İlkler unutulmaz demişler. İlk aşk çocukluk gibidir. Kaç yıl yaşarsan yaşa, kaç güzel anı biriktirirsen biriktir, hiçbiri çocukluğunun tadını vermez. O masum zamanlarını, o ilk tecrübelerini hep özlersin. Tecrübe edindikten sonrs hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor. Fakir birinin paraya kavuşup sonradan sıkılması gibi. İlk aşktan sonraki gelenler yarabandıdır.
Hayatimda ikilem arasında kaldığım ve benimde daha kendimin bu soruya verecek cevabımın olmadığını biliyorum. İlk sevdiğim kişiyi çok sevdim çok istedim. Yasayamadik yurutemedik ayrıldık. Son sevdiğim ile de yasasakta yuruyemiyoruz. Sürekli bir şeyler ters ikisinde de beni onlardan onları benden uzaklaştıran hep birşeyler oldu. Kendim soruya bakarak düşünüyorum ve kendime cevab veremiyorum. Yıllardan beri cevabıni kendime veremedigim bir duygu. Etki anlamında ikisininde etkisi var aklım kopsada yüreğimin derinliklerindeki o yara inceden sızlıyor. Yorumumu yanlış anlayıp yanlış yorum yapan veya eleştiren arkadaşlar olabilir. Herkesin düşüncesine saygım var. Saygılar. 🤗
İlk aşkımın yeri ayrı, son aşkımın yeri ayrı. Ama son aşkımın etkisi daha fazla. Çünkü hem daha yakın bir zamanda, hem de daha aklım başımdayken etki bıraktı bende. Yaşla da alâkası var tabi.
Tabi ki ilk aşkım. O zaman ki heyecanım. Duygularım. Hissettiklerim. Dinlediğim şarkılar. İçtiğim alkol. sigara. Kurduğum hayaller. Vay anasına. Aklıma gelince bile burnumun direği sızlar. Ama tabi aldatıldım. Dımdızlak ortada bırakıldım. Ve en önemlisi de benım hakkımda '' Benim istediğim hayatı bana sunamaz, onunla sadece vakit öldürüyorum. Beni sevmesini seviyorum. Ama onu sevmiyorum'' demesi. Çok sevdim onu be. Çok. Herşeyi geç denilir mi bu bir erkeğe.
Son aşkım tabiki de ama bu ilk veya son olması değil de geçirdiğiniz vakit biriktirdiğiniz güzel anılarla alakalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşık mıydım bilmiyorum ama ilkokulda birine tutulmuştum sonra başka bir şehre taşındı sanal üzerinden birkaç ay çıktık ve ayrıldık bir daha da ne kimseyi sevdim ne de çıktım
ilklerin hep abartıldığını düşünmüşümdür bu fikrime rağmen ilk öpüştüğüm ve hoşlandığım çocuğu hiç unutmadım -elimde olsaydı unutmak isterdim ya neyse- ama benim için değeri olan insan son aşkım oldu