2 ay konuştuğum biri tarafından ghostinge uğradım ve şu an psikolojik açıdan çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba, ben ekim ayında bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle konuşmaya başladım. Birbirimizi hiç görmedik zaten ayrı illerde yaşıyorduk. Sosyal medyada takipleşip konuşmaya başladık. bir iki hafta buradan konuştuktan sonra Whatsapp'a geçtik tabii onu da ben teklif ettim. Whatsapp'ta neredeyse her gün konuşuyorduk ama böyle aşırı ve sık konuşma değildi. Ama ben yine de enerjimizin tuttuğunu düşünmüştüm. İki ay böyle konuştuktan sonra bir süre hiç yazmadı. Ben de merak edip sordum ve hasta olduğunu söyledi. Üzüldüm ve kendisiyle ilgilenmeye çalıştım. Çiçek, bitkisel ilaç vs. gönderdim. Her gün nasıl olduğunu vs. sordum. Sık boğaz etmemeye çalıştım. Hastalık döneminde hep ben yazdım ve karşı tarafın durumu malum olduğu için de rahatsız etmemeye çalıştım. Sadece iyi olup olmadığını sordum. Hastalık sürecini atlatınca tekrar eskisi gibi konuşmaya başlayacağımızı ve normalleşeceğini düşünüyordum. Karşı taraf hastalık konusunda nazlı biri olduğu için toparlanması için zaman tanıdım. Birkaç kez yanına gelmeyi teklif ettim başından savdı. Yılbaşında aradım açmadı. Tabii hastalığa kadar olan süreçlerde hep mesajlaştık hiç arama vs olmadı. Karşı taraftan bekledim ama gelmedi. Yılbaşından sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ne oldu hayırdır deyip mesaj atmayı çok denedim. Ama atamadım. Dedim kocaman adam istemiyorsa bana söyler istemediğini. Herhalde psikolojisi vs. iyi değil diye düşündüm. Sonraki süreç hep benim zorlamalarımla devam etti. Sadece ben mesaj atan taraf oldum ve bir cümle bir cümle dönüşler aldım. İnstagramında takip ettiği kişilere baktığımda hep çok tuhaf ve dişil enerji yayan kızları takip ettiğini gördüm. Uygulama vs. kullandığını anladım. Sonrasında da bir iki aydır bir kızla konuştuğunu öğrendim. Ve kız onun yanına gitmiş görüşmüşler vs. Bir olay yaşandı ve sonra beni her yerden engelledi. İşte bütün bu süreçten sonra psikolojim derin bir çöküş yaşadı. Şu an hep kendimi suçluyorum benim yüzümden ben erkeklerle mesajlaşmayı bilmiyorum demek ki olunca oluyormuş vs diye. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Terapiye başladım. Ama bu suçluluk duygusundan asla kurtulamıyorum.
2 ay konuştuğum biri tarafından ghostinge uğradım ve şu an psikolojik açıdan çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum?