Evlendiğime pişmanım?

Aile apartmanında yaşıyoruz, kardeşi otizmli özel ilgi bekliyor hep. Ailede tek ehliyet eşimde var. Prenses gibi hayatımı bırakıp buraya geldim. Rahat dürttü beni. Uzun bir süre çocuk düşünmüyordum ama eşim korunmadı hiç. Hamileyim. Bende hiç bilmediğim biryerdeyim ne doktorum var ne başka bir şey hap alamadım. Ailemden uzak yaşıyorum birtek anneanneme yakınım. Eşimde sağolsun götürmemek için elinden geleni yapıyor yarım saat araba sürmemek için. Eşimden nefret ediyorum artık. Biryere gezmeye gitmek istesem hep para yok. Bütün parayı arkadaşlarıyla saçıp savuruyor. Ha para bulup gitsekte bütün aile beraber gidiyoruz karı koca gibi değil. Sadece onun ailesi önemli.

Evlendiğimden beri arkadaşlarımla görüşemedim, ailemden tek yakın oturan insanla zor görüşüyorum. Bütün hayatım çevrem eşimin hayatı ve çevresi oldu.

Boşanamam da artık. Ne yapsam da yola getirsem bunu? Keşke 7 ay geriye gidebilsekte dönsem bu hatadan. canım biriyim..

Eşim baskın biri değil, ama o rolü yapıyor. Herkes ona baskın erkek koca desin istiyor. Özgüvenini de düşürmek istemiyorum ceza niyetine busefer asla hiçbir dediğimi yapmaz.
Hiç tanıyamamışım onu 3 sene sevgililikte
Evlendiğime pişmanım?