 gü Vejetaryen mi olurlar 😂Berbat espri yapıyorum 😂 Hepsini Göster Daha Az Göster Alaçatı_mavisi 6 gü Tamam bu seferlik görmezlikten geldim asjajsjs PromisedLand 6 gü Sen yine de görmemezlikten gel 😂 Alaçatı_mavisi 6 gü Doğrusu görmezlikten gelmek yalnız 😂😂😂 PromisedLand 6 gü Ne biliyorsan öyle yap o zaman 😂 Alaçatı_mavisi 6 gü Jsjcjd tamam nasıl biliyorsam öyle yaparim
Neslice06 Xper 1 6 gü Öyle saçmalık olmaz. Kadınla erkek nikah olmadığı sürece birbirine haram, aynı evde arkadaşca kalabilir deyip olayı yumuşatmaya çalışmayın. Ergenliğe girince kardeşlerin odasını bile ayırıyorlar. Müslüman olup bunu kabul eden ağır geniştir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi PromisedLand 6 gü Sakin ol hoşgörülü müslüman. Kriminal_Kalp 6 gü Sen bunu bir müslüman olarak mı öğrendin? Yoksa bölümün vs bununla ilgili okul mu okudun? Bizde pek bilinmiyor da. Neslice06 6 gü @Kriminal_Kalp inandığın dinin emir ve yasaklarını açıp okuma, araştırma zahmetinde bulunmazsanız bilemezsiniz. Hepsini Göster Daha Az Göster Kriminal_Kalp 6 gü Sakin ol sakin ol. Soruyorum sadece. Kızmak yerine cevap verebilirsin. aerolite 5 gü Yalaaaannn, dinimizde öyle bir şey yok. Neslice06 5 gü @aerolite uff hepiniz ne boşsunuz
aerolite | Aşk İlişkileri konusunda 12,3b görüş paylaştı. Master 6 gü Kızlar Bir Adım Öne Yaşayabilir. Niyet önemli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Balhaatunn | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı. Yoda 6 gü Zor olur cinsellik olarak bakmayın olaya yatamazsın kalkamazsın oturamazsın üstün müsait olur olmaz zor iş yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
_eოeralԃ_ | Aşk İlişkileri konusunda 232 görüş paylaştı. Xper 6 6 gü yaşayamaz, zor olur.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi PromisedLand 6 gü Niye yaa 😂 _eოeralԃ_ 6 gü rahat edemez 😄 PromisedLand 6 gü Ev büyük 😂 Hepsini Göster Daha Az Göster _eოeralԃ_ 6 gü cıks olmaz 😄 PromisedLand 6 gü Olsun yaa 😂
purplesong Xper 1 6 gü yaşayamaz, dinimizde yok böyle bir şey isa suresi 2. ayet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yasin_84 6 gü Böyle bi sure yok purplesong 6 gü hadi yaa purplesong 6 gü ne demek yok Hepsini Göster Daha Az Göster purplesong 6 gü oldur! Yasin_84 6 gü İsa diye bi sure yok, gtnden sure uydurma purplesong 6 gü popon harika selam
NarsistikPatinaj | Aşk İlişkileri konusunda 523 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Güzel yemek yapıyorsa düşündürür Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Jeasica | Aşk İlişkileri konusunda 207 görüş paylaştı. Xper 7 5 gü Yok yA ben yaşayamam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
aLooNeAnqeLLL Xper 1 6 gü Ateşle Barut Misali Bence olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi denizkaradeniz 6 gü sıkıntı olur bence de PromisedLand 6 gü Patlasınlar 😂
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 9b görüş paylaştı. Master 6 gü Yaşayabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
esmerimbiciiim | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 6 gü Yaşayamaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YalvarBarışalımp | Aşk İlişkileri konusunda 623 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü tabisi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
callmedestroyer | Aşk İlişkileri konusunda 147 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü yaşayabilir elbette Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ceyda256 | Aşk İlişkileri konusunda 136 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü Yaşayamaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Yasin_84 | Aşk İlişkileri konusunda 155 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü Yaşayamaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126Yok ya şeytan doldurur.
Gerçekten arkadaş olduklarına inanıyorlarsa yaşayabilirler. Hal haraket davranışlara uç noktalarda dikkat etmek şartıyla aksi halde yaşayamazlar
Ölürler mi 😂
Bitkisel hayata girebilirler
Vejetaryen mi olurlar 😂
Berbat espri yapıyorum 😂
Tamam bu seferlik görmezlikten geldim asjajsjs
Sen yine de görmemezlikten gel 😂
Doğrusu görmezlikten gelmek yalnız 😂😂😂
Ne biliyorsan öyle yap o zaman 😂
Jsjcjd tamam nasıl biliyorsam öyle yaparim
Öyle saçmalık olmaz. Kadınla erkek nikah olmadığı sürece birbirine haram, aynı evde arkadaşca kalabilir deyip olayı yumuşatmaya çalışmayın. Ergenliğe girince kardeşlerin odasını bile ayırıyorlar. Müslüman olup bunu kabul eden ağır geniştir.
Sakin ol hoşgörülü müslüman.
Sen bunu bir müslüman olarak mı öğrendin? Yoksa bölümün vs bununla ilgili okul mu okudun? Bizde pek bilinmiyor da.
@Kriminal_Kalp inandığın dinin emir ve yasaklarını açıp okuma, araştırma zahmetinde bulunmazsanız bilemezsiniz.
Sakin ol sakin ol. Soruyorum sadece. Kızmak yerine cevap verebilirsin.
Yalaaaannn, dinimizde öyle bir şey yok.
@aerolite uff hepiniz ne boşsunuz
Kızlar Bir Adım Öne Yaşayabilir. Niyet önemli.
Zor olur cinsellik olarak bakmayın olaya yatamazsın kalkamazsın oturamazsın üstün müsait olur olmaz zor iş yani
yaşayamaz, zor olur..
Niye yaa 😂
rahat edemez 😄
Ev büyük 😂
cıks olmaz 😄
Olsun yaa 😂
yaşayamaz, dinimizde yok böyle bir şey isa suresi 2. ayet
Böyle bi sure yok
hadi yaa
ne demek yok
oldur!
İsa diye bi sure yok, gtnden sure uydurma