Düğün arabamızda arabayı eniştesi sürdü, o yanına oturdu
ben arkada ablasıyla oturdum, ablasının kucağında da bebeği, mahvoldum yolda
Düğün arabası süsünü kayınvalidem aramış, annemden istemiş, süsleri siz alın diye, ben ne yapacağım
Düğün arabamızda arabayı eniştesi sürdü, o yanına oturdu
ben arkada ablasıyla oturdum, ablasının kucağında da bebeği, mahvoldum yolda
Düğün arabası süsünü kayınvalidem aramış, annemden istemiş, süsleri siz alın diye, ben ne yapacağım
Cevap
13Cevap
Küfür günah ama sövmek değil ya böyle durumlarda!!
Karakter yoksunu olmak böyle bir şey işte
Mesela
Kayınvalideden kesinlikle mesafeli dur çok samimi olma
Dün ilk sabah kahvaltıya geldiler 20 yıllık kullanılmış vazo kap getirmiş hediye diye oğlu da düşünmüş sağ olsun dedi
Böyle şeyleri gördükçe daha çok korkuyorum gerçekten
Hayatta en çok kendini sev, ne olursa olsun ilişkinin başındaki sinyalleri görmezden gelme derim
Allah aşkına gülüm Nasıl sinyaller söyle bn pek insan ayrımı yapamıyorum
Baştan ailem annem diyorsa kaç
Annesini sevmesi güzeldir ama bir bakıyorsun ki hayatındaki bütün kararları gölgesinden çıkamadan veriyor birey değil
Yeri geliyor haklı bile olsan annem haklı diyor
Anne detayı peki başka neyine dikkat etmeliyiz yani görünüş mü karakter mi cimrimi cimri değil mi Ben nasıl anlayacağım
Aldığı hediye, götürdüğü yerlere her şeye dikkat et ha durumu olmazsa o ayrı ama elinden geleni yapıyor mu ona bak
Hayatta duruşu ne ne istiyor, ilerde evlenirken düğünü kim yapacak vs her şeyi öğren
Standartını asla biri için düşürme sen standartını benim için düşürdün demez, senin değerini bu olarak görür
Ya bitir ya tavrını net koy bunun devamı gelir
bnce cok kotu one oyleya garip bisey enisten sürdü falan o yana oturdu arkada bebek vs
Ne alaka düğün arabası süsü ya harbiden millet kafayı yemiş
Bir de kadınların istekleri bitmiyor falan derler araba süsü istendi
sizler konuşmadan mi evleniyorsunuz
Pardon da düğün arabasında kim oturacak diye mi soracaktım ne bileyim ben
:D abi nasıl eş seçiyorsunuz deliriyorum burada
Bi şans ver hemen pişman olma
Neden evlendin ki böyle biri ile
İlginç bir düğün yasamissin
Cok varoşcaymis
Nasil geçiyor evlilik
Daha ilk günden pişmanlık
Normal değil mi
Üzücü bir durum
Biraz saçma olmuş bişeyler
konvoyda mı
dügün ne zaman di
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok can yakıcı görünüyor 💔 Hele düğün gününde kendini ikinci planda hissetmek kolay atlatılacak bir şey değil.
Önce duygunu kabul et. Kırgın olman çok normal. Eşinle sakin bir anda konuşup “O gün kendimi yok sayılmış hissettim” diye içini açıkça anlat 🗣️
Kayınvalidenle direkt tartışmaya girme. Sınırı eşin koysun. “Bizimle ilgili kararları önce bize sor” demesini iste. Sen de bundan sonra kendi isteklerini daha net söyle.
Bu yaşananlar evliliğinin tamamını belirlemek zorunda değil. İletişim kurabilirsen süreç toparlanır 🌿 Unutma yalnız değilsin senin gibi hisseden çok kişi var 💞