AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
En yakın arkadaşının sevgilisi kardeşindir. Ona karşı böyle bir şey hissetmek bence çok yanlıştır. Hadi bu gönül kime konacağını bilemez. Sana âşık olsa bile bunu gizli tutmalı. Kurtulmaya çalışmalı. Bunu söylemek bir nevi ilişki teklif etmektir. Bunu yaptığına göre sevgilinle olan arkadaşlıklarının onun için pek bir önemi yok. O yüzden sevgiline bunu söylemelisin. Güvenli bir ilişki için bu şart. O da arkadaşını tanıyıp ona göre önlem almalı. Hem söylemezsen onu aptal yerine koymuş olursun.
Sevgiline söyle bence. Hem arkadaşını da tanımış olur. Kimlerle arkadaşlık edip etmeyeceğinide öğrenmiş olur ve mesefe koyar. Söyle sevgiline kesinlikle.
Bu olabilecek bir durum, devamını getirip, seni rahatsız etmiyorsa, iliskinize olumsuz katkıları olmuyorsa , senin onun aşkına verdiğin cevabi kabullenebiliyorsa soylemene gerek yok
Senin cevabini anlayışla karsiladiysa gerek yok bence
Eğer erkek arkadaşını seviyorsan gerçekten bunu arkadaşına söle buna rağmen seni tekrardan rahatsız ederse erkek arkadaşına bahsedebilirsin bu konudan.
-:ben bir kere yaşamıştım zor bir şey çünkü onunda yakın arkadaşı benimde arkadaşımdı be bir süre sonda bela olmaya başlıyor bir şey söylemiyorsun deyip aranızdaki güven meselesi zedeleniyor gerek yok direk söle
Şimdilik bir şey yapmıyorsa konuyu kapatıp o arkadaşını heryerden engellemen daha doğru olur. İleriki zamanlarda o çocuk ileriye gitmeye çalışırsa sevgiline konuyu uygun şekilde anlatırsın.
Çözüm ikisi de değil. Sevgiline söylersen sen suçlu çıkarsın kapatırsan Karşı taraf abartır o yüzden arkadaşıyla net olarak konuş
Karaktersiz
Kim o karaktersiz
Sizi rahatsız etmiyorsa ifşa etmeyin. Artık mesefali olun zaten yüzü varsa artık o da sizlerle pek görüşmek istemeyecektir.
Söyle kesinlikle sana tezgah yapıyor olabilirler belki de sevgilin söylettirdi ona bunu kesinlikle söyle kuzum
Belki beklediğin mesaj buydu
Dediği gibi sana karşı bir yanlış yapmadığı sürece söylemesen daha iyi olur sonra ara bozucu olursun sonuçta isbatlayamazsın.
Söylemelisin. Cünkü sevgilinin erkek arkadaşı sadık biri değil sevgiline. Zaten aralarının acılmasını göze almış o.
Eğer seni rahatsız etmeyeceğini söylediyse söylemen doğru olmaz sevgiline o kişiden hoşlanmadığını fazla yakın olmak istemediğini soyle sadece
Konuyu kapatmalisin ve aynı ortamlardan kaçınmalısınız zen uzak durdukça sevgilinde ister istemez uzaklasacaktir
Sevgiliniz eğer şiddete meyilli biriyse söylememelisiniz başına bela almasın, konuşarak çözebilecek biriyse yumuşak dille ifade edebilirsiniz
Araları açılsın zaten. Kim dostu kim düşmanı bu sebeple öğrenmiş olur. Tabi sevgilinin tarafindaysan..
Deminki sana atığım yorumu gördün mü
Evet gördüm:)
Resimlerimiz yan yana çok hoş durdu 🌹🌹🌹
Yazarsan sevinirim o zaman 😁
Söyle tabiki. O söyleyip konuyu kariştirmadan sen önce davran ama önemsiz bisey gjbi laf arasinda söyle tepkisi hafif olur belki
Ilk başta açik şekilde sorsaydın bence. Sana bidaha rahatsiz etmem dediyse söyleme kapat konuyu. Unut gitsin
Söyle tabii ki susarsan üzerine gelir.. Öylesinden arkadaş mi olur?
Araları bozulursa bozulsun bunu mu dert ediyorsun yanii
Bazı insanlar üzülmesin karışmasın diye yaptığınız her şeyin size zararı olduğunu anladığınızda her şey için geç olmaz umarım.
Söylersen kavga çıkar bence sen sadece mesafeni bil yeter. Zamanla uzak durur zaten.
bence tersle ve mesafe koy o kişiye
sevgiline de direkt söyleme ama bakışlarını beğenmedim vs gibi bahane uydur ki o da mesafe koysun.
arkadaş arkadaşa yapmaz bunu şerefszliktir
Boşuna takıyorsun buradakiler, konuşanların çoğu ne haltlar yiyor acaba
Neden bu yargı var insan dediğimin bu yaratıklarda ya evli olduğum halde arkadaşı bana duygu beslemiş diye oturdum düşündüm kocaya söylesem onu öldürcek söylemesem daha farklı o yüzden kendisiyle konuştum ve eşimle arkadaşlığını bitir yoksa ben seni bitiririm diye öylede oldu bitirdi ve kayıplara karıştı bir daha denk gelmedik demem şuki kızın kuyruk sallamasına gerek yok biraz şeref olsa arkadaşının namusuna bakmaz anladınızmı o yüzden bilip bilmeden konuşmayın
s2tiri çek gitsin arkadaşına
sevgilini öyle arkadaşlardan uzaklaştırmalısın bence
Sevgiline söyle, aksi takdirde dostu gibi bilmeden senin koynuna sokar o kişiyi.
Söyle kırsın ağzını burnunu. Sevgilisi olan kıza aşık olmak neymiş görsün
Sevgilin nasıl biri ters bir yapısı var ise hayatını karartma bir daha konuşma o herifle yeter
Söyle sevgilin böyle biriyle arkadaş kalmasın daha fazla
O kişiyle görüşmeyi kes ve sevgiline söyle sonradan duyup yanlış anlamasın
kumda yürü izin belli etme . deneyimle , tarafını seç .
sen nasıl bir şeysinya neyse herkes hak ettiği gibi birine kavuşur sende aynı anda bilmem kaç kişiyi denemlemiş biriyle olacaksın bundan emin olabilirsin
Söylemelisin kardeşim senin bir suçun yok bunda
Sevgiline söyleki dostluğunu bitirsin onla
Sen söyleme sevgiline ıspatı kanıtı önüne ser. Ki inkar edemezsin sana açılan kişi. Ya da çocuğun psikolojik sorunları var. Eğer varsa ki çocuk seni kurtarıcı olarak görmüş.
Sevgilim duyarsa kötü olur diye söyle devam ederse sevgiline söyle. İnceldiği yerden kopsun
Kesinlikle Soylemelisin Kendine Arkadaşına İhanet Eden Seni Bozuk Para Gibi Harcar Haberin Olsun.
Nasıl söylediğine göre değişir iyi bir insansa ben sebep olmak istemezdim ama doğrusu söylemek bence. Her şekilde açıldığına göre arkadaşının sevgilisini alma fikrinden rahatsızlık duymayan biri
Söyle bilsin ne * olduğunu sendekide sarsukluk saklayıp ne yapcan gönlün mu var yoksa
Bence soyle erkek arkadasin kimlerle arkadaslik yapiyor gorsun
Bece söyle öyle ciğersiz insanla arkadasliğını bitirsin mesajları falan varsa göster
Sevgilisini seviyorsa hiç bir şey demeden aşkını ilan eden kıza red çekmeli
Söylemelisin yoksa zamanla Sevgilini sana karşı doldurur aranızı açar
Kesinlikle söylemelisin.
Sonradan duyması ilişkinize zarar verebilir.
Söyleki arkadaşının ne boq olduğunu öğrensin, görsün
Yapman gerek cok basit onla aranla saglam bir mesafe koy kesinlikle muhattap olma sevgilinede hic bisey soyleme kesinlikle yan yana gelme sevgilin onla gelirse benm yanima onlan gelme ben ondan rahtsiz oluyorim demen yeterli...
Söyle tabiki ona güvenmesin. cakal oğlu çakal çünkü kendisi. Yaptığı yapacağı işler illaki olacaktır. Elinden manitasini almaya çalışan bir adamdan hayır gelmez.
kusura bakma ablacım burada hiç millete de kızma o adam senden o cesareti almasa hiç bir erkek arkadaşının sevgilisine bunu söylemez. bir birimizi kandırmayalım bende bi erkeğim sende herşeyin farkındasın ki bu durum hoşuna bile gitmiştir. kalpsizsiniz kızlar kalpsiz.
Bence sevgilini ve onu karsina al ve sevgiline soyle ne olur ne olmaz yarın bir gün ne olacağını bilemezsin ben olsam yani soylerdim ama uygun bı dille sakinlikle olduğu gibi anlatırdım çünkü başkasından duymasindansa benden duyması daha iyi olurdu
Buradan çıkarılacak önemli bir ders var. Sevgilinizle hemcinsiniz olan arkadaşları tanıştırmak için çok dikkatli karar verin. Hatta lazım değilse tanıştırmaktan kaçının. Kimin ne yapacağı cidden belli olmuyor.
Kesinlikle söylemelisin, zaten arkadaşının sevgilisine o gözle bakıyorsa arkadaşı olmamalı zaten. Ayrıca buradan pek fikir sormamaya çalış çünkü orta yaşlı yobaz sapıklar bu platformda malzeme arıyorlar sağa sola laf atıyorlar bir dost tavsiyesi
Söyle !!
O ne biçim bir erkekmiş öyle, insan arkadaşının sevgilisine nasıl farklı gözle bakabilir tam bir şerefsiz haysiyetsiz
Bence o kişiye ekstra uzak davrandığını belli et sevgilinle ile o kişi arasında mesele çıkmasa daha iyi gibi
Dogru olan dogru zamanda soylemek olacaktir. Acikcasi yakin arkadasimin gorustugu bir kiz var ve ben elimden geldigince ondan uzak durmaya calisiyorum. Cunku ona atacagim bir hamle agaliga yakismayacak ve arkadasligim zarar gorecek.
Kesinlikle söylememelisin , eminim nazikçe sende düşüncelerini belirtmişsindir , sevgilinin arkadaşı da senin sevgiline olan sadakatini görünce bir süre sonra duyguları söner daha seyrek bir araya gelmekte bu aşamada bir çözüm
Hayır söyleme. Neden mi? Böylece threesome yapabilirsiniz... Aptal olma yakın arkadaş dedin, sevgilin elbet öğrenir. Senden duysa daha iyi bence... Eğer söylemezsen çocuk "belki umut vardır" kafasına girecek -_-
Bence söylemelisin belki sevgilin ile arkadaşı anlaşıp söylemiş ola bilir acaba ona söylermisin sana guvenmelimi seni oyuna alıyor olabilir en fazla araları bozulur ki gerçek dost olsaydı arkadaşının sevgilisine bakmazdı
Söylemelisin tabiki sevgilinin arkadaşı zaten sana bunu diyorsa sevgiline söylediğinde aralarının açılacağından adı kadar emindir eğer bir şey olursa sevgilin söylemediğin için senden de şüphe edebilir ilişkin iyiyse ve seviyorsan söylemelisin :)
Tabikide söyle ayrıca araları açılacak demişsin zaten senin sevgiline iyi bir dost olsa sana çıkma teklifi etmezdi bırak açılsın araları eğer sevgilin başka birinden duyarsa kötü olur bence söylemelisin
Kanıtın varsa söyle yoksa kanıt buk bir şekilde çünkü ileride sen ona yüz vermezsen sinirinden sana iftira da atabilir bu sefer suçlu sen olursun sevgilinden de olursun akıllı davran araları bozulursa da bozulsun sanane ki
Tabii ki söylemelisin araları bozulacakmış bozulsun.
Boş versene duyar kasmayı
söylemelisin..
çünkü sen sustukça o daha da azıtacak.
Senin için söylüyorum bence şöyle çünkü bir gün öğrenirse sana çok tepki gösterir nie bana demedin ben hala devam etim arkdas olamaya falan der bence şöyle derim
Helal olsun kız👍🤙
Sevgiline söyle sonra ortaya çıkar illaki sen suçlu olursun saklama ondan boş ver bozulsun arkadaşlıkları zaten yakın arkadaşı olsa sana o gözle bakmazdı
Canım bence sevgiline mutlaka söyle çünkü herhangi bir olayda o cocuk bu konuyu acarsa ve sevgilin duyarsa olay çok saçma yerlere gidebilir en iyisi senin açık sözlü olup bunu sevgilinle paylasman