Bana mümkün gelmiyor, duş alıcağı zaman insan nasıl rahat edicek ki?

Bana mümkün gelmiyor, duş alıcağı zaman insan nasıl rahat edicek ki?

Niye? Evliyken bu kadinlar hizmetlerini ettigi yetmiyor bir de nikahsiz hizmetleri edilsin diye mi ayni evde kalacaklar? Sevgili olarak ayni evde yaşayan ciftlerde dahi kac erkek ev işi, yemek vs yapiyor? Kadina kaliyor yine bu isler.
Digerinde hadi o da normal degil de evlisin, kocam diyorsun o da seninle maddiyati paylasiyor falan. Biri ic isleri, digeri dis isleri (kadin calismiyorsa)
Ya da iste en basta dugun o bu masrafi derken kendine omurluk hizmetci, asci, bakici, kisisel asistan aliyorlar. Bu sekilde nikahsiz kalimlarda ise erkek işi daha da bedavaya getiriyor. Hem evli degil, hem islere destek olmayacak, hem belki ev arkadasi gibi gördüğünden maddi destekte sunmayacak, herkes kendi masrafindan sorumlu olacak. Ama evde kiz var diye hicbir seye elini surmeyecek.
Bu erkekler ozellikle turk erkekleri evde bir kadin varsa hicbir sekilde yemek, temizlik gibi islere el atmiyor. Sadece bunlara hizmet edersiniz o kadar. Ayni evde yasayip, ev arkadasi olup bunlarin tuvalete s***tigi yeri dahi temizlersiniz. Cunku bu ulkede bu isler kadinlara ait ya hani, kafalari boyle calisiyor. Ya da ne var bir tuşa basiyorsun bitti diyorlar ya. Kac tane turk erkegi karisi calissa dahi destek oluyor? Bunlar dahi olmazken ev arkadasliginda evde kiz varsa ne kadar destek olacaklar?
Ki tanidigim sevgili olup ayni evde yasayanlar vardi, erkek yine ya okuldan geliyor ya işten mesaisi bitmis gibi davranip daha hicbir sey yapmiyordu, sevgilisi yapiyordu yemektir, temizliktir ama ayni evde kaliyorlar yersen. Ikisinin de velisi para gonderiyordu oyle keselerde bir degildi.
Evlilik zaten kadin icin sozlesmeli kolelikken, bir se ev arkadasi olup hicbir sozlesmeye tabii olmadan mi bu erkeklerin donundaki b*ku temizleyeceksiniz? Bu erkeklerin arkasini toplama, b*klarini temizleme sevdaniz ne zaman biter acaba? Bir de bu turk erkekleri kendi işini kendi yapmayi ne zaman ogrenir?
Bir aptal kiz arkadasimda aşkından gidip oglanin ogrenci evini temizliyordu, sadece sevgilisinin b**kunu degil, evde kalan 4 kisinin b**kunu. Gercekten bazi kizlar olarak boyle seylere cok meraklisiniz. Degeriniz yerlerde, sonra erkekler bize niye deger vermiyor. Siz kendinizi bu kadar asagiya cekerseniz hem deger gormez, hemde kullanilirsiniz.
Sonra cocuk bundan ayrildi zaten. Kiza da temizledigi b***lar kaldi. Erkek ev arkadasi bile demis bu kizdan niye ayrildin, neyi vardi, senin icin bizim pisligimizi bile temizliyordu kiz diye.
(evlilikte de farkli degil bu arada. Erkegin arkadaslari gelir yer icer giderler, pisliklerini bulasiklarini yine kadin yikar. Erkegin akrabalari gelir, kalir yine kadin temizler onlarin biraktiklarini, gelir tuvaleti kullanir s**arlar kadin temizler, belki sevgili deyince rahatsiz olaniniz olmus olabilir ama evlilikte de var bunlar, sadece evlilik adi altinda normal kabul etmeyi tercih ediyorsunuz) Bu kadar aptal olmayin. Hele ki bir erkekle ev arkadasi, sevgililik adi altinda yasayacak kadar aptal olmayin.
Kalan arkadaşım vardı. İnan bana bir insanın niyeti düzgünse hiçbir şey olmuyor. Niyeti bozuk adamı camiye koy yine yapacağını yapar. Niyeti bozuk olmayan adamı içkili ortama sok yine bozmaz. Bu konuda çok ön yargılısınız. Kadın erkek yan yana durmaz diyen adamlar asıl kadınla yalnız kalsa neler neler yapabilecek sapkınlıkta çıkıyor. Çünkü işi kendinden biliyor!
Özetle: 'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur. ' Nietzsche
Ütopya. Ateşle barut yan yana durmaz; kadın ve erkek arasında cinsel çekim var. Aynı evde olmak cinsellik için büyük bir olanak demek, nasıl arkadaş kalabilirler? İmkânsız bir şey bu.
Mümkündür ama çok zordur bu. Biri bana dese ben inanmam. Normal arkadaşlıklarda dahi akademik çalışmalar öyle söylüyor erkeklerin yüzde 50-70 arası kız arkadaşlarına en az orta düzeyde cinsel çekim hissediyor. Orta düzey fırsat yaratmaya çalışmıyor cinsel ilişki için ama sürekli aklında var ondan etkileniyor fırsat oluşursa fırsatı değerlendirir demek yani normal arkadaşlık için dahi 10 erkekten 3-4ü ile arkadaşlık yapılabilir bir de aynı evde kalmak aklında olmasa bile zamanla olabilir samimiyet arttıkça bu ihtimal artar çünkü yine 2 yıl boyunca
Tabii ki aynı evde kalmak mümkün! 😊 İnsanlar aynı evde yaşayarak anlayış, saygı ve özel alanlara özen göstermeyi öğrenir. Duş almak ya da başka bir konuda rahatlık sana bağlı. Eğer birbirinize saygılı davranır, özel alanlara dikkat edersen neden olmasın?
Belki biraz zaman alır alışmak ama düzenli bir iletişimle sınırları belirlemek işini kolaylaştırır. 🙌 Bu, aynı zamanda kendini tanımak ve başkalarının sınırlarına saygı duymak için güzel bir deneyim olabilir. ❤️ Unutma, uyum sağlamak iki tarafın da çabasıyla olur. Önemli olan saygı ve anlayışı elden bırakmamak. 😊
Cevap
51Cevap
1.5 sene kaldım 2 kız arkadaşımla aynı evde.. Çeşitli mecburiyetler vs. 26 yıldır dostlarım.. 1 nin evliliğinde sqhit öldum.. Ailecek tatillerz çıktık vs.. Bir yerden sonra kadın erkek olayı kalkıyor
Cinsiiyetlerin bir önemi kalmiyor. İlk başta evet tuhaf geliyor ama alışınca gayet güzel gayet eğlenceli bir şekilde yaşanıyor :))
ha, öyle diyon sen :)
ben kaldım, 1 gece. sabaha kadar hayat hikayesini dinledim kızın, diğer kanepede. sabah ağladı analtırken, ben kötü oldum falan. ağlarken dedi ki, ha orada yanında olmak isterdim gece boyu adasdasd
Bana göre mümkün değil kısa süreliğine kalır ama uzun vadede illa ki bir yakınlaşma olur. İki taraftan olmasa da bile taraflardan biri bu moda girer illa ki
Mümkünsüz bir şey yok. Bir birine karşı anlayışlı, bir birini olduğu gibi kabul etmiş, kafasında halletmiş ve üst düzey kişilikleri olmalı bu konu ile alakalı
Şöyle ki biraz anlaşmalı olucak, mesela kadın duş alacaksa erkek kadının rahat etmesi içşn odasından çıkmasın bi müddet ya da evden dışarı çıkabilir
Bu biraz karşılıklı anlaşma ile olabilir.
Türkiye’de zor biz istekli bir milletiz kadınlı erkekli. Ama yurt dışında gördüm 5 odalı ev de kızlı erkekli karışık kalanlar vardı. Herkese bir oda, kimse kimseyle ilgilenmiyor bir ortak alanları kullanıyorlar onun dışında herkes kendi odasında
Şaka gibi gerçekten sorun duş almak mı. Ya uyurken ansızın gelse. Duş alırken en azından gözlerin acık
Ateşle barut yanyana patlamadan kaldığında mümkün olur
birkaç günlüğüne evet :) sonrası muhakkak arkadaşlıktan öteye geçer
mümkün tabi ki neden olmasın duşa birlikte girmedikleri sürece sorun yok bence
niye böyle bir şey yapsınlar? beğenebilecekleri durumdaysalar illaki yatarlar.
Ben kalsam arkadaslik iliskisini bozmadan kalabilirim ama ne gerek var tabi
Mümkün değil erkek , erkekle kadın kadınla birlikte yaşamalı, evlilik ayrı
Üniversite döneminde 2 kız ben kalmıştık bir süre sorun olmadı
Evet dediğin konularda
Izleme isteği oluyor
Ve sonra da ilişki oluyor
çok değil bunu sadece 1 kişi ile başarabildim.
Kısa süreli belki ama uzun süreli olmuyor.
Gerçi birazda aradaki ilişkiye gore değişir fakat zor.
Sen bir erkekle aynı evde kal, bir hafta sonra neler olduğunu burada anlatırsın.
Neden kalınmasın ki? Erkek ve kadına yalnızca partner kimliği yüklemekten vazgeçmeyi öğrenmemiz lazım. İnsanların tek sıfatı eş ya da sevgili değil. Arkadaş da olunabilir..
"Ateşle barut yanyana durmaz. Gönül dilinden anla biraz" diyor kıymetli sanatçımız Sertab Erener.
Sıkıntı oluyor evet ben ablamla kaldığım halde öyle
Duruma göre değişir bu ama rastgele bi günde filan olmaz tabi. Rahat değildir
Kalmamalı bence ama maalesef programların da etkisi var yabancı milletlerin adetleri toplumumuzda özendirilmeye çalışılıyor...
Eleman eşcinsel ise olabilir öbür türlü bence olmaz başkası tarafından yanlış anlaşılır ve hoş tepkiler almaz
Yahu niye imkansız olsun kadın çok çirkinse daha garanti tabi
Mümkün değildir, terbiyesizliğin alemi yok. Kalabilir diyen varsa annesini bize yollasın.
Hayır mümkün değil. Ateşle barut yan yana durmaz
Mümkünü geçtim bu hiç normal bisey değil.
Evliyse mumkun sbjs
Kime ne alan alsın. Ayrı odalar.
Hayır mümkün değil ben doğru bulmuyorum
Hayır değil erkeklere güven olmuyor
Çok zor biri ateş biri barut imkansız
2 kız bir erkek felan okey ama 1 kız 1 erkek çok mümkün değil
Eninde sonunda yatağa giriliyor. Tecrübeyle sabit
Kalabilir yani yemedi yaa
Bence değil illa birşeyler yaşanır yaşanmalı
Onu aynı evde kalmadan önce düşüneceksin
Evet banada mümkün gelmez nasl olur Bılmm
Mümkün değil kimle kim kalacak
Normal erkek arkadaş
eder neden etmesin
Aradaki ilişkiye bağlı
Masumca kalamazlar mutlaka birşeyler olur
Dalga geçiyorsun heralde
Beraber alırlar çok rahat olur
Siyahla beyaz kadar İMKANSIZ bir durum
Siyah ile beyaz neden imkansız ki kadın ve erkek için haklısın olmaz ama renk neden olmuyor
@Garipkalp1607 o sadece benzetme yani örnek olsun diye
Benzetme olduğunu biliyorum ama bu benzetme bana tutarlı gelmedi yoksa bende biliyorum senin neyi ne anlamda kullandığını
@Garipkalp1607 niye tutarsiz, konu zıtlık
Konu zıtlık değil çünkü zıtlık karakter ile ilgili cinsiyet ile ilgili değil bu soruda ki olmama sebebi dinen uygun olmaması
@Garipkalp1607 din konusu senin fikrin, bu platformda bunu dert eden ne gezer, soru detayda da zaten hiç bununla ilgili bir şey yok. Din kimin umurunda artık
Hiç kimse iman etmese dahi Allah u Teala nin büyüklüğünden hiç birsey eksilmez herkes iman etse de artı katmaz bu dünyada serbest bırakmış ahirette de hesap var dileyen inanır dileyen inanmaz
@Garipkalp1607 bunlar derin konular, bu devrin insanı çok bilmez sorunun da ilgisi yok
Sorunun kaynağı asil cevabı bu ama
@Garipkalp1607 sen öyle san, buradakilerin derdi bu değil
Yanlış düşünüyorsun ama konuyu uzatıp soruyu soran kişiyi rahatsız etmek istemiyorum
Olabilir de olmayabilir de
Duşta ne var alır alıyor
Olur da zor biraz
Ateşle barut yan yana duramaz 0😂
Mümkün değil
Hayır
Mümkün değil
niye olmasın
dm gelir misin
Duş ne alaka
Pek mümkün değil
Olmaz