Evlendim pişmanım?

Arkadaşlar daha henüz bir bucuk aydıR evliyim. Severek evlendim. Nişanlılık dönemimde bazı sorunlar yaşadım. Anlaşamadık iki üç kez aileme yüzük atmak istediğimi söyledim. Babam boşan gel daha iyi atamazsın dedi. Sorunalrım olmasına rağmen evlendim. Daha önce altı yıllık bir ilişkim olmuştu çok seviyordum. Bazı hatalar yaptık ayrıldık. Ben onu birazda unuturum zannettim. şu an eşimin hareketleri bana çok batar oldu. Davranışları hoşuma gitmemeye başladı. Ne yapacağım blmiyorum. Ailem düzelir anlaşırsınız dedi ve ben evlendim. Yeni evli olmamıza rağmen sorunlar yaşıyoruz tartışıyoruz. Çoğu zamandada aklım hala eski sevgilimde kalıyor. Evlendilten sonra bana mesaj atmış. Boşan gel çok seviyorum seni diyor. Eski sevgilimlede akrabayız şu an evlendiğim kişide akrabam. Boşansam benim eski sevgilimle olmam baya zor. Ama onunda beni unutmamış olmasına hala evlenmeme rağmen boşanmoş olsamda kabul edeceğinede aklım almıyor. Bu yüzdende hem evliliğim mutsuz geçiyor hemde eski sevgilim aklımdan çıkmıyor. Konuşmamız doğrı olmayacağından konusmayı kestim ama ne yapacağımı blmiyorum gerçekten.
Evlendim pişmanım?