Evlendiğime çok pişmanım?

Yaklaşık 5 senedir evliyim ve severek evlendim ama ilk evlendiğim zamandan beri pişmanım eşim çok sıkıcı bir insan asla bir yere gidip gezmek dolaşmak istemez zorla götürsem bile bütün gün asık suratlı olur hep söylenir ne gerek var para harcıyoruz niye evde oturmuyoruz der. Sürekli evden işe işten başka hiç bir hayatımız yok ne eve misafir gelsin ister nede birine misafirliğe gitmek ister sürekli bu yüzden tartışıyoruz akrabayı napıcan falan diye dalga geçiyo benimle boşver kimse gelmesin diyo işten eve gelir ev sıcak olmasına rağmen battaniye altına girer uzanıp saçma sapan kovboy filimleri izler bir yere zorla misafirliğe götürsem ya siyaset yapar ya da telefonuyla uğraşır zaten kaç kere dövdü beni hamileyim şu an ben boşanmak istedim hep ailem izin vermedi sonunda hamile kaldım ve hamile halimle bile dövdü beni ve sırf kendini haklı çıkarmak için bana iftiralar attı herkesin önünde hakaretler etti ailem bu seferde hamileyim diye boşanmama izin vermedi. Ben bir ömür evde oturup tv mi izlicem bütün gün ev işi yemek yap akşam da tv izle bumudur yani hayat. Hamile halimle dövdü bide neler yaptı bana unutamıyorum hiç bişeyi düzelir diyorum olmuyo düzelmiyo napıcam bilmiyorum
Evlendiğime çok pişmanım?