Güzel sohbeti iyi bir kızım buluşuyorum onlar da beni beğeniyorlar konuşuyoruz vs sonra yazışmalar azalıyor bende yazmıyorum bir ay sonra gelip yazıyor nasılsın diye merak ediyorum neden böyle erkekler sorun bende mi ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Güzel sohbeti iyi bir kızım buluşuyorum onlar da beni beğeniyorlar konuşuyoruz vs sonra yazışmalar azalıyor bende yazmıyorum bir ay sonra gelip yazıyor nasılsın diye merak ediyorum neden böyle erkekler sorun bende mi ne yapmalıyım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
211Güzel sohbeti olan insanlarla herkes konuşmak ister. Belirli aralıklarla dahi olsa.
Sohbetin güzel.. İltifatını kim yapıyor? Belki sadece iltifat olsun diye söylenmiştir..
Belki de karşı taraf sohbet etmeyi bilmiyordur?
Bir çok sebebi olabilir bunun..
Ben konu bulup konuşurum Güler yüzlülüğün beğenirler de beni ama anlamıyorum seçenek mi çok cinsellik mi arıyorlar
Direkt cinsellik mi arıyorlar diye düşünmek yerine, mesela "Konuşulacak konu" bulmak senin için kolay mı?
En azımdan açmaya çalışıyorum ama o yazmazsa yazmam
O yazmaz, bu yazmaz ise kim yazacak? Böyle giderse yazanı bulamayız. Yanlış bir düşünce bence.
Hep bana hep bana sonra yok sana yok sana özet
Nasıl yani bir akıl ver
Karşılık vermiyorsun onlarda bi yerden sonra bırakıyor olan bu
Veriyorum yahu ama sürekli de ararsam olöaz
Belki konu malum yere gitmiyodur ve sikiliyodur. sonrada eli bosken bi yokluyodur
Evet cinsellik yok
Artik insanlar o kadar kolay ulasiyir ki herkese artik hissohbetin anlami yok. Anlik guzel bi sohbet olsada artik senin cekiciligin kalmiyor, bi baska kizin oesin3 dusuyor. Seni elde etmis gibi oluyor. Ah ahh onceden boylemiydi, sohbetin sa3digi biri denk geldiyse gunler gecelerce konusulurdu
Peki ne yapmalıyım
Peki sen sohbetlerde nasilsin? Fazlami ciddisin samimi misin?
Eğlenceliyim ama cinsellik olmaz
Onlarda belki bunu anladigi icin uzak duruyordur
Bende hemen soğuyorum güzel gitse de bağlanamam güvenmiyorum
Neden pekş ne olursa bağlanırsın
Güveneceğim zamanı kestiremiyorum
Hepsi ayni şeyi yapıyorsa eğer kendinde arayan lazkm sorunu biraz
beklentiler farklıdır ondan , sen samimi bir sohbet arkadaş arıyorsundur , onlar yatağa atacak birini
Yoo iki taraf sa düzgün gayet
bilmiyorum eğer aynı niyetteyse iki tarafta , başka bir problem vardır. Analiz yapmak zor
Seçenek bolluğu bağlanmak istememek olabilir mi
sen ciddi bir birliktelik istiyorsun sanırım , karşı taraf buna biraz daha mesafeli olursa uzaklaşma muhtemel
Tekrar buluşmuyor musunuz
Senin. A ma uzuldum ya. Hiç koklayanı yalayanı yokmuş baksana
Kıymetni bilmiyorlar
İşte neden
Mallıklarından
libidosuna hıtap etmıyorsundur
Nasıl yani
ısteksız davranıyorsundur
Ciddi ama cinsellik yok
oda bunu ıstıyor cıdı cınsellık yanı
Bi oral yapsan direk bağlanırlar gizli
Kendilerini senin karşında yetersiz görüyorlardır