Arkadaşlar market placedan jant lastik beğendim. Adamla konuştuk kimliğinin fptosunu falan attı ibanını attı yarı parasını yolladım, sonra güya otobüse atmış ürünleri ve gelmiş benim memleketime ama kaptanı aradım ben öyle bi ürün almadım dedi adam. Ondan sonra adamı aradım böyle böyle adam dedi ben tembihledim onları kalan parayı atmadan alamazsın falan ben de attım kalanını ama dekont vs hepsi var. Şimdi bu ürünü alamazsam ben yani göndermemişse mahkemeye verebiliypr muyum?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Direk savcılığa ver gitsin. Ek bilgi :borc adı altında ibandan para gönderirsen. Söz verdiği halde geri vermezse paranı icralık edebilirsin. Paranı alırsın hertürlü. Bazı şeylere dikkat etmek lazım.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ne biliyim ben mi salağım millet mi şerefsiz anlamadım. Ama mahkemeye verebiliyorum demi banka demesinnsonra kendi isteğinle atmışsın parayı diye. Ama açıklamaya yazdım jantın kalan parası diye
Ne yazacağım dilekçeye? Konuşmaları ss aldım ve wpde de duruyor zaten. Akşamdan beri ben onları tembihledim sen parayı atmadan vermeyecekler vs diyodu attım en son daha telefonlarıma mesajlarıma bakmıyor. Gelmiş bide çocuğumun üstğne yemin ederiö vs diyor
Bak burada sende haklarını bilmiyorsun korkacak bir şey yok. Git savcılığa başından geçenleri anlat. Ev bile tutarken kapora veriyorsun ya da bir araba falan alacağın zaman n3 bilim. Bunlar düşünmüş ve bilmiş olman laızm. Umarım iyi bi savcıya denk gelirsin. Git ve şikayet et.
Baştan beri bu işi hiç yapmayacak olduğu sırf haksız menfaat temini için bu şekilde davrandığı ispatlanabilirse eylem dolandırıcılık suçunu da oluşturabilecektir. İşte bu sebeple varsa ve eğer bulunuyorsa aynı kişinin benzer şekilde mağdur ettiği diğer kişilerle irtibata geçilerek onların isim ve kimlik bilgileri alınmalı ve bu bilgilerle/şahıslarla birlikte suç duyurusunda bulunulmalıdır. Yine söz konusu pazarlık ve anlaşmaya ilişkin tüm bilgi ve belgeler, varsa yazışmalar kayıt altına alınarak Savcılık makamına teslim edilmelidir.
Sen keyfine bile atsan para attığın kişi parayı sana iade etmek zorunda, yani yarın banka hesabına 1 milyon dolar gelse harcayamazsın nereden geldiğini bilmeden. Ya iade etmek zorunda ya da satış yapıp kayda geçirdiği bir ürün göstermek zorunda, e ürün ortada yok? Kısaca alırsın paranı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Direk savcılığa ver gitsin.
Ek bilgi :borc adı altında ibandan para gönderirsen. Söz verdiği halde geri vermezse paranı icralık edebilirsin. Paranı alırsın hertürlü. Bazı şeylere dikkat etmek lazım.
Ama ne biliyim ben mi salağım millet mi şerefsiz anlamadım. Ama mahkemeye verebiliyorum demi banka demesinnsonra kendi isteğinle atmışsın parayı diye. Ama açıklamaya yazdım jantın kalan parası diye
Bankayla işin yok senin. Konuşmaları ve dekontu götür. Yazmakla iyi etmişsin. Savcı ona göre soruşturma baslattirir.
Dilekçe ver
Ne yazacağım dilekçeye? Konuşmaları ss aldım ve wpde de duruyor zaten. Akşamdan beri ben onları tembihledim sen parayı atmadan vermeyecekler vs diyodu attım en son daha telefonlarıma mesajlarıma bakmıyor. Gelmiş bide çocuğumun üstğne yemin ederiö vs diyor
Bak burada sende haklarını bilmiyorsun korkacak bir şey yok. Git savcılığa başından geçenleri anlat. Ev bile tutarken kapora veriyorsun ya da bir araba falan alacağın zaman n3 bilim. Bunlar düşünmüş ve bilmiş olman laızm. Umarım iyi bi savcıya denk gelirsin. Git ve şikayet et.
Karakola gidip ne demem gerekiyor yoksa avukata falan mı gitmem lazım
Hiç girmedin mi polise
Git durumu anlat
Verebilirsin konuşmalarla birlikte dolandırmış seni
Dekont vs var
Tamam senin durum benimkinden iyi 😂 sorun olmaz halledersin
Sende ne oldu
Son gönderiye bak
S. sizin biri hatalı mal sattı ve iade almıyor şimdi
Kanıtlarıyla şikayette bulun. Parayı gönderirken açıklamaya bir şey yazdın mı
Evet birinci de jant parası yazdım ikincide de jantınnkalan parası yazdıö yolladommadama da ss attımm
Onu yazman iyi olmuş. WhatsApp konuşmaları da var zaten şikayette bulunsan kesin bir sonuç alacağını düşünüyorum.
Hiç bir şey yapamazsın. Gitti para
Neden yapamiyim dekont vs var
Konuşmalar varda belki bi şey cikar
Wp konuşmaları var
Verebilirsin
Banka demesin kendi isteğiyle attı ye
Baştan beri bu işi hiç yapmayacak olduğu sırf haksız menfaat temini için bu şekilde davrandığı ispatlanabilirse eylem dolandırıcılık suçunu da oluşturabilecektir. İşte bu sebeple varsa ve eğer bulunuyorsa aynı kişinin benzer şekilde mağdur ettiği diğer kişilerle irtibata geçilerek onların isim ve kimlik bilgileri alınmalı ve bu bilgilerle/şahıslarla birlikte suç duyurusunda bulunulmalıdır. Yine söz konusu pazarlık ve anlaşmaya ilişkin tüm bilgi ve belgeler, varsa yazışmalar kayıt altına alınarak Savcılık makamına teslim edilmelidir.
Yazışmalarda sürekli kalan parayı atmadan alamazsın falan filan diyo sürekli. Attım parasını şimdi daha ulaşamıyorum
Tamam suç duyurusunda bulun
Hemen mi bulunmam gerekiyor. Yoksa biraz beklesem mi
Bulun bence, tebligat gittiğinde uzlaşabilirsin
Belki uyuyakalmıştır adam saat geç oldu? Yarın öğlene kadar bekleyip gitsem daha iyi değil mi
Bide mesela banka bana demesin kendi rızanla atmışsın parayı diye
Sen keyfine bile atsan para attığın kişi parayı sana iade etmek zorunda, yani yarın banka hesabına 1 milyon dolar gelse harcayamazsın nereden geldiğini bilmeden. Ya iade etmek zorunda ya da satış yapıp kayda geçirdiği bir ürün göstermek zorunda, e ürün ortada yok? Kısaca alırsın paranı
O da dedi en kötü mahkemeye versen 3 4 katını alırsın benden vs şekil yapıyodu öyle 6.30da kalkıyprum demişti uyuya mı kaldı acaba
Bilmem
Evett
Mahkemeye falan verebilir miyim
Evett