Makyaj yapmayan, dekolte giymeyen bir kız var hayalimde. Böyle özelliklere sahip kızların yoğun olduğu bir meslek, bir yer, bir ortam vs. var mı? Oraya yoğunlaşayım..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bulursun insallah gonlune gore birini ama dekolte giyinmeyen kizlar varda makyajsiz biraz zor gibi
Hem de çok zor yaa. Hani tamam bulursun mutlaka, denk geliyor arada ama "Bakim, hmm aha valla rimel bile sürmemiş, hemen evlenme teklif edeyim!" gibi bi' kafada da yaşamıyorum sonuçta. Yani bulsam bile herkese evlilik niyetiyle yaklaşılmıyor, kafalar uyuşmayabiliyor, diyalog kurulmuyor...
Asiri makyaji bende sevmiorumda bi rimeldende bisey olmaz. Evlenmeden once iyi tanimalisin bence kafalarin uyusmasi gercekten cok onemli, belki makyaj yapan ama cok iyi anlastigin biri cikar karsina
İşte bu konuda katılamayacağım ya. Dış görünüş zihniyetin tezahürüdür. Evet, hâlihazırda zaten makyaj yapmakta olan bir sürü iyi anlaştığım arkadaşım var. Ama hiçbiri için "Yav ben bunla evlenirim" diye düşünmedim tabii ki. Çünkü benim kafamdaki biriyle (Burada azınlıkta kalan benim, kabul ediyorum), "normal insanlar" arasındaki fark sadece makyajdan ibaret değil, genel olarak "ilk bakışta kimin dost kimin eş olacağını anlama" yetisi diyelim. Benzer insanlar birbirini çeker, beni hiç evlilik beklentisiyle çeken biri olmadı. Çünkü benim beklentim çevremdeki evlilik çağındaki insanlara nazaran çok farklı. Yani o makyajın arkasında "kötü" demiyorum asla, ama bana "uymayan" bir zihniyet var, asıl mesela kirpiğine sürdüğün boyada değil, onun arkasındaki kişilik özelliği ve yetişme tarzında.
Makyaj ve dekolte cokmu rahatsiz eden unsurlar? Hersey dozajinda guzel.
Benim için öyle, kimseye karışmam ama benim tercihlerim bu yönde.
Umarim aradigini bulursun kardesim
Eyvallah kovalamaya devam ama.
Sana kovalama diyen yok delikanlı adamsın yanına yakışır bır kız hakkın da amaçladığın yol yol değil bir kadın güzel olmak ister neden güzel olmak ister erkegi onu daha cok sevsin bir hoşluk olsun ister her makyaj yap orb olarak düşünmekten ya da sana bu fikri empoze eden cahil cevreden sıyrılmadıgın sürece rezil olacaksın onu bil kovala ne kovalayacaksan
Puhahaha asıl boş yapan, her topa atlayan, yargısız infazda bulunan, bilmeden ahkam kesen sensin. Oğlum şu yazdığım iki satır sorunun neresinden "Makyaj yapan kötüdür" gibi bir sonuç çıkardın? Makyaj yapana saygım sonsuz, çevremde makyaj yapmayan annemden başka kadın yok, makyaj yapanla da evlenmem. Bu kadar basit. Sen kimsin ki benim tercihlerimi benim yerime belirleyeceksin? Dediğimi çarpıtma, bir daha böyle cinsiyetçi küfürlerle de yazı yazma hiçbir soruya.
Senin gibi tiplerin ruhunu biliyoruz biz bana yazı döşeneceğine adam ol dingil
@kizlarsoruyor yav bu nasıl bir konuşma tarzı? Başka şey olsa anında banlarsınız! Xper'i 6, konuşması belaltı olan bu kullanıcı hâlâ nasıl barınabiliyor buralarda? Daha hakkâniyetli ve ivedi işleyen bir moderasyon sistemi beklerdim. "Şikayet et" butonu aksesuar olarak koyulmuş sanırım oraya.
@kizlarsoruyor
Cahilsin cahil KizlarSoruyor filan bir kenara koy seni müftülük bile kurtaramaz bu saatten sonra
Aaa beni Tarif ediyorsunuz sanki hiç makyaj kullanmam ben
Öyle bir meslek yok , ortamda yok.
Herkes farklıdır çünkü. birisi sever makyaj yapmayı birisi sevmez
İşte o yüzden evlenemeyeceğim.
Çok saçma ama , abartılı makyaj i demiyorum da
Hafif makyaj niye yapmasin ki
Bakımlı olmak iyidir.
Bir de dekolte dediğin sana göre ne demek bilmiyorum.
Kapalı biriyle ya da evlenmelisin
Knk hafif makyaj da istemiyorum. Ha bu demek değil ki makyaj yapan kadınlara olumsuz gözle bakıyorum, aksine tüm kadın arkadaşlarım makyaj yapıyor. Ben sadece eşimin yapmasını istemiyorum.
Bakımlılık temiz olmaktır, daha fazlasına gerek yok yine benim nazarımda.
Dekolteden anladığım da şu: doğru şekilde tesettürü uygulayan kadınlar olur ama saçları açık olsa da fark etmez. İlla başörtülü olsun demiyorum özetle.
Kapalı biriyle evlenmek de gayet mantıklı ama onlarda da şiödiye kadar makyaj yapmayan neredeyse hiç görmedim, benim çevremde yok.
😅😅 valla zor bulursun
Hafif makyaj yapmasini bence bu kadar sorun etme. Doğal duruyor zaten
"Doğal görünümlü" her şey yapaydır ya. Zor bulacağım konusunda hemfikiriz ama.
Sen kızın çirkin olmasindan mi korkuyorsun
😅
Yok, hiç ilgisi yok. Aksine aşırı güzel ve gösterişli olmasını hiç istemem.
Anladım , bence güvenebilmen daha önemli
İsterse çirkin olsun yine de yapabilir her şeyi
Ya çirkinlik/güzellikle güvenin ya da istediğini yapabişmenin alakası yok ki.
Sen herhalde eşinin güzel olup, makyaj yapıp onu aldatmasından korkuyor diye düşünüyorsun. Aldatacak kadın zaten makyaja gelene kadar daha nerelerdeeen nerelerden kendini belli eder. Benim makyaja yaklaşımım sadece doğallık ve kendimce başka manevi sebeplerle ilgili. Aksi hâlde eşine karşı güvensiz, baskıcı, yasakçı gibi aleyhime yaftalara doğru gider bu olay. Ben oralara çok uzağım.
Anladım , genelde güvensiz oldukları için yapıyorlar çünkü
Tanımıyorum seni , tahmin işte
Ben hiç makyaj yapmam
Peki neden? Bana somut bir neden sunabilir misin, ben de seninle aynı nedene bağlı insanlarla daha iyi diyalog kurmaya çalışırım, belki böylece senin gibi birini bulma şansım artar.
Benim alerjik bide artık yapmak içimden gelmiyor bunaliyom senin dediğine geliyo biraz yani evde yapmiyosan dışarda da artık yapmama gibi bişey
Anladım knk. Ama maalesef evlenmek için alerjisi olan bir kız arayamam sjsjs keşke o kadar şanslı olsam.
Tamam
Denk gelirsin bi yerde yapmayanlar vardır mutlaka alerjim olmadan önce de yapmazdım fazla yapma dersin yapmaz ben sana bişey diyeyim makyaj yapmayani bulursun ama önemli olan seni seveni bulabileckmsiin o sorun asıl
Kimseye "Fazla yapma" demek istemiyorum ki ben. Zaten baştan kendisi öyle alışmış olmalı, eşimin üzerinde baskı kuracak, onu değiltirmeye çalışacak değilim. Hocam "Esas mevzu sevmek" çok klişeleşti. Bunu herkes biliyor zaten. Sırf beni seviyor diye boya küpüne dönmüş biriyle evlenemem. Keza siz de sırf sizi seviyor diye dış görünüşünden hazzetmediğiniz biriyle evlenmek ister misiniz? Aynı mantık... Dış görünüş kişiliğin aynasıdır. Sevgi, ancak bir insanla belli süre vakit geçirdikten sonra ortaya çıkar. Oysa insanlar kıyafetleriyle karşılanıp fikirleriyle uğurlanır. Fikir, yani sevmek kısmına geçene kadar, dış görünüş kişilil hakkında çokça ipucu verir. Bence küçümsenmemeli.
değiştirmeye* kişilik*
Aslında bende şu konuda uyumuyorum biriyle yakınlaşmayan ileri gitmemiş birini arıyorum neticede senin makyaj muhabbetine denk geliyo ama bak insan isterse makyaj yapmaktan vazgeçer ama benim dediğim şey olursa onun geri dönüşü yok asıl bu zor
annene söyle o bulur.
Söylendi, bekleniyor, henüz bulunamadı.
dur bakalım ha gayret.
Gelen adayları anam da beğenmiyor zaten. Hepsi de makyajlı ayrıca.
gop mu orası
Yok değil. Neden ki?
Vardır kanka ara bulursun dhdjdj
Nerede? Neredeyse hiç denk gelmiyor, gelenlere de sırf makyajsız diye nikah basacak değilim, malyaj yapmasa bile kafalar uyuşmayabiliyor, çekim olmuyor vs.
Bizim köyda var bol bol köylü kızı al
Sizin köy neresi? En azından ilçeyi ya da ili söyleyebilir misin?
Sivas ama sivasın dılına kız vermezlee bende kuzenimle evleneceğim karaba evliliği çok var
Ya şöyle bir problem var ama: Sivas, veya Konya, veya Iğdır fark etmez; ben kendim köylü değilim ki... Yani demek istediğim şu: Kültür çatışması olur. Mesela ben kendim köyde yetişmiş biri olsaydım, bu sefer de metropolde yetişmiş birini istemezdim, çünkü yaşantılar birbirine uymuyor. Aile yapısından gelenekeşre kadar her şey farklı.
O yüzden maalesef köylü kızları sahiden makyaj yapma oranının nispeten daha düşük olduğu bir kesim ama onlarla da başka sorunlar yaşamam kaçınılmaz. Pöff
Haklısın ama köyde yaşayan kızlar eskisi gibi değil artık. Köyde yaiamıyorum ama köyde yaşayan kuzenlerim var. Göbek üstü şortla dolaşıyorlar burada. Benden farkları yok
Aynen işte bak kendin söylüyorsun, bir de artık köy kızı diye bir şey kalmadı. Buradan da darbe yedim yani. Benim köydeki akrabalarım da öyle.
Özetle bu akşam tam bir umutsuz vakayım.
İnsanları olduğu gibi kabulleneceksin yapacak bir şey yok
Ben yapmıyom
Aşağıdaki bir kullankcıya verdiğim cevabın aynısını sana da sorayım: Peki neden? Bana somut bir neden sunabilir misin, ben de seninle aynı nedene bağlı insanlarla daha iyi diyalog kurmaya çalışırım, belki böylece senin gibi birini bulma şansım artar.
ihtiyacım yok ve rahatsız edici. sanki yapay istenmeyen bişi olduğunu hissediyorum. yaşlanmayı hızlandırıyo.
bilmem ki ben bi yerde takılmam kendi halimdeyimdir
İmkansızı istemek 🙈
Hiç kalmadı diyorsun yani... :(
Ben 👋
Senin gibiker nerede peki daha çok?
gibiler*
Evde 😅
Tamam ilerlemeye kaydedemiyoruz sjsj.
Şöyle çevreyim sorumu: Sen neden makyaj yapmıyorsun? Hani bir sebebi vardır mesela, ben de o sebepten yola çıkarak o tarz kızlarla diyalog kurarım.
Valla maske var artık ne uğraşacağım diye yapmıyorum jdpshspw bir de gözüm batıyor alerji var. Yani sen alerjisi olan kız bul
Pehhh durumumun özeti oldu resmen sjsjsmsk imkânsızı arıyorum, anladım.
Bence biraz göz polikliniği önünde dolaş dpshwpwh
Ya sjxndkdk bişi diyim mi gözlerim bozuk zaten.
Çok zor
Geçmiş olsun.. :(
N@h bulursun:)
Sora sora Bağdat bile...