Bazen evlendiğime pişman oluyorum?

Erkeklerin hepsi aynı. Dışarıda gördüğün o süslü püslü erkeklere de aldanma, onlar da aslında sadece ambalaj bakımından temiz, dikkatli. Geneli kadınlar kadar titiz olamıyor. Sporla ancak vücut, kas elde edebilir. Önemli olan temizlik. Bence al karşına konuş, soğuyorum, böyle olunca senden giderek uzaklaşıyorum de. En azından duşuna, tıraşına özen göstersin.
Her banyoda özellikle kapıyı tıklatıp hatırlat ya da sen de beraberinde gir, uyar direkt. Yavaş yavaş alışkanlık kazanacaktır.
1 senedemi saldı kendini yoksa baştan beri böylemiydi öyle ise bu senin sucun görmedin mi evlenicegin adamı derler ama evlendikten sonra saldıysa ana saygı duymuyor demektir bu net gerçi evli erkekler kendine bakınca bu seferde kadınlar başka birimi var diye başlıyor araştırmaya oda ayrı bir çelişki ama daha 1 senede böyle olduysa 3 4 sene sonra burnu düşse bakmaz herşeyi geçtim insan kendine saygısından bakım yapar kendine
Hah benim eski halim. Epilasyona bir randevu al tüm vücut epilasyona sok sonra spor salonuna kayıt yaptır ve bunları yap yoksa senle aynı evde olmak istemiyorum de
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Al eline jileti yorgunsan ben seni yıkarım de traş et taşların mi dökülür elin adamlarına bakacağına kendi adamına kendin bak.
Oldu olacak altını da değiştirsin. Abartmayın. Erkeği böyle alıştırırsa ayvayı yer sonrasında.
@YunininTutisi evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz balım gerçekten çok yıpratan yoran bir işi varsa adamın neden yapmasın elin adamlarına bakması daha mı doğru?
Elin adamlarına bakmadığımız doğru değil ama ne kadar yorucu işte çalışırsa çalışsın bir kılın tüyünü de temizlesin yani. Ben de çalışıyorum, evde de iş güç bitmiyor, hamileyim bir yandan da. Buna rağmen ben alıyorsam erkekler de alabilir. Temizlik imandan gelir.
@YunininTutisi biliyorum seni takip ediyorum bir prensesin olacak ve çalışıyorsun
Haklısın, ama bunun için de koca boşanmaz. Sen söylemeye devam et belki düzelir
Bence sen eşini sevmiyorsun sevseydin bunu düşünmezdin
o kadar haklısınki adamda ruh yok
Seni başkasıyla görsün Bak nasıl kıymetin artar
etek çokmu killi
normaldir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş