Ben zaten kaçmış birisi olarak söylüyorum aşk için zaten her şeye mübahtır aslında sen onu iyi tanıyorsan bu evliliğin geleceği iyi olarak görebiliyorsan sevdiğin insan seni yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorsan bence aşk için kesinlikle mübahtır aile bir yerde affetmek zorunda zaten çünkü insan sevdiği olduğu zaman zaten anne baba gittiğinde sevdiğin insan kalacak ama eğer aile vermiyorsa bunun onayını vermiyorsa önce aileyi de dinlemek gerekiyor battılar ki kendi seçimleri için kızlarının mutluluğunu kendi istedikleri bir adama vermeyi düşünecek kadar yapıyorlarsa aileyi silmek bir yerde mantıklı sevdiğin olmak daha iyidir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKaçmam ya neden kacayim ki suana kadar sicili olan, işsiz olan, kaba olan birisiyle hiç olmadım olmam da bunlar olmadığı sürece ailemde hayır demez zaten o yüzden yapmam öyle bir şey kaldı ki ailem beni kaç sene ne emekler vererek büyüttü buralara getirdi yapamam aileme böyle bir şey
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Abim kaçırdı, kuzenler kaçırdı, Telli duvaklı evinden almak isterim ama olmuyorsa çözüm kaçmak kaçırmaktır! 😅
Seven sevdiğinin yanında olur olmalı!29 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah 😅
Bende kaçırıyordum da son anda ihanet etti sevdiğim 😅 - 1 yıl
Hem de çok kötü bir sene çalışmadım işi gücü bıraktım iki buçuk hafta oldu işbaşı yapalım
- 1 yıl
Erkek olarak ben 😅 saçımı süpürge ettim anasını satiym 😅
- 1 yıl
İşte yeni yeni başlıyorum bir yerden elimden geleni yapıyorum yapmaya çalışıyorum. 🌸
Canları cehenneme zaten 😅lanet olası pislikler 😅
Ama yaşama sevinci de kalmadı yani 😅ot gibi yaşıyorum 😅 - 1 yıl
Bende onu bekliyorum istiyorum arıyorum 😅canım aşkım benim 😅gelsin güldürsün birlikte gülelim sebebim oldun nedenim her şeyim 😅ama yok sjsjd olunca gülerim zati sjddj yazarken bile gülümsedim valla sjsjd
1 yılDuruma göre değişir
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşkın o çılgın hallerine bayılıyorum! 😍 Ama dürüst olayım, kimseyi zorla bir duruma sokmaktan yana değilim. Bence sevgi, paylaşmak ve anlaşmak üzerine kurulmalı. Kaçma, kovalama işleri biraz romantik filmlerde güzel gibi. 🌸 Ama tabii, iki taraf da aynı hislerdeyse ve eğlenceli bir maceraya dönüşebiliyorsa neden olmasın? Sana sorayım, sen böyle bir çılgınlık yapar mıydın? 😄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBir iki isteriz olmazsa napalım sevdiğimizi bırakacak değiliz 😂
00 Yorumla
1 yılKaçarım o aşk güven olursa neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılben kaçırırdım tabi ki de
00 Yorumla
1 yılGönül kaçmışsa gönülsüz kalınmaz ya gönül bir seyran olur, sevda büyür aşk kaçırır aşıkları. Genelde kaçırma rolü erkektedir. Kaçırılma rolü ise kızlarda. Ama asıl sebep olandadır. Bu hamile kalınıp doğacak çocuk ve yer zaman içinde karşılaşılacak şartların şutlarıdır. Gol olursa iyi olur.
10 YorumlaBenim sevdim dediği adama kaçan tanıdığım iki Abla var ikisi de mesleği elindeyken kaçtı haa. İkisininde ortak açıklaması siz siz olun kaçmayın oldu. Biri aldatıldı ve üzerine borç yıkıldı. Diğeri de pek çok filmde görülecek kadar con siddete psikolojik ve fiziksel olarak maruz kaldı. Herşeyi usulünce yapın bedel ödeyerek evlensin erkekler yoksa olan size olur. Bu bilgiyi de her ihtiyacı olana şöyleyin dediler yoksa tutup yazmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılKız istersen her türlü kaçırırım ana babası vermiyor diye ayrılalım mı yani
28 Yorumla- 1 yıl
@Askozade sen kaçarmısın
- 1 yıl
şu an ki ruh halin nasıl 😅
- 1 yıl
Güneşli mi olması lazım 😂
- 1 yıl
Oldu o zaman güneş açınca haber ver gelip kaçırayım seni 😂😅
Gizli Üye(25-29)1 yılValla bu gidişle sevdiğim kızı kaçırcam ki ben zaten. jsjsjs Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk! 🙈
20 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır. Gördüğüm en saçma geleneklerden biri zaten. Kızı kaçırsan ne kaçırmasan ne. Zaten saman altından her türlü suyu yürütüyor insanlar. Kızın ailesini düşman edinmekten başka bir işe yaramaz bu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Aklını kaçırmış olmam kaçırmış olmamla aynı anlamı taşır mı acaba?
Subliminal damarım tuttuğu zaman tıkanmış kalp damarlarını açma gibi bir özelliğim var🔮20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gayrimeşru hiçbir şey ile işim olmaz, ailesinin ve kendi ailemin de rızası benim için son derece önemli.
30 Yorumla
1 yılşu şartlarda sevgiliylen bile birşeynoluyor ayrılıyorsunuz birde kaçın görün nasıl neler ysşarsınız kadın hep ezik oluyor sonra o kaçtığında bak bna kaçtın der
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zamanında eşim kaçmamı istemişti çünkü ailem istememişti ama kabul etmemiştim. Şimdi kaçmak istiyorum ailem yine izin vermiyor ehshdjd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKaçmak isteyen varsa ben hazırım şartlara sağlıyorsa gelir alır giderim sorun yok anında basarım (nikahı)
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAnnem kaçmış denedik memnun kalmadık o yüzden denenmişi denemedim denemem😂🤭🤣
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır niye kaçayım ailemle aramı açamam yapmadım yapmicamda.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır ailelerin onayını önemsiyorum… hayır gelmez öyle bi birliktelikten..
30 Yorumlakacamam ben 😉 ahhaaha 5 erkek kardeş varken beni kaçıranlar da büyük cesaret olmalı 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır kimseyi kaçırmam Ayrıca aşk için her şey mübah diye bir şey de yok..
Sadece kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmek bencillik.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılKaçarak evlenen kadınlara eşleri sonradan pek saygı duymamaya güvensizlik hissetmeye başlıyor. Tavsiye etmem
10 Yorumla
1 yılBir kızın kendine yapacag en büyük kötülük bu GT kendini uçurumdan at çok daha iyi o derece büyük aptllik kaçmak
123 Yorumla- 1 yıl
Kaçtığı cocugn ailesi %100 kavga esnasnda da kactg uğruna herşeyi yaktg o çocuk ' kacmasaydn zorla mı kacrdm, gelmeseydn' vs vs net söyleyecek. Hele birde o kactg aldatrsa nolck hang yüzle baba evine dönecek ki babası silmezse tabi
- 1 yıl
Bazı aileler kizlarına hic deger vermiyor ama sizce oyle bi kız kacmali mi? Yani hic istisna olamaz mı eşi ailesi iyi insanlarsa eğer. Benim ailem cok kotu mesela babam evlenmeme izin vermiyo ekonomik ozgurlugumu elimden almyaya calısıyor kendi eve bakmıyo devamli benden bekliyo sizce napmaliyim
- 1 yıl
- 1 yıl
Amin ama kaçmak çözüm değil böyle de düşün
- 1 yıl
Sakın kaçma hatasını yapma.
Eğer aldatrsa şiddet gösterirse ailen de sahip çıkmaz kalirsn ortada sakn haa - 1 yıl
@1yenimesaj doğru söylüyor kaçarsan eğer ailen de sırt dönerse geri dönecek bir kapın olmaz sevdiğin çocuğun da sana ters bir hareket yaparsa aldatmak gibi çok zor durumda kalırsın
- 1 yıl
Bu ülkede sevdgne sonsuz güvenip de evlendikten sonra aldatılan şiddet gören hayal kiriklig yaşayan çok kadn oldu sende öyle olursn suanki yasadgn hayattan çok daha kötüsü gelir başına saknn
- 1 yıl
Benim de ailemle sorunlarım var aynı senin gibi bu konu da seni anlıyorum baban da baya ağır konuşmuş ama kaçmak çözüm değiş işte çevremde kaçan çok kişi var çoğu mutsuz
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Allah hayatını kolaylaştırsn bundan sonra daha güzel günlern olsun inşallah
1 yılEğer o benim için doğru kişiyse gözüm kapalı yaparım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır kaçmam ya hiçbir erkek ailemden önemli değil. Ailemden bir tane var erkeklerden bissürü
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılKaçmam, ama kaçırabilirim bu erkekler çok nazlı olmaya başladı 😂😂
21 Yorumla- 1 yıl
Gel beni alll 😂😂
1 yılReşitse ve birbirimizi çok seviyorsak, aileler engel oluyorsa kaçırırım tabi.
10 Yorumla
1 yılEğer gerçekten başka şansım yoksa yapacak bir şey yok ufak bir kaçırma işimiz olur 😅
10 YorumlaAllahın emriyle gelsin istesin vermezlerse kaçarım😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır / her şey yasal olmalı illegal işler bana göre değil
17 Yorumla- 1 yıl
Biriyle kaçmadan evlenmeden önce, kendi ailesinden bağımsız bi birey olarak aile kurabilecek mi, sizi/evlatlarınızı benimseyebilecek mi buna bakın. Bunlar yoksa kağıt üstünde evli ama o aile tablosunda figuran olan birbirine yabancı 2 yol arkadaşı olursunuz, hatta zamanla yük olursunuz
Kaçırmaya yardım ettim. Ve bir süre misafirim oldular
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
1 yılAilemi bırakırsam hayatım biter o yüzden kaçmam ve bu hayatta kimseye o kadar güvenemem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOff ya aklıma birisi geldi
Keşke biraz büyük ya da aynı yaşta olsaydik
10 Yorumla Kız bulsam beyaz atıma atar kaçırırım da nerede bana kaçacak
10 Yorumlahayır. Güzellikle işini yoluna koymayı bilmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDüğün derdi yok. ne dersem tamam diyecek. en iyisi kaçırmak.
12 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBeni seven kişi beni utanacağım bir durumun içine sokmaz, kendi egosuna öncelik vermez beni seven bir kişi, onun için kaçırmaz beni, ailemden koparmak istemez
00 Yorumla
1 yılYok artik 😆 hayatta kacmam ikna etmenin yollarini arar ikna edemezsem oylece kalirim tursumu kuracak degilya mecbur verecek 😄ben gelinligimle cikarim babamin evinden 🙃 yok oylee😝
20 Yorumla
1 yılYani işin sonunda da birlikte yaşayacağımız için yasal/illegal fark etmez. Birlikte kacar bir gelecek kurarız
00 Yorumla
1 yılYani bizim kültürümüzde kaçmak erkek tarafına sanki ahlaksızlık gibi gösteriliyor yani isteme usulünce olsa daha iyi olur kaçmak kelimesi bile kötü neden kaçayım?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşık olduğum biriyse mecburi kaçırırım o da isterse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Seviyorum isem tabikide onun için cok risk alirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKaçırmam veya kaçmam. Aile büyüklerinin izni olmadığı evliliğe girmem ben.
00 Yorumla
1 yılBu devirde olacak şey değil.. yine de büyük konuşmamayım ama ben kaçmam.. 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44b cevap paylaştı. Öyle şeylerden hoşlanmam medeni şekilde halledebilirim şanslıyım o konuda
10 Yorumla
1 yılSevdiğimi istemeyi tercih ederim ailesi vermiyorsa kaçırma taraftarı olmam asla
Yarın benimde kızım olursa o da aynı durumda olursa ve sevdiğine kaçarsa ben nasıl bir çöküntü içinde olurum onu düşününce kız kaçırma olayı aklımdan çıkıp gidiyor10 Yorumla
1 yılAile rızası önemli o yüzden kaçmazdım. elimden geldiği kadar ailemle orta yolu bulurdum daha sonra ailem onayladığı vakit evlenirdim doğrusu bu
10 Yorumla
1 yılHayır, aşk için her şey mübah değildir.
10 YorumlaYapmazdım ailemi sevmesem bile en azından büyütfüler onlarla konuşur izinlerini alırdım kaçdıktan sonra o kişi güvenemezsinki ya da o da sana güven problemi olur
00 Yorumla
1 yılYiyosa gelsin istesin. Kaçmak kolayı.
27 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılBen gidiyorum der gider 😀 eskidendi o
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDağa bile kaldiririm 😀
10 Yorumla Hayır yol yordam bilirim
10 Yorumla
1 yılEşimin göğsüne kaçtım eşimin teni vücudum🫀
10 YorumlaAy hayır adam gibi gelsin istesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHe vermezlerse kaçacam😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKaçarım
10 Yorumla
1 yılKaçmam hangi devirde yaşıyoruz sjjss
10 Yorumla
1 yılKaçmam kaçırırım cigerim 😂
10 Yorumla
1 yılKaçmam çok istiyorsa beni gelip ister
10 Yorumla
1 yılHayır kaçmam kaçırmam. Birine yardım ettim ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gerek olursa babasını bile kaçırırım 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılKaçsın bana işime gelir : )
10 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat