Dün aradı sorun yok ama ben daha Sonra dalgınlığıma denk geldi öpüşmemiz yazılı bir story attım. Bunu görmüş sonra gelcem diyen kişi işim var Damla sana iyi yürüyüşler diye mesaj attı gelmedi sizce bu yüzden gelmemiş olabilir mi ya da artık görmek istiyorum bunu nasıl sağlıycam.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
011Sen hala yaşıyor musun ya o gelmiyorsa gelen birisi bulunur
Çok aşığım
Basina bise geldi sanmistim tam ayrilin da ulke huzura kavussun
Biz sevgili değiliz ki
Detayı anlamadım ama kimi istiyorsun git seni istiyorum yaz bitti gitti
Öyle değil kimseyi istemiyorum öpüşmemiz lazım resim paylaştım durumda bunu görmüş acaba bu yüzden gelmemiş olabilir mi?
Evet. (Yine anlamadım) istemiyorsan napcan gelmemişse gelmemiş kendi kaybeder amaaaan
Ya neden anlamıyorsun anlaşılmayacak bir şey yazmıyorum ki hava öpüşmek için çok güzel adlı resim paylaştım durumda acaba bu yüzden mi gelmedi
Heeeh bak şimdi oldu. O sebepte olabilir paylaşımı acaba başkasına mı yaptın düşüncesi de olabilir bambaşka bir sebepte olabilir. Bunu sormadan öğrenmek zor ve dediğim gibi gelmezse gelmesin amaaan
Nasıl sorcam
Neden gelmiyorsun diye sor? Olmadı direkt paylaşımımdan dolayı yanlış bir sonuç çıkarmış olabilir misin o yüzden etkilenip mi gelmek istemedin diye de sor
Tamam bu akşam üstü ariycam watshaaptan sorcam bir şey merak ettim ben dün akşam durum paylaştım o yüzden mi gelmedin diyeceğim
En güzeli
Onun kardeşinin ismi de tufan
Tesadüf
Boş ver bekleme sende
Tedavi olmalisin😂😂😂
Neden
Çünkü onunla kafayi yemek uzeresin
Evet bu doğru ama yani
Tam öpüşmelik hava diye story attım ya o yüzden gelmemiş olabilir mi
Cidden kendine saygini kaybetmişsin
Sen fb mi olmak istiyorsun bununla
Fb ne ki
Sadece seks odakli iliski
Bende onu istiyorum
Neden illa onu istiyorsun neden hırs yaptin
Bilmiyorum sadece o ona ilgi duyuyorum belki de onla yattım için.
Ilkin o mu peki
İlkim sonum herşeyim o
Hahaha nasil ya yorumda 30 erkekle ciktim 12 si ile yattim evde kaldim demissin.
O ayrı yazmıyor bile ya
😂😂😂 sen bence kudurmussun o da red edince hirs yapıyorsun. Sevisecek baska birini bul
İstemiyorum ki başkasını ya dükkanda ki mobilyaları satıyor ben buna şimdi dükkanda ki mobilyaları satıyorsun biz nerde değişeceğiz desem ayıp olur mu
Ya belki sana supriz yapacaktir. Mobilya parasi ile lüks bir otele götürür orada sevisirsiniz
Dalgınlıkla nasıl öpüşülüyor?
Öyle değil dün işim olmazsa gelirim dedi bende öpüşmemiz lazım yazılı resim paylaştım durumda acaba bu yüzden mi gelmedi diyorum
Öpücük yoksa işime yaramazsın demiş.
Bir değişik gelmeme sebebi
Ya bilmiyorum sebep bu mu belkide cidden işi vardı
bence ona cok yuz verme
İşi çıkmıştır
Oda işim var yazdı evde uyumak bile onun için benden önemli bir iş
Senle keyifli vakit geçiremiyor demek ki
Evet doğru bir kere senle konuşurken sıkılıyorum demişti
Niye üstüne düşünüyorsun öyleyse
Çok aşırı seviyorum bildiğin gibi değil sürekli aklımda ne yediğimden bir şey anlıyorum ne içtiğimden uyuyamıyorum bazen o yok zaten hiç olmadı o yokken bile onunla konuşuyorum geçen akşam sinir olup resimlerini sildim ama işe yaramadı hala özlüyorum
Bazen olur öyle ne kadar bir süre oldu tanışalı
1 buçuk ay bugün ses kaydı göndereceğim
Çokta olmamış
Canlı görüştünüz mü
Çok birlikte bile olduk çok güzeldi onunla öpüşmek içimden saatlerce çıkmadı boşalmadi da kendini tuttu aşırı zevkliydi.
Kendini tuttuğundan mı yoksa isteksiz olduğundan mı bilemedim
Yok istekliydi
Garip bir ilişki neyse sıkma canını canı isteyince gelir sana kimse kalmayınca
Ses kaydı yaptım
İyi yapmışsın
Nasıl yanş