Duygularını açıkça dile getirenlerden misin?

İlişkide en önemli şey heyecandır. Karşıki tarafın duygularını ve beklentilerini baştan açık belli etmesi bir kızı çok nadir sevindirir. Çünkü bu tip erkeklerim fikirleri yoktur akılları da. Her şeyi direkt söylemekten yanadırlar. “Seni seviyorum, sana karşı duygu besliyorum, seninle gelecek düşünüyorum. “ gibi keliemeler ağızlarında sakız olmuştur. Bu tiplerdense duygularını bi tık gizemli yaşayan, bir kısmını karşıki tarafa yansıtan, o bir kısmın ise karşıki tarafı mutlu edecek şekilde az ve öz biçimde yansıtan erkekler kadınlarca hep ön planda tutulmuştur. Hatta çoğusunuz buna “şerefsiz erkek” modeli der. Çünkü duygularını ip ucu vererek belli eder, tam kız duygularından eminken bi kelimesi şüpheye düşürür. Sonra o kelimenin üzüntüsü ile sevgiyi tekrar kazanmak veya durumu eşitlemek için kişinin ilgisini kazanmak ister. İşte olay burada başlar. İlgi çekmek. Bir kız bir erkeğin bir şey yapmayarak ilgisini çekmeyi becermişse o kişi değersizdir. Çünkü garantidir. Ama o kız çabanın olduğu bir şekilde ilgi ceker, kademeli kademeli ilerleyerek tıpkı bir oyun gibi bir erkeğin ilgisini alır, bu yolda da ilerlediğini hissederse doğru yolda olduğunun zaferi ona daha cazip gelecektir. İster saçma deyin ister de “duygularını belli etmeyen erkeğe erkek demem” falan deyin, günün sonunda herkes aynı kapıya çıkar. Talep arz dünyasında yaşıyoruz alıcı kadar verici de var. Herkes kendi gtüne uygun don buluyor. Bu düzende heyecanın , duygusallığın ve hoşlandığın eğlenceli ve gizemli bir şekilde belli edildiği ilişkiler hep kazanacak.
Selamlar,
Belki o "an" bir daha gelmeyecek mantığı ile hareket etmeyi seviyorum. Duygularımı asla gizlemem. Ne hissediyorsam mutlaka dile getiririm. İnsan bazen o treni kaçırırsan tekrar yakalamayacağını bilmesi gerekiyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Duygularımı istediğim gibi dile getirebiliyorum ama duygulu biri de değilim. İstediğimde robota dönüşüyorum, bu sevdiğim kişiye göre değişiyor
Duygularımı açıkça dile getiririm
Genellikle evet çok açık konuşabilirim aramda biraz samimiyet varsa ama bir faydasını gördün mü dersen asla görmedim aksine insanlar kendilerini naza çektiler.
Sanırım bu konuda ilk adımı atabilecek cesarete sahip değilim. Ancak duygum olan kişi bana adım atarsa, sonrasında duyguların karşılıklı olduğunun bilinciyle elbette ki daha açık olurum. 😅
Direkt net yüzüne yüzüne söylüyorum bir nefes sonrasına garantimizin olmadığı dünyada kendimle mezara götürmek istemem duygularımı
Açıklık konusunda sefer gibiyim😂
Her duygu değil. Bazı duygular açıklanirsa zaafları kullanılır o duygunun.
getiririm ama duygumu haketmediğini düşünüyorsam getirmem
Evet ya, sevdiğimde de söylüyorum gıcık olduğumda da
Getiririm seviyorsam seviyorum sevmiyorsam sevmiyorum Bitti
Eskiden yapamazdim ama artik yapiyorum çok kolay olmasa da. En cok da kirildigimda dile getiriyorum en azindan icimde kalmiyor
ne zaman tipe ve paraya bakmadılar kızlar o zaman belki açarız duygularımızı
Yahu biz sürekli böyle saçma sapan fotoğrafları görmek zorunda mıyız? Sitenin alayı mı böyle olur yaw engel.
Evet ama iyi olmuyo ben saf duygudan oluşuyorum gibi bir şey
Bu da çok iyi olmuyo 😅
Bazen yaparim bunu.. Yaptığımda da iyi yaparim.
hayır ama zamanla söyleyebiliriyorum en azından icimde kalmıyo
Çekinen kişinin kimseye faydası olmaz. Kişi istediğini çekinmeden söylemeli
Keşke ifade edebilsem ya buarada en zayıf noktamdan vurdun be
Gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim birisiyse evet ama azıcık sevdiğim birisiyse duygularımı sır gibi saklarım bunun dışında çok duygusal biriyimdir perdelerimi kaldırınca kedi bir insanımdır
Evet aşırı derecede şeffafımdır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş