Görücü isteyen birisi var, türkiye de flirt edebileceğim üç kişi var ama almanya da beni seven ama haketmeyen sevdiğim var? İş adamlarını herkesi red ettim ama beni haketmiyor ama seviyorum onu 15 yıl oldu
ne yapayım? İlk aşkım kendisi
Görücü isteyen birisi var, türkiye de flirt edebileceğim üç kişi var ama almanya da beni seven ama haketmeyen sevdiğim var? İş adamlarını herkesi red ettim ama beni haketmiyor ama seviyorum onu 15 yıl oldu
ne yapayım? İlk aşkım kendisi
Bazı insanlar için ilk aşk, hayatlarının geri kalanında unutamayacakları ve özel bir yerde tutacakları bir deneyim olabilir. İlk aşkın özel ve masum duyguları, insanların yaşam boyu hatırlayacağı anılar olarak kalabilir.
Diğer yandan, birçok insan için ilk aşk, bir dizi deneyimin sadece başlangıcı olabilir. Hayat boyunca farklı insanlarla farklı aşk ilişkileri yaşamak mümkündür ve bu ilişkilerin her biri farklı öğretiler ve deneyimler sunabilir.
Sonuç olarak, ilk aşkın son aşk olup olmadığı, kişisel deneyimlere ve yaşanacak olaylara bağlıdır. Her ilişki ve aşk deneyimi, o anki duygulara, kişilik özelliklerine ve hayatın getirdiği değişimlere bağlı olarak şekillenir. Aşk ve ilişkiler, çeşitlilik gösteren karmaşık ve kişisel deneyimlerdir, bu nedenle kesin bir genelleme yapmak zordur. Önemli olan, her aşk deneyiminden bir şeyler öğrenmek, kendinizi anlamak ve karşılıklı saygı ve sevgi içinde sağlıklı ilişkiler kurabilmektir.
Cevap
8Cevap
Kim ne diyorsa kulak asma.
Kalbinin sesini dinle... kiminle olmak istiyorsan ona git...
15 yıllık bir ilişki. Hak etmediği konusunda ne yaşadınız
15 yıl olmuş vazgeç artık
Kimseye mahkum olmamak gerek keyif aldığın insanla ol bak 43 yaşındayım şimdi eve girdim özgürlük
Bence son iyidir
Bence yaz ona dön
Olsun geçmişe sünger çekip önünğze bakın
Senle konuşurken aldattı mı seni
Sen kaçtın
Eee yaz ona konuşun
İsityorum seni deliler givi de
Hiç aşk
Orta ask
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?