Siz henüz anne olmak için hazır değilsiniz. Daha doğrusu bunu istemiyorsunuz. Sevgilinizle çok iyi anlaşabiliyor olabilirsiniz ama onun çocuk sahibi olma hakkını almak şayet evlenmeniz ise bu evlilik gerçekleşmemelidir. Bir zaman geldiğinde bunun pişmanlığını mutlaka yaşayacaktır. Öyle bir zaman gelir ki tüm bunlara değmez olduğunuzu düşündürecek anları yaşatıyor yaratıcı bir şekilde. Ve öyle bir anda bu sizin yüzünüze vurulsa zaten ilişki falan kalmayacaktır. Ne olmuş olacak onca zaman boşa gitmiş olacak. Sözüm size değil genel yanlış anlaşılmasın. Teşbihte hata olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım o iş hiç öyle olmuyor biliyormusun bende eşimle severek evlendik eşim hep cocuk istedi evliliğimiz 4. Ayında gebe kalmışım gene istemedim ama kıyamadım da ve iyi ki kıymamışım. Sana şöyle diyim cocuk gördüğünde bile hiç hoşnut olmazdım kafamı çevirirdim o derece. Cocuk olunca zaten direk sevmedim bi doğduktan 4 ay sonra annelik duygusu geldi ve iyi ki gelmiş dünyaya diyorum. Annelik bambaşka bir şey her kadın tatmalı. Sevgilinin çocuk istemesi en doğal hakkıdır onunda baba olmaya hakkı var bunu ondan alma sakın eğer evleniceksenizde. Dunyanın en güzel duygusu. ilerde sende iyi ki anne olmuşum dediğinde bu görüşümü hatırla canım ☺️
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Çocuk için evlenilmez ama asla çocuk istemiyorum da denilmez yani evlendiğinde bilmiyorum Bir belli süre sonra insan nne olmak baba olmak aile olmak ister tabii ki de yani bu gayet normal ve doğal bir hayattır ama sadece çocuk için evlenmek doğru değil tabii ki de o nedenle kendimize hazır hissettiğinizde evlenmeye hazır hissettiğimizde sonrasında anne baba olmaya hazır hissettiğinizde olabilir tabii neden olmasın
00 Yorumla
Tabii ki yanlış olur. Sadece bir kişinin isteğine göre hareket edilemez. Sonuçta sevgilin doğacak çocuğun sorumluluğu tek başına üstlenmeyecek. Hatta en büyük sorumluluğu sen alacaksın. Hal böyle iken sadece karşı taraf çocuk istediği için evlenmek büyük bir hata olacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yani sırf bu yüzden oluyorsa o evlilik gerçekten çok büyük bir yanlış olur.
Hele ki tek taraf bunu istemiyorsa daha da büyük yanlış olur.
Bu ortak alınması gereken bir karar.
Bence bu konuyu güzelce konuşup öyle bu kararı alın derim.
Yoksa ileride baya bir sıkıntı yaşarsınız.
Umarım her şey gönlünce olur..
10 Yorumla
+1 yılÇocuk için evlenmek doğru olmaz. Bura da tek taraflı bir bencillik var. Çünkü çocuğu 9 ay karnında taşıyıp, acıyı çekecek olan sizsiniz. Bana göre kadın kendini hazır hissettiğinde, çocuk yapılmalı. Tek taraflı istekler, huzursuzluk ve mutsuzluk getirir. Bu çocuk onun zoruyla olsa bile, sizde bu yara açar. Tamam çocuğu kucağınıza aldığınızda hayat değişir. Siz anne veya o baba olmaya hazır mı? Önemli olan bu. İki taraftan biri hazır değilse, çocuk mutsuz bir evde büyür. Geleceği kararır.
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirseniz ayrılacaksınız sonucu bu. çünkü senin annen baban torun diyecek hadi onları geçtim onun annesi babası diyecek sende inat ettikçe sonuç ayrılık. bencillik edemezsin bu dünyaya geliş amaçlarından biri de bu. anne olman sen istemiyorsun diyede ondan bunu mahrum etmen hata ben olsam seni bırakırım uğraşamam bencil biri ile
20 Yorumla
+1 yılSırf çocuk için evleniyorsa gider başkasıyla da evlenir kusura bakmayın çok dikkat edin ona göre karar verin bazı erkeklerin amacı farklıdır o yüzden iyice konuşup anlaşıp evlenin bence ve siz zaten hiç istemiyorsunuz korunsanız bile bi zaman sonra bu adam ıllaki çocuk istemeye devam edicek sırf bunun için evleniyorsa sonucunda da siz istemedikçe başkalarına gitme ihtimali artar ve boşanmaya bile gidebilir o yüzden başından iyi düşünüp konuşup tanıyıp hareket etmek gerek diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAma simdi dese bile tamam ya cocuk olmasada olur yeterki sen yanimda ol. Bu zamana kadar olan bakis acisini, istek arzularini, hayallerini biliyorsun bile bile tamam olmasada olur dedigi icin evlenirmiydin? Ona böyle bir hayati yasatmak istermiydin gercekten?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki istekleriniz birbirine uyuşmuyor yani evlilik için uygun bir çift değilsiniz. Evlenirseniz evlilik hayatınız boyunca sürekli bunun tartışmasını yaşarsınız. Tavsiyem evlenmemeniz olur.
Sevgililik hayatınız güzelse biraz daha devam edebilirsiniz fakat evlilik size uygun gözükmüyor. Bunu şimdiden fark etmeniz çok büyük avantaj.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım 🙂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk bakamam yazmışsın bide sevgili yapıp oynaşmayı biliyorsanız bakacaksınız erkekler ne için evleniyor ev işi temizlik çocuk yatacak kadın çok o işler sadece yatağa girmeyle olmuyor erkeklerin beklentileri farklı onu istemem bunu istemem diyorsanız erkeksiz duracaksiniz hem erkek olsun hem çocuk yapmam bakmam temizlik yapmam onu yapmam bunu yapmam diye bir şey yok maalesef erkekler bencil bunları isterler ya erkek olacak bunları yapacaksın ya da erkeksiz dur özgür ol ikisinden biri
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar geri kafalisin hem sana mi sorucam istedigimi secerim sananee sanane.
Cevap sahibi+1 yılYa da boynuz parlatirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın bence siz. Evlensen hamile kalsan çocuğunu sevmiceksin. Aynısı bir arkadaşıma oldu. Kız evlendi hamile kaldı 4 ay sonra. Kocasına da aşırı aşıktı ve kıskançtı. Sırf bebek olunca kocamla gezemicem bana ilgi göstermicek eskisi gibi olamıcaz diye bebek istemiyordu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu çocuk istemeyenleri anlamıyorum annen baban seni niye yapti abi ya sende dünyaya gelmeseydin madem adamin bu hayali var sen istemiyorsun ayril ya senle zaman kaybetmesib
07 Yorumla- +1 yıl
Ebeveynlerime her uyandığımda sövüyorum yani senin bakış açın bana çok ilginç geldi..
- +1 yıl
Tam tersine söylemek istedim tam da bu kiz istemiyor erkek istiyor ayrilamamk için bir süre sonra kiz bu baskiya dayanamayip çocuk dünyaya getircek ve o cocuk ayni senin gibi sovecek gerek var mı?
Soran+1 yılBence İnsanlar artik ürememeli benim felsefem bu yoksa bebeklee bayılırım ama bakamam brn bebek falan
- +1 yıl
Dünyaya 2 den fazla çocuk getirenlere tamamen karşıyım ama erkek arkadaşının bir isteği var ve bu senin isteginle uymuyor
- +1 yıl
Yani neyi devam ettiriyorsunuz illa evlenip şaş kaza bir çocuk yapip o çocuğu zorla ve sevgisizlikle sonra bosanarak buyutmekmi istiyorsun
- +1 yıl
İkinize de katılıyorum. Bence de insanlar ürememeli ve sevgilinle siz ayrılmalısınız.
- +1 yıl
Bu arada şuna katılabilirdim aslında ama ailem beni çok istemiş yani benim var olmayla derdim tamamen bilinç ve düşünce yapısından kaynaklı.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalp kadar kafa yapisida uymasi gerek olmuyorsa zorlamanin anlami yok gelecekte mutsuz bir evlilik olacaksa ne gerek var
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak beklentileriniz yoksa bir süre sonra o evlilik işkence olur boşanırken de kadın kusurlu diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam çocuk istemediği için
10 Yorumla Evlenince Bir Zaman Sonra Monotonlascak her şey Sende Zamanla İstersin Bence Gene Allah Bilir Ama Sen Evlen Hayırlısıyla İstemiyorum Deme Umudunu Kaybetmesin Çocuk Düşünürüz Zamanla De
05 Yorumla- +1 yıl
Çocuk bu televizyon mu yoksa oyuncak mı da hayatına hareket gelsin diye yaşamak zorunda kalacak bir canlı dünyaya getiresin?
- +1 yıl
Sen sanırım Benim demek istediğimi Anlamadın Sen evliligi sadece Karı koca aşk sevgi Vb şeylerle gidiceginimi zannediyorsun o hikaye ben sana soylim Evliliğin tadı tuzu çocuk Aşk felan biter bir zaman sonra paşa gönlün bilir Kimsede Çocuk vermiceksen adama tutup evlenmez seninle
- +1 yıl
Sevgilim de bende çocuk istemiyoruz. Yani kendi deneyimin bu olabilir ama bunu tüm ilişkilerde de olacağını varsayamazsın. Özetle seni anladım ama belli ki sen beni anlamamışsın.
- +1 yıl
Aşk bitebilir ana iletişim kalır. Bize doğru gelen de bu. Dünyaya kendi ilişkin sürsün diye bir can getirmek ve yaşama mecburiyetinde bırakmak büyük bencillik.
Erkek iki şey için evlenir: düzenli seks ve çocuk.
Seks sevgiliyken varsa, sadece çocuk için evlenmek kalıyor geriye. Ne için evlenecekti, beraber dizi izlemek için mi?00 YorumlaNeden istemediğini anlat düzgün bir şekilde senle vakit geçirmek istiyorum bunun için hazır değilim de hayatın gerçeklerini anlat o da anlayışla karşılar diye umuyorum onu da baskılama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olur. Sen onun çocuk hayalini elinden alma hakkına sahip değilsin o da senin üzerinde baskı kurma hakkına sahip değil. İkisinden biri evlilik içinde illaki olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılona karşı hislerin yoksa neden sevgilisin. seviyorsan neden evlenmek ya da çocuğun olsun istemiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılAbi Nası ya bi insan hiç mi sevgilisinin baba olma düşüncesini hayal ederek sevinmez anneliği istemez zaruri bir durum olmadıkça
00 Yorumla
+1 yılZamane kizlari harbiden bir tuhaf hadi hemcinslerimizin ne mal gri zekali oldugunu biliyoruz da geri kalir yaniniz yok
03 Yorumla- +1 yıl
Ne açıdan öyle dedin
- +1 yıl
Hem sevgilim demis hem ask cocuk evlilik istemiyorum demis erkekler zaten dunden razi boyle olmasina dost hayatina takilmaya ne bileyim benzeri durumlara
- +1 yıl
Haklı yorum
Fikir ayrılıklarınız var, sırf çocuk için evlenmek mantıklı değil, zaten sen de istemiyorsun. Ortak yol bulumaya çalışın.
00 YorumlaBence dusunmuyorsan evlenme kendini ne zaman hazır istersen o zmana evlen acelesi yok seviyorsa saygı duyar sana
00 YorumlaSadece çocuk için evlenmez bir erkek sevdiği kadından çocuğu olsun ister
10 YorumlaEvlenme, cocukta yapma... Anneliğe de eş olmaya da hazır değilsin.. Eşini terk dersin ilk zorlukta.
10 YorumlaSorun cocuk mu istiyor yoksa senden mi cocuk istiyor
10 Yorumla
+1 yılÇoçuk istemeyen kadında ne bilim çok itici ya sen o zaman sevmiyorsun adamı
10 YorumlaEvet evlenmeniz yanlış olur çünkü bu konu yüzünden sık sık tartışırsınız
10 YorumlaÇocuğun bundan haberi vqr mi peki
22 Yorumla
Soran+1 yılNe cocugu be
+1 yılBir yere varmıyorsanız ayrılın derim sonra canınız sıkılmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi ben isterim ağır işte çalışmıyorsam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYabi bence süper önemli bir detay değil ama birçok insan önem veriyor baştan bi konuşun bu konuyu.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmayan insanlar çocuk yapmasın sonra mutsuz çocuklar yetişiyor
00 Yorumla
+1 yılYani doğal olarak insanlar babalık duygusunu katmak isteyebilir bunda anormal bir şey yok
00 YorumlaBöyle durumda bence evlenmeniz yanlış olur. Oturup ciddi bir şekilde bu konuyu düşünün.
00 Yorumla
+1 yılEvlenin bol bol sevişip seks yaparsınız git gel git gel yaparak
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy biliyon sen bu işi 🙂🙂
+1 yılEvlenmeniz yanlış olmaz sevgilisiniz zaten yaşınızda gelmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme baba olma hakkını elinden almış olursun zaten anlaşamazsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılZina yapıyor zaten cockda birey zina olur ne olacak sacma
00 Yorumla
+1 yılBu derece onemli bir sorunun cevabi burada aranmaz, bulunmaz cunku. Buna siz karar vereceksiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce seni istesin gerçekten, sonra çocuk olabilir...
00 Yorumla
+1 yılYanlış olur. İlerideki sorunu erken farketmişsiniz, yol yakınken ayrılın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cocuk yapmak için evlenilmez, evlenildigi için çocuk yapılır
00 YorumlaÇocuk için evlenen Çocuğu yaptıktan sonra da boşar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzem senden eş anne olmaz. Sen daha pişmamişsin. Çocukta muhtemel pişmemiş çünkü sen gibisiyle uğraştığından amatörlüğü ortaya çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma bir kızım ya da oglum olmayacaksa sevdiğim kadın çocuk istemiyorsa onu terkeder dim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç sadece çocuk sahibi olmak için evlenmek ise çokta mutlu olabileceğinizi sanmıyorum. Bence gerçekten hazır olunca düşünün evliliği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çünkü genelde erkekler oynamak için çocuk ister tüm bakımı sana kalır
10 YorumlaÇocuğu akşam sadece 1 saat görecek tabi ister. Sevcek öpcek iki oynaşcak ağlayınca annesiii diye seni çağırcak. İsteyerek çocuk yapmama rağmen ben bile mutsuzum. İstrmiyorsan asla
10 YorumlaYani seninle evlenmek isteyip çocuk sahibi olmak istemesi farklı, seninle sırf çocuk için evlenmek istemesi farklı. Bence açık açık konuş onunla.
13 Yorumla
Soran+1 yılCocuk icin benle evlenmek istiyor ana brnden başkasıyla degil benle
Soran+1 yılCok istemese evlenmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şu fotoyu yasamak hangi kadin istemezki heleki sevdiğin adamdan ise...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜremek ve neslini devam ettirmek icin seni kullanmak istiyor. Bence evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan anlasamamissiniz madem istemiyorsun ayrılij adam yoluna baksın
00 YorumlaSırf çocuk için evlilik olmaz.
Sırf çocuk için olursa sana verilen bir değer ve saygı olmaz herşeyden önce senin temel önceliğin kendin olmalı10 Yorumla
+1 yılBakabilecek ve konforlu hayat verebilecekseniz normal zaten çocuk olmayacaksa evliliğin pek hükmü yok
00 YorumlaEvlenmeden çocuk yapın birlikte yaşayın ve o başkasıyla evlensin arada sırada sana gelsin muhtemelen benim sonum böyle olacak çünkü
00 Yorumla
+1 yılNiye sevgili yaptin o zaman awk ma li herseyi basitlestiriyorsunuz. Ayril da cocuk kurtulsun
017 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma bir yorum
- +1 yıl
Kes la
Soran+1 yılMsl awk
Soran+1 yılMalsın
- +1 yıl
Sende ka. arsin. Sg simdi
Soran+1 yılYazik sana ya bi de kadin olacak en buyuk dusman bunlar
- +1 yıl
Mucadelem ka. arlara ve pi. lere karsi. Kadin olsun erkek olsun si. kime takmiyorum, ka. arsan bilmen gerekiyor
- +1 yıl
Kadinsin diye yaptigin ka. arlikta destek mi bekliyorsun awk
- +1 yıl
Ask istemiyormus o zaman ka. arlik yapmaya devam et
Soran+1 yılNe kasarlık yapmisim be grizksli
- +1 yıl
Ask istemiyormus o zaman niye sevgili yaptin awk evlenmek istemiyorsun cunku evlenince ka. arlik yapmak daha kolay dimi sg simdi icinizi iyi biliyoruz
Soran+1 yılAsk istemiyorum demedim cocuk istemiyorum dedim malmisin sen ya ne alaka hem erkrk arkadasim evlenmek istemiyor
Soran+1 yılEvlrnmek istemiyorsun çünkü evlenince kasarlik yspmak daha kolay olacak ne malca bir cumle kulliyen mantik hatası
- +1 yıl
« Ben ask cocuk istemiyorum » yazdin awk suriyelisi
- +1 yıl
Yakinda erkek arkadasini aldatirsin sen
Soran+1 yılAşk yazmadim okumayı sök ònce yazik kafana ya ezik oldugun ne kadar belli
Soran+1 yılGuncellemede 'asla' istemiyorum diye duzelttim yanlis olmus hem sanane istersem ask da istemem sananee sanane ugrasamam
Ozaman bunu ona söyle zaten ayrılır senden kim çocuk istemezki
00 YorumlaYa ne saçma sorular soruyorsunuz gerçi bu tip şeyleri onedio dan da bulabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılBüyük sorun yaşarsınız! Bence seviyorsan çocuk olayına sıcak bakmaya çalış...
00 Yorumla
+1 yılYanlış olur tabi sırf çocuk için evleniyorsa ve sen de istemiyorsan neden evlenesin.
00 YorumlaGitsin parkta çocuk sevsin
30 Yorumlaİsteyen birini bulsun o zmn
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım