Hanım arkadaşlar sizin bir çorba bile olsa yapabildiğinizi varsayıyorum. Yapamayanı hanım yerine koymuyorum zaten. Yeşil sıvı zencefil zerdeçaldan kaynaklı

Hanım arkadaşlar sizin bir çorba bile olsa yapabildiğinizi varsayıyorum. Yapamayanı hanım yerine koymuyorum zaten. Yeşil sıvı zencefil zerdeçaldan kaynaklı

Dibine kadar hemde!
Çok güzel yemek tatlı aklınıza gelirse yaparım

@
Annemizin karnından yemek bilgileri ile doğmuyoruz açıyoruz telefonu istediğimiz şeyi baka baka yapıyoruz işte bunu erkeklerde yapabilir sonuçta onlarında beyni ve kolları var.
Ona bisey demedik. abende seninle aynindusunuyorum ne kadar salaq erkek var daha ocağı yakamaz
Merhabalar
Evet hamarat bir kadınım. Zaten benim mesleki olarak işimde mutfak chefliği aşçılık. Severek yapıyorum işimi iş haricindede normaldede hamaratım
Yaşa🤌🏻
🙂
Bi çorba yapabil fazla bile 🫡
Yok daha neler dndb
Yemek dediğin nedir hani o anlamda
Önemli bence
Evcil olunca benn yapcam gibi görünüyor 🤣 bi yapsam baktı ışık var bence kadin elininsurmez sonra
Fgdfg
Çok güzel makarna yaparım bir de kahvaltı hazirlayabiliyorum onun dışında akşam yemeklerini denemedim yapmayı hiç zaten nasıl yapıldığını da bilmem
Cevap
12Cevap
Bence ben mutfakta baya iyiyim
Bi çorba yapabil fazla bile ya onu diyoz 🤌🏻
Ne çorbası be. Ben bir saatte 6 ayrı çeşit yemek çıkartırım
Offf. Öylesine derler koynundan mı çıkarıyon kız
Degilim. Bizde yemekler kocamdan çıkar. Cokta guzel yemek yapar. Bende diger işlerle ilgilenirim. Temizlik, camasir falan bende. Ikimizde calisiyoruz. Kimi zaman eşimde yorgunsa disardan soyluyoruz. Bende ayda ya da 2 ayda bir temizlik destegi alırım ev cok kirli gozukurse gozume, bayram temizliginde falan, camlari falan silmek amaciyla. Yemek yapmayı zaten zevmem. Esimi de bu konuda her zaman cok takdir ederim. Allah razi olsun ondan.
Protein tozu içer geçerim ya çok kalori sadece et olsa neyse ketçap mayonez neyse yapana yiyene afiyet olsun
Protein tozu yapay asla vücuduma giremez
Bi çay kaşığı kadar ketçap ve mayodan birsey olmaz
Eyvallah he söyle
Hayatın her alanında ilim irfan sahibi deneyimli tecrübeli bildiğimi bı adamım. Geçen öyle mercimek çorbası yaptım ki bunu hangi aşçı yaptı dediler
Ben hiç hayatımda çorba yapmadım. Yaşa lan tomtom 🤣
Çorba yapmaya hiç bişey yok 😀
Temizlik terapi yemek hayatım bi erkek olarak bu bazılarına garip geliyor anlamıyorum
Yooo katılıyorum sana
Her türlü yemeği rahatlıkla yapabilirim ve sürekli yeni tarifler denerim. Baya hamaratım diyebilirim 😅
Şevketin payını ayır ndndnd sevmesem de o martının da 😂
Geldi Şevket kovdum. Seslendim yani. Geldinmi gö+veren dedim. Zaten ne zaman yiinti olur o zaman gelirsin ixne 🤣
Kendimden hiç beklemediğim şekilde becerikli çıktım şdmwşeme
Neydi o 🤣
Yemek konusu... Ben büyük ihtimal her yemeğim çöp olur diye düşünürken hiç olumsuz geri dönüş almadım şsmwşsmwms
Demekki keramet var ellerinde 🤪 bidahakine bannağlarını foto çeksin yiyenler son görüşleri olabilir git gide
yapıyorum, yapmak zorundayım (tek yaşıyorum mecbur)
Bende :)))) ama teknyasamak güzel ben bir problem göremiyorum. Çok temizlik tutkunuyumdur. var mı zorlukların senin?
Yok be abi 🤣
Yap yap muhteşem 3 luye sahipsin 🤣
İş spor ve yemek yapmak huzurluca
Kendimi doyurabilecek kadar🤔 başkasını doyurabilecek kadar mi pek bilemiyorum 😂
1500 kişiye yemek yapmışlığım var. bayağı hamaratım
Neden dünyaca ünlü şefler erkek 😂
Erkeklerin damak zevki kadınlarınkinden daha farklı ve güzel.
Ben onla tam bağdaştırmıyorum. Bi profesyonel herseyi çok iyi yaparız. Kadinlar her ne kadar üzerimize gelsede aramızda çok farklar var her anlamda
Örneğin arkadaşlarım geldiğinde yemek felan yaparım. yabancılık çekmesinler diye hangi yöreden geldilerse o yörenin yemek ve baharatlarını kullanırım. ama kadınlar için bu önemli değil gözü ile görünüyor. yemek yapmak ve yemek ayrı bir sanattır bence
Bende öyle düşünüyorum
Fazlasiyla
Extreme chef 🤌🏻
EyvAllah
Aç kalmayacak kadar bir şeyler yaparım. 😃
Biz de çok şey istemiyoruz aslında kadinlardan dimi ama abartıyorlar 🤣
Yani şöyle bir çilingir sofrası fena olmazdı. 😃
Kur kanka kimseye el açma 🫡
Çok şükür hamaratım
Yaşa🤌🏻
Eyvallah
fena sayılmam mutfakta