Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll acill bakın yaaa
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bi yardımcı olun ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Direk savcılığa ver gitsin.
Ek bilgi :borc adı altında ibandan para gönderirsen. Söz verdiği halde geri vermezse paranı icralık edebilirsin. Paranı alırsın hertürlü. Bazı şeylere dikkat etmek lazım.
Ama ne biliyim ben mi salağım millet mi şerefsiz anlamadım. Ama mahkemeye verebiliyorum demi banka demesinnsonra kendi isteğinle atmışsın parayı diye. Ama açıklamaya yazdım jantın kalan parası diye
Bankayla işin yok senin. Konuşmaları ve dekontu götür. Yazmakla iyi etmişsin. Savcı ona göre soruşturma baslattirir.
Dilekçe ver
Ne yazacağım dilekçeye? Konuşmaları ss aldım ve wpde de duruyor zaten. Akşamdan beri ben onları tembihledim sen parayı atmadan vermeyecekler vs diyodu attım en son daha telefonlarıma mesajlarıma bakmıyor. Gelmiş bide çocuğumun üstğne yemin ederiö vs diyor
Bak burada sende haklarını bilmiyorsun korkacak bir şey yok. Git savcılığa başından geçenleri anlat. Ev bile tutarken kapora veriyorsun ya da bir araba falan alacağın zaman n3 bilim. Bunlar düşünmüş ve bilmiş olman laızm. Umarım iyi bi savcıya denk gelirsin. Git ve şikayet et.
Karakola gidip ne demem gerekiyor yoksa avukata falan mı gitmem lazım
Hiç girmedin mi polise
Git durumu anlat
Verebilirsin konuşmalarla birlikte dolandırmış seni
Dekont vs var
Tamam senin durum benimkinden iyi 😂 sorun olmaz halledersin
Sende ne oldu
Son gönderiye bak
S. sizin biri hatalı mal sattı ve iade almıyor şimdi
Kanıtlarıyla şikayette bulun. Parayı gönderirken açıklamaya bir şey yazdın mı
Evet birinci de jant parası yazdım ikincide de jantınnkalan parası yazdıö yolladommadama da ss attımm
Onu yazman iyi olmuş. WhatsApp konuşmaları da var zaten şikayette bulunsan kesin bir sonuç alacağını düşünüyorum.
Hiç bir şey yapamazsın. Gitti para
Neden yapamiyim dekont vs var
Konuşmalar varda belki bi şey cikar
Wp konuşmaları var
Verebilirsin
Banka demesin kendi isteğiyle attı ye
Baştan beri bu işi hiç yapmayacak olduğu sırf haksız menfaat temini için bu şekilde davrandığı ispatlanabilirse eylem dolandırıcılık suçunu da oluşturabilecektir. İşte bu sebeple varsa ve eğer bulunuyorsa aynı kişinin benzer şekilde mağdur ettiği diğer kişilerle irtibata geçilerek onların isim ve kimlik bilgileri alınmalı ve bu bilgilerle/şahıslarla birlikte suç duyurusunda bulunulmalıdır. Yine söz konusu pazarlık ve anlaşmaya ilişkin tüm bilgi ve belgeler, varsa yazışmalar kayıt altına alınarak Savcılık makamına teslim edilmelidir.
Yazışmalarda sürekli kalan parayı atmadan alamazsın falan filan diyo sürekli. Attım parasını şimdi daha ulaşamıyorum
Tamam suç duyurusunda bulun
Hemen mi bulunmam gerekiyor. Yoksa biraz beklesem mi
Bulun bence, tebligat gittiğinde uzlaşabilirsin
Belki uyuyakalmıştır adam saat geç oldu? Yarın öğlene kadar bekleyip gitsem daha iyi değil mi
Bide mesela banka bana demesin kendi rızanla atmışsın parayı diye
Sen keyfine bile atsan para attığın kişi parayı sana iade etmek zorunda, yani yarın banka hesabına 1 milyon dolar gelse harcayamazsın nereden geldiğini bilmeden. Ya iade etmek zorunda ya da satış yapıp kayda geçirdiği bir ürün göstermek zorunda, e ürün ortada yok? Kısaca alırsın paranı
O da dedi en kötü mahkemeye versen 3 4 katını alırsın benden vs şekil yapıyodu öyle 6.30da kalkıyprum demişti uyuya mı kaldı acaba
Bilmem
Evett
Mahkemeye falan verebilir miyim
Evett