Sevgilimden bu hareketleri icin ayrılmalı mıyım?

Merhaba. Yargılayacakları engelleyeceğim. Lütfen düzgün fikirler verin. Öncelikle birbirimizi ortaokuldan tanıyoruz. Ortaokuldan itibaren beni sevdi peşimi bırakmadı. şu an üniversitedeyiz. 10 aydır da sevgiliyiz. Ben müzisyenim. Sahne alıyorum. Bakımlı biriyim. Her hafta kuaföre giderim, diş bakımımı ihmal etmem. Saçlarımı her gören çok beğenir. Fiziğim düzgündür. Eskiden atletizmciydim. Sevgilim mühendis. Ancak aylardır sanırım dişini fırçalamıyor. Saçlarını Allah katına çıkartır gibi kabartıyor. Fizigi kadın gögüsü gibi gögüsü var ve sarkık. Dudaklarında sürekli uçuk çıkıyor. Bizi yan yana gören inanamıyor. Hatta kendisi bile sen bana nasıl baktın bilmiyorum diyor. Gerçekten kalbine baktım. Çok düzgün biriydi. Parasına hiçbir zaman bakmadım ve hesabı beraber öderiz. Ama konu bunlar değil. Konu otobüse binince bacaklarını felaket ayırarak oturuyor. Gelen geçen bize bakıyor. Yerin dibine giriyorum. Sahne almamı, üniversiteye gitmemi istemiyor. Üniversiteye gidersem yüzük takacakmışım. Bunlar bir yana geçen gün ilk defa telefonunu aldım. Galerisine girdim. Benimle ilgili bir dosya oluşturmuş. Atletizm zamanımdan duran sporcu atletli halim var. Çıplak değil. Koşarken olan sporcu atleti tayt şeklinde pistteki halim. Ama o fotoğraf bende bile yok. Bu takıntı mı. Bana sürekli benimle duşa girmek istedigini ya da yatmak istediğini söylüyor. Ayrılmıyorum de sebep yok bir anda olmuyor. Ne yapmam lazım lütfen
Sevgilimden bu hareketleri icin ayrılmalı mıyım?