Selammss ✌️
aklınızdan hiç sevdiğinizi kaçırmak/ona kaçmak geçti mi 😅 ?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Dünya tersine dönse..
Selammss ✌️
aklınızdan hiç sevdiğinizi kaçırmak/ona kaçmak geçti mi 😅 ?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Dünya tersine dönse..
Kaçmam ben, bu fazla bencilce geliyor. En azından benim için öyle, sadece kendimi etkilemiyor, ailemi de etkiliyor bu durum ve ben aileme böyle bir şeyi yaşatmak istemem çünkü mutlu olamam o şekilde, ki bunu söyleyen hayatımda ki insansa zaten ondan da çok hayır geleceğini sanmıyorum.
Zorla kaçırmam kimseyi.. Tek seçeneğimiz oysa dünya küçülür, cesaretim büyür, aklım firar eder.. Yaparım..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!#SelamGençlik 🍀🍀
Açıkçası kaçırma veya kaçmak çok sıkıcı. Ben ışınlanmak icat edilsin istiyorum 😃😃
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Amiin tez vakitte soso teknoloji tez gelişsin Allah'ım ah ne kadar teknolojiye merak sardım birdeen 😂😂 bak buna da yaradı 😃
Benim Türkiye’ye kaçmam biraz anlamsız olur ama ben kaçırabilirim djjdj zaten yolları filan da anlatmıştım ama Kanada‘yı sevmiyorlar pek😃
Hanım da kaçmak istiyorsa Karagümrük’ü bile yakarım 😁
niye kaçalım
gider güzelce alırız zorluklar olursa da olur yani ne yapalım.
Hayır kaçırıcam ya da gelince salmayim en iyisi😄
Bazen kacirilmaktan korkuyorum 🙄
Yok ben ikisinide yapmam.😄
Kaçırmam yakalarım bırakmam
Ikiside eksik kalsın
Ben kaçmaya karşıyım çünkü o kızı büyüten aileye haksızlık bir evladi büyütmek o kdar kolay mı sen emek ver varını yoğunu ortaya koy bak büyüt okut yeme yedir giyme giydir elin oğlu iki güzel soze kandırip götürsün gerçekten beyler empati yapın siz kabul edermisiniz sen neler hayal ediyorsn evladin için bu şekilde olmasi hoş değil adam olanda seven de sevdigi kızın sağda solda dedikodusu yapılsın istemez adam gibi ister gelinliğiyle çıkarır babasının evinden aile razı degilse çaba göster mücadele et ikna yollarıni dene hatiri sayılacak kisileri koyarsın araya çözüm bulunur olmuyorsa da kabullenip yoluna bakacan
Sevdiğim adam, gel kaçalım dese gözünü oyarım ahshsjsh. Telli duvaklı çıkmam gerek baba evinden. Ne gerek var aksiyona.
Ama şu şekilde olabilir. Evliyizdir, bir yere misafirliğe gitmişimdir. Kalkmak için bahane arıyomdur: "Kaçır beni Romeo!" Diyebilirim kendisine.😂
Gerçekten seversem/Gerçekten sevilirsem ve gerçekten güvenirsem kaçırırım elbette.
Kızın odasına gir, bayılt, çuvala koy. Tamamdır. 😂 Bir de yanlışlıkla kaynanayı kaçırırsak, büyük olay olur. 🙁🙄
Az Yeşilçam izlemeliyiz :D
Pek yeşilçam izlemem aslında.
Elbette böyle bir şey yapmam. Sadece görüş. 😂
Hayır kaçmam çünkü ailem sevdiğim insandan çok daha önemli ailemi hiç kimseye değişmem kaçarak ailemin yüzünü öne eğdirmem erkek bulunur ama aile gidince bulunmaz onun için hiç kimse için değmez
20 yaşında hatta kendi ülkemden sevdiğim beyefendiyle kaçtım zaten djdjdjjdj😂😂Tabi sonrası hüsran olsa da çok heyecanlıydı😂Ama kaçmam daha kimseye😂
Yiaaa :D ama ekşın ekşındır, severiz
ne bu la ahırdan at mı kaçırıyoruz.
kız babası olarak dezerformasyon yapmayın eşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin terlikle kulağınıza kulağınıza vururum .
adam gıbı bırı olur şekli yordamı ne ise baba anne ıle tanıstırılır aıle onay verırse alır velisini gecer karsılarına durumu analız edılır .
gençler yapmayınız baba sözü dinleyiniz.
bu yaştan sonra kaçmak falan gömleği ters giymem ile başıma huni takmamla eş değerdir herhalde 😂😂😂
Yaa hayır aklından geçmedi mi hiç, kaçırayım ben bu adamı diye :D benim geçti shdjsja
hayır 😀😀 benimle kaç teklifi almıştım ama ergen dönemimde 😂😂😂😂 çocukluğuna veriyorum bu teklifini demiştim o zaman ki sevgilime
resmen doğduğumdan beri 30 yaşımdayım ben ise sanki 😂😂
bir ara kaçırayım eve kapatayım gidemesin falan diye düşünmedim değil yalan yok..
sjdjsj :D harbiden kaçırdın mı yoksa
Ahahaha daha değil :)
Çok heyecanlı :D sen biraz zor kaçırırsın abiyi yalnız :D
Ahahaha 188 yani evet zor olabilir
😃😃 yerde sürüklersin
Erkeklerin kizlari kacirmasina karsiyim ama kizlar erkekleri kacirabilir
Büyük konuşmim da , kesinlikle ve kesinlikle kaçmam.
Kaçmam ya medeni şekilde gelsin istesin ama bil bakalım ne eksik xkdmcşdö
En İyi Kız Görüşü