RAHATSIZ MIYIM?

7 aydır süren ilişkim ansızın araya girdi. Ona sürpriz yapıp kısa bir süreliğine bulunduğum başka bir şehirden yaşadığımız şehre geldim fakat bu ona değer vermeyip arkadaşlarıyla buluşmaya gitti akabinde bende ağır sözler söyledim 2 gün sonra ara vermek istediğini söyledi ne kadar çabalarsam çabalayım affettiremedim sürekli zaman istedi tam 1 ay oldu zaman zaman onu tehdit ettim zaman zaman yalanlar söyledim. Bu aralar sakinleştim ve şöyle bir düşündüğümde acaba ben narsist miyim? Diye düşünüyorum. O insanı zorla yanımda tutmaya çalıştım. Fakat ona söylediğim yalanlar hep o gün onu görmek için uydurduğum bahaneler idi. Tehtidim ise ayrılığımız sırasında abisiyle takipleşmeye başladık o bunu bir tehdit olarak gördü. Bende fark ettim ki bu onun için bir tehdit. Arkadaşlar kız arkadaşımla sakin bir şekilde konuşmak için evden çıkıp okulda isen ordan ayrılma şimdi geliyorum biraz oturalım dedim bugün. Çünkü tanımadığım birisi ile dün bir aktivite (futbol oynamışlar) yaptığını öğrendim. Onunla bu konuyu tartışmak istedim fakat eğer buluşmak için ısrar edersem yarın da buluşmayacağını söyledi. Ben yarın ki konuşmayı sürekli düşünüyorum ona narsist olup olmadığım hakkında kafamın çok karışık olduğunu söylemek istiyorum fakat onun da narsist olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçtiğimiz hafta 4 saat boyunca aralıksız yüksek hızlarda araba kullanıp onun yanına geldim ve aşağı bile inmedi. Bugün ise yanına gelmek istediğimi onun tarafından sakinleştirilmeye ihtiyacım olduğunu söyledim yine yarın görüşmemek ile tehdit etti. Sizce ben yaptığım şeylerden dolayı narsist bir insan mıyım?
RAHATSIZ MIYIM?