+1 yılKız sen harbi canım o adam senden çocuk yapmaz parayla kandırmış kullanır atar seni bir de araba galerisi var yazmışsın senin gibi kerizi bulmuş kullansın bakalım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladım ki bu zat çocuk istiyor ve ama suanki karısıyla evlenmiş (tedavi yollarını deneyebilecek maddi gücü de varmış denedi denemedi bilmiyoruz) ama çocuğu olmamış. Bu yüzden de sizinle evlenmek istediğini söylemis. Sizinle çocuğu olacağı ne malum? Sizinle de olmazsa eğer adamın dediğine gore size de aynısı olacak demektir öyle ise. Ve sizin 'evet'iniz de "sadece benimle evlen" demek değil "karından boşan benimle evlen" demek olacak ki bunu yapan kişi de başına gelecegi haketmis olur. Aglama sızlama hakkı da olmaz diye düşünüyorum. Karisindan niye boşanmiyor madem ona var oldugundan emin olamadigimiz sevgisi Cocuk özlemi karşısında yenik düşüyorsa? Bosanirsa -bu zamanda-maddi gücüne gelen (yanlış olsa da) çok olacaktır eminim. Hal böyle iken niçin belki ilk teklifi kendisi yaptığı (belki ayni size yaptığı gibi) eşi olmuş, kendisiyle bir yaşam sürmüş, iyi-kotu anılar biriktirmiş, belki karşılikli fedakarlıkta bulunmus oldugu, sözler verdigi belki her anlamda ilk'i olan, belki de soyadını alan bir kişi mevcutken ortada, yaşanmış an'lara ve karşısındaki hatta -yanındaki-insana ihanet ederek mi bunu yapmalı?
Cocuk olmama problemi bu kisinin kendisinden de kaynaklı olabilir. Bundan emin mi, siz emin misiniz peki?(erkek te de kadında da olabilir sebebi)
Ortada şayet böyle bir kisi varsa, tüm tedavi yollarını denedi ve olmamis farzedelim. Bu kişi olması gerektigi gibi evliliğini bitirse maddi gücüne gelen çok olacağı icin çocuk yapma olasılığı yüksek olabilir. Bunun zaten farkındadır ve farkındaymis da anlattığına göre. Neden boşanmadan bu tarz 'illegal' işlere giriyor ki?
10 Yorumla
Seninle sadece çocuk için çıkar amaçlı evlenecek belki çocuk olduktan sonra boşanır ve çocuğunu bir daha sana göstermez hatta eski karısına geri bile dönebilir çıkar amaçlı olan ilişkiden hayır gelmez bence
00 Yorumla
+1 yılPişman olacağın şeyler yapma bence daha yaşın küçük bir çocuk için kendi karısından kolayca vazgeçebiliyorsa sana neler yapmaz. uzak dur böyle insanlardan derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
yani bana pek güvenilir gelmedi, hani muhabbeti seni sevmesinden öte baba olmak istemesi sanırım. tamam diyelim ki baba olmak istiyor senle cocugu olacagının garantisi var mı? ya olmazsa ne olacak , aynı muameleyi sana mı yapacak. sanırım adamın zenginliği ilgini cekti , ama sunu düsün adamın derdi tek baba olmak olsa tüp bebek olur, tasıyıcı anne edinir, hatta evlatlık alır. ayrıca aranızda cok yas farkı var, adam yaslı değil ama sen fazla toysun onun icin 33 yasında bir erkekle 20 yasında bir kadının hayat deneyimleri , ilgi alanları cok farklı olabilir , anlasmazlık cıkma olasılıgı yuksek , ayrıca boyle bir adam hele ki zengin hani oyle saf olmaz pek. diyelim ki cocugunuz olmadı hemen baskasını aramaya baslar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında ve toy birisin. Benim anladığım bu kişi bana pek güvenilir gelmedi. Madem çocuğu olmuyor o zaman tüp bebek yapar. Hadi o da olmuyor taşıyıcı anne bulur yapar. Seni kandırdığını düşünüyorum. Araba galerisi var diye güvenme. Böyle insanlar kandırmasını çok iyi bilir. Ben eşinin hamile olamadığını sanmıyorum. Belki çocuğuda vardır. Seni kandırıp keklemeye çalışıyor. Amacına ulaşıp sana güle güle diyecek. Ya hiç mi tvlerde görmüyorsun kardeşim? Ne ukraynalı olduğu malum? Belki değil belki türk belki hastalıklı manyak bir insan olabilir? Hiç mi düşünmüyorsun kuzum? Az beynini çalıştır. canım olma kanma.
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir tanıyorum zaten sende çok abartın ya
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır tanıyorsan öyle insanlar varki kendini kamufle eder. Millet 10 senelik tanıdığından kazık yer. İyilikle yazdık sana o zaman al belani. Yazmasaydın buraya. Hey aallahım yaa
"Hoşlanmak beğenmektir sevmek aşık olmaktır"
Bu söz sana ne anlam ifade ediyor karısı kısır diye ayrılmak isteyip senin ile olmak isteyen bir adamdan ne bekleyebilirsin ki benim ile aynı yaştasın bir de senin gibi düşünen çok kız var para avcıları sizi kalbiniz çok çirkin Allah belanızı versin artık kız sevemiyorum iğrenç yaratıklar sizi gerçi sevilecek bir kız yok o da doğru ya33 Yorumla- +1 yıl
Sevilecek insanlar var herkes bir değil bunu bilmen lazımdı
- +1 yıl
Evet, kolay değil
+1 yılHoşlanma beğenme vs bu durumların var mı? Bence paraya ihtiyacın varsa ya da bu durum hayatını kurtaracaksa evlen. Yap çocuğu. Evli kaldığın süre boyunca da kendine pahalı şeyler aldır mal mülk de alsın. Yaş farkı rahatsız ederse de boşanırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle duşundum zaten. Hiç değilse çocuğumun geleceği garanti altına da olur
- +1 yıl
20 yaşındasın kuzu senin de geleceğin önemli.
+1 yılAdam evli olduğu hâlde parasıyla gözünü boyamaya çalışıyo. Bugün bunu karısına yapan yarın sana da aynısını yapar bu bir. Sırf para ve çocuk için evlenilmez. Hem aklın varsa çocuk yapma yani sadece ekonomik anlamda değil olan sana oluyo bu da iki. Parayla rahmini satma yani :D :D resmen sana istediğin hayatı sunayım sen de bana çocuk ver demek istiyo bu adam :D
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet demek istemiyorum açık açık en baştan bunu söyledin
- +1 yıl
anlamadım? evet mi demek istemiyosun adama?
Soran+1 yılHayır yanı Evet bende bunu demek istiyorum. En azından doğacak çocuğumun geleceği garanti altına olacak
- +1 yıl
valla sen bilirsin ama bana pek güven verici gelmedi. 20 yaşımdayım diyosun. Sırf çocuğunun geleceği garanti altında olcak diye senden 13 yaş büyük bi adamla evlenip, nerdeyse daha çocuk yaşındayken, doğurmak pek akıl işi değil. Çok pişman olabilirsin.
Soran+1 yılAdamın araba galerisi var
- +1 yıl
anladık diğer yorumlarda da söylemişsin. Sen seçimini yapmışsın ki zaten. Paraya tav olmuşsun yani nesini soruyosun ki daha? Ben sana sevmediğin adam diyorum senden 13 yaş büyük diyorum sen araba galerisi diyosun, çocuğun geleceği diyosun. sevmediğin bi adamdan çocuk yapmak bu kadar kolay mı?
- +1 yıl
@ilay22 sevmedigin adamdan cocuk ne biliyim ya..
+1 yılKendini karısının yerine koy, ki bence karısı da kurtulması lazım ondan er ya da geç. Kaypak güvenilmez bir insan. Aşksız bir evlilik, hem de karısından ayırdığın bir evlilik, sonu hiç iyi olmaz ilahi adalet var çünkü. Her şey para değil. Para trk başına yeterli değil. Aşkla sevgiyle beraberinde güzeldir. Bence psikopat bile olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir de ya seninde çocuğun olmazsa, o ihtimali de düşün. Herkesin başına gelebilir. Bilmediğin bir sorunun olabilir. O zaman evlenip boşanacak mısın sende? Bir de başkası için müslüman olacal birisi. Nereden bakarsan bak bu iş sıkıntılı
Soran+1 yılAraba galerisi var
- +1 yıl
Kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmelisin, başkasına muhtaç olmadan, eeeeeenn kötüsünü her an için düşün. Bence adam evli hiç etik bile değil, utanman gerekirken hala üste çıkıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için karısını boşamaya hazır olan adam, yarın başkası için senide boşamaya razı olur. Çocuğun olsa da, olmasa da. Sadakat karakter meselesidir. Ha bu demek değil ki, kötü ya da güvenilmez bir insan. Sadece ruhunda dinlenebileceğin bir kişi değil. Maksat işi hallolsun diye, “dışarda çok var” mantığıyla eşini bile gözden çıkaran bir adam.
21 Yorumla- +1 yıl
Bişey rica edebilir miyim abla
+1 yılÖncelikle yaşın daha henüz çok küçük. Seçici olabilecek yaşta değilsin. Senin açından olaya bakacak olursamda, kendini o kadının yerine koy sen ne hissederdin? Muhtemelen senelerdir beraberler ve çocukları olmuyor. Adamda böyle bir yola başvurmuş. Asla güvenmezdim ben. Seninle çocuk için birlikte oluyor olabilir. Hatta çocuğu yaptıktan sonra velayetide alırsa resmen kullanıp atıcak seni. Daha küçüksün yaşanılacak bir koca ömür var. Çocuk sahibi olmak o kadar kolay değil. Ama karar senin.
20 Yorumla
+1 yılÇocuk için para için kimseyle evlenilmez adam evliyken sizinle flört ediyorsa o kişiye güvenilmez, eşinden boşanıp öyle başka arayışlara girseydi yaptığı ahlaklı bir davranış deyil, ayrıca eşinin çocuğu olmuyor diye boşamak ne kadar doğru hiçmi sevmedi geçen yıllara hiç mi saygısı yok, bugün eşini boşayan aldatan kişi sizede aynısını yapar
31 Yorumla- +1 yıl
Çok yazık ve araştırmalarda kadınların Rahmi olduğu iÇin çocuğu olma ihtimali her zman var olarak görülüyor olmuyorsa sıkıntı erkeğin SP. rm saysıındaymış
Tabi buldu 20 yaşındaki genç bir kızı aklını karıştırabilecek hediyeler paralar vaatler bitmez… bu adamın tek derdi cinsellik değilse bende adımı değiştiririm 😅 çocukmuş 🤦🏻♀️ Saçma geldi bana gerçekten öyleyse eğer bir sürü yetim bebek ve çocuk var gitsin sevaba girsin. Kaldı ki gerçekten istediği çocuksa neden kendinden 13 yaş küçük birinden istiyor? Sen henüz yeni ergenlikten çıkmışsın yani olaya nerden baksan saçmalıktan öte…. Seni kandırmaya çalışıyor kanma!
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşında anne mi olacaksın çocuksun daha git gez toz hayatını yaşa hem sırf çocuk için evlenen insan sevmez zaten sen evde çocukla ilgilenirken o da dışarıda kim bilir kimlerle takılır hayatını mahvetme boş ver evliyken sana bu teklifi yapan insandan hayır gelmez
12 Yorumla
Soran+1 yılAraba galerisi var
- +1 yıl
Bencede ya çok haklısın benim yaşım küçük ama gezmek okumak için uğraşıyorum hayatımı yasicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf para için olacak iş değil ayrıca kendini o kadının yerine koy senin de çocuğun olmuyor olabilirdi ve eşinin böyle bir iş yapması çok ama çok kırıcı olurdu. Adam seninle evlenmek için eşinden boşanırsa asla kabul etme ama o boşanır artık farklı bir yol çizmek ister ve sen de ona karşı bir şey hissediyorsan olur verirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben Ukraynalı adamla parası olmasa da evlenirim. sen istemiyorsan adamı benimle tanıştır. :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂 işte aradığım yorum
+1 yılSen çoktan evlenmeye kabul etmişsin, parası gözünü kör etti. Adamın dedikleri çok saçma, karısını senin için bırakmaya düşünyorsa yarın başkası için seni de bırakır. Ama biz ne dersek boş, çünkü parası seni çoktan kör etmiş..
00 Yorumla
+1 yılyuva üstüne yuva kurulmaz belki kadın kocasını seviyor belki ayrılmak istemiyor bu veballe nasıl yaşıycaksın ha ben metres olmak istiyorum diyorsan o olur seni hamile bırakır yine eski mutlu yuvasına geri döner
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. turkiyeden biri olsa ve yasi 50lerde olsa inanirim. Ama adam ukraynali, cocuk sahibi olmak icin evlenmesine gerek yok, gider birinden cocuk sahibi olur. Tuhaf bi durum dikkatli ol derim, belki seni dusurup satacak
00 Yorumla
+1 yılÖyküleyici ve betimleyici anlatım iyi sunulmuş. Bir dahaki kurgu da öğretici anlatım da olsun senaryo güzel. Kurguya puanım 4/10
20 Yorumla
+1 yılSen 20 yaşında kara cahilin tekisin. Anasını satim şu beyinler nasıl oluşuyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam kendine kuluçka makinesi ariyor herhalde ama hata ettiği bir şey var ki sen o kadar etmezsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılSen edersin ya😉
Cevap sahibi+1 yılYok ben kendimi para karsiligi SATMADIGIM için oyle bir eder meselesi yapmıyorum.😉
+1 yılBunları kafanızda kurup sonra gidip bulaşıkları mı yıkıyorsunuz yoksa babanızın ayaklarını mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılSen çok mu yapıyorsun bunu?
- +1 yıl
Yok canım ben sizin kıytırık watpad senaryolarınızı okuyup acımakla meşgulüm
Çocuk için evlenmek istemesi normal olabilir ama bu kişi evlenmek istemekten ziyade anlattıklarına bakarsak seni satın almak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sadece parası için istiyorsun isteğini alıp göndericek seni niye ayrılsın yalan kullanıp atıcak e sen parası için durduğun net evli adama bakıyor parasına bakıyor başka kullanıp isteğini alıcak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam çocuğu olmuyor diye karısından boşanırmı yahu başkasıyla evlenirmi saçmalık bence
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kızım kullanacak bakınca bıkıp ülkesine dönecek iyi düşün
00 YorumlaBunun için evlenmeye gerek yok taşıyıcı annelik yapabilirsin
00 YorumlaSenin çocuğun olmazsa yine başka birini bulur. Ayrıca o kadinin ahını almaya korkardım ben.
00 Yorumla
+1 yılMillet de hikayeye inanmış ciddi ciddi cevap yazmış
00 YorumlaSenin çocuğun olmazsa sana da aynını yapacak 🤦🏼♀️
00 YorumlaAdamın araba galerisi varmış akkaşlar, hadi biz dağılalım 😂
00 Yorumla
+1 yılUmarım troll soru değildir pek inandırıcı gelmedi. Para için evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılşu an parayla göz boyama yapıyor belki çoçuk yapınca sizi tanımıcak
00 Yorumla
+1 yılDokunmayın arkadaşlar ama adamın araba galerisi var 🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaSenden cocugum olsun istiyorum sarkisi yazmis sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa senin de çocuğun olmazsa başkasına giderse daha küçüksün iyi düşünmen lazım o seninleyken paran olur ya yalnız kalırsan napicaksin ne güvence veriyor amacı sadece çocuk olan bir adam
00 Yorumla250 gram nelere kadir vay be ver gitsin boş ver o kadar paraya vermeyecen de kime verecek başka
00 YorumlaSeninle tadını çıkardıktan sonra senide bosar gör bak
00 YorumlaO kadar mal mülk veriyorsa gelsin benimle evlensin 😂
00 Yorumla
+1 yılkarısına üzüldüm senin gibi 0rp ve onun gibi jigølo erkekler olduğu için
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bu işin içinde başka bir iş var uzak dur derim.
00 YorumlaÇocuk için evlenmesi senin için problem değilse bir daha düşün ya da kabul et.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarısı ile görüş eğer boşanmak istemiyorsa ah alırsın.. Gönül rızası ile boşanırsa bişi denmez zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ukraynalıya benziyor musun adama şaşırdım valla bizim türklerden beklerdim bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBenzediğimi söylüyorlar uzun boylu sarışın beyaz tenli İnce yapılı biriyim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy iğrenç rahmini satıyon bildiğin uln bu adam kendi karısına bunu yapıyorsa seni bırakmayacağı ne malum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyimisin tabiki hayir de evlenme kisiligini bozdurma at iiinanamiyorum sizin gibi cahil kizlara yazik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılObje misin aw birde soruyor musun hay.. yaa. Parayla gözünü bürümüş işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabanci erkekler sey yapma derdinde sonra birakir gider..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumdakişer daha hikaye okumuş. Ben sana söyleyim ablacım. Durumun kötüyse ya da kendini aileden kurtarmak istiyorsan kabul et belki daha iyisini bulamazsın biraz da sevgin varsa beğeniyorsan en azından hayatın kurtulur güzel bir yaşam seçersin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnce evlen sonra çocuk ama sakın tam tersini yapma!
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni anladığın için en çok da aile den kurtulmak için kabul etmek istiyorum. Adam da düzgün bir 2 senedir tanıyorum zaten. Asla evlenmeden çocuk yapmam ki zaten.
Cevap sahibi+1 yılBen o çocuklardan biriyim , öyle bir evlilikten geliyorum :( annemin durumu çok kötüydü fakir bir ailenin kızıydı annem 19 babam 41 evlendirdiklerinde böyleymiş bu evlilikten ben olmuşuum sonra babam öldü tek kaldık.
Soran+1 yılUmarım evlilikleri boyunca mutlu olmuşturlar
+1 yılcanım iste sana cocucugunu sat diyor :) senin icim musluman mi olacakmis :))) sizin akliniza tukureyim, sen direkmen kendine fiyat bicmissin sence ederin ney
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul etme ilerde senide istemez çabuk bırakır bisy olursa
00 Yorumla
+1 yılBöyle bi adam buldun gelip KS de soru soruyorsun baya inandırıcı 😂😂😂
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü adam evli ve sadece çocuk için evlenmek istiyor benim kafam çok karıştı çünkü adam çok zengin
- +1 yıl
Hiçbir kız böyle bi zamanda buna hayır demez sende demezsin ama bu hayal olduğu için gelip soru soruyorsun
Soran+1 yılHayır diyecek değilim zaten ama çocuk dan sonra ne olacak sence?
- +1 yıl
Hayallerini baskaları ile konuş
Soran+1 yılNeyse
- +1 yıl
Bence hayir denen lazım seni sevmez bile çocuk olduktan sonra anlaşan cocuk için evlenecekmiş
Soran+1 yılEvet bunu zaten en baştan söyledi
- +1 yıl
Ozaman evlenme abla bak benim yaşım 15 aklımı kullanıyorum sende aynisini yap benden sana kardeş tavsiyesi Güvenme senin kandırıyor cocuk için evlenen adam ne bileyim yani saçma
- +1 yıl
@ElifTürkoğlu git kendin yorum yap benim yorumumun altına yazma
Çocuğu olmasa da allahtan senden olucağı da garanti değil ben eşimi çocuğu olmasa bırakmazdım
00 YorumlaSırf bu yüzden evleniyorsa aldatır seni, bunu bi düşün derim
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatır sa boşarim basarim tazminatı
Sevgi yoksa bunun içinde kabul etme sen adama ısındınmı önemli olan bu bence.
00 YorumlaSeni kullanacak atacak sen de buna izin mi vereceksin yuh para için değmez
00 YorumlaBence şuanlık seni el üstünde tutup bebek gibi davranıyor sonu kötü bitebilir
00 Yorumla
+1 yılBeş bin doları bana versin ya buluruz bitane çıkma çocuk
00 YorumlaSen almazsan burada aday cok çıkar parayla satın alınacak bir esseksin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk içim evlenirse sana ilgi göstermez çocuk olduğunda. Mutsuz ilgisiz olursub
03 Yorumla- +1 yıl
maalesef çocuk için sırf kızı sevmiyor başa baş kabul etmesin derim çok üzülür sonra
- +1 yıl
Sana noluyır ya sen niye içerledin bu kadar 😅
- +1 yıl
Bişey oldu yok yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden sıkılınca da başkasına gider sorun yapma. Evlen sonra ayrılırsın 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen nafaka alırım helalinden
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun ki benim için sadece para önemli. Parası olanın altına yatarım 🤣🤣🤣
Soran+1 yılParasızı kim ne yapsın diyorum?
Cevap sahibi+1 yılBenimde param çok 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAferim sana
Cevap sahibi+1 yılAferim aldık 🤣🤣🤣
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım