Dolandırıldım mı?

Az önce sınıfımdan samimi olmadığım bir kız yazdı hikayesinde bir vakifa basvurmus ona para geldiğini paylaşmış isteyen bana ulaşsın diye bana hikayemi gördün mü dedi bende cidden oluyor mu dedim sonra numarasını attı bana wpden yaz dedi bu arada onunda numarası vardı ama yazdığı numara bendeki no değil ppde onun resmi vardi ailemin ne iş yaptığını sordu annemin telefonunun uygulama kasasını videoya çekip atmami istedi attım sonra banka uygulamasına giriş yapıp foto istedi işte vadesiz TL hesabindaki kalan para yana kaydırıp yeniden atmami istedi onuda attım tekrar yana kaydir at dedi tam bu kart konusunda bilgim yok bu arada hadi çabuk at falan diye yazıyor neyse ben atmadım ondan sonra nolucak diye sordum sen at bana bırak gerisini ben derneğe üye oldum bu parayı devlet dağıtıyor destekli geri ödemesiz sen atınca işlemleri bitiricez bilmem görmem lazim dedi ben kendim üye olamıyor muyum diye sorunca maalesef dedi annemin adını soyadini sordu bende vazgeçtim tesekkür ederim diyince ard arda mesaj atmalar cayma bedeli var şu kadar bin para keser yemin ederim ki keser falan dedi bende bişey yapmadım ki nasıl kesiyo dedim şimdi sana bu kadar annene bu kadar gelecek sen vazgeciyosun şu kadar kesecek falan dedi bende aradım reddetti ve yazdı ki islemdeyim acarsam direk para keser hemen at bitsin gitsin dedi bende öyle diyince istemiyorum kesebilir dedim tamam dedi dolandırılıyor muydum doğru mu bunlar anlamadım şu an biri yardımcı olabilir mi

Dolandırıldım mı?