Erkekler güzellikle elde edilebilir mi kadınların gözünde?

Elde etmekten kastettigin şey o erkekle anlık şeyler yaşamak ise bunun için güzellik şart değil zaten.
Erkeğin kalbine sahip olmaktan bahsediyorsan buna da güzellik yetmez
Eğer bir erkek bir kadına gerçekten aşık olmuşsa o kadın da o erkeğe sahip olur ama her erkek bir kadına aşık olacak diye bir şey yok. Annelik ise garanti biraz daha.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çoğu elde edilebilir evet
Ben kişileri analiz ediyorum, erkekler hakkında söyleyeceğim genel şeylere sen bilimsel olarak da ulaşabilirsin zaten.
Benim sosyal bilimlerin mantiginda cozemedigim bisey var. Bence tabiat biliminde oldugu gibi sosyal bilimlerde insan hakkinda genelleme yapmak yanlis.
Cinsiyet veya millet veya baska bisey.
Ingilterede amerikada veya baska yerde bilimsel bir kuruluşun belli sayidaki insanlsr uzerinde yaptigi araştirma sonuclarinin butun insanlari baglamasi gerekiyor mu?
Bence gerekmiyor.
Mesela ingilterede 1000 insan uzerinde yapilan bir arastirma neden baska cografyadaki insanlari baglayici olsun?
Ingiltereyle sinirli olmasi gerekmez mi o arastirmanin?
Sosyal bilimler beni biraz dusunduruyor.
E zaten öyle, kesin konuşmak için dünyadaki tüm insanların genel geçer kurallara uyması lazım ki bu da imkansız. Ama sonuçta istisnalar kaideyi bozmaz ve nasıl ki hepimiz nefes alıyorsak bu araştırmaların da çoğunluğumuz için doğru olduğu tartışılmaz. İngilterede 1000 kişi üzerinde yapılan araştırmaları başka yerde de yapıyorlar ve bu sonuçlar birbirleriyle uyuşuyor öyle olmasa zaten psikolojiden vs. bahsedemeyiz. Ayriyeten zaman geçtikçe daha fazla imkan daha fazla araştırma sayesinde de kanıtlıyor bilim bunu.
Yani işe yeterince kafa yoruyorsundur zaten. Severim felsefeyi ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Bazıları için nefes alması bile yetiyor cjdndnnf
250 gram bile yeter yorulma boşuna
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş