Sevgilim intihar etmek istiyor?

merhaba arkadaslar. ben 23 erkek arkadasım 25 yasında. 4 yildir birlikteyiz, sözlüyüz. su an uzak mesafedeyiz yaklasik 1.5 yildir. cok fazla iliski problemimiz var. ama tum sorunların tek nedeni benim hatalarim. ben ona cok fazla asigim, o da bana oyle oldugunu soyluyor/hissettiriyor. kavgalarimiz genelde ya benim tutarsızlıgım, ya tavirli davraniyor olmam, ya da farklı bir hatam oluyor ama on kavganın dokuzu benim hatalarimdan kaynaklı ve bunu kabul ediyorum ondan hemen özür de diliyorum. fakat o benim cift karakterli oldugumu dusunuyor. surekli verdigim sozleri unuttugumu, duzeldigimiz an kotu animizi unuttugumu soyluyor. o benim cocukluk askimdi. simdi oyle bir durumdayiz ki, en basit kavgada veda edecegine dair seyler soyluyor. "seni cok sevdim ama gidecegim" gibi seyler. her seferinde yalvarip yakiniyorum kendine zarar verme lutfen ben senden ayrilmak istemiyorum seni cok seviyorum diyorum ama nafile. o gunumuz cehennem oluyor saatlerce aglıyorum ve o da aglıyor. onu hayatimdaki her seyden cok seviyorum ama her kavgada beni korkutmasi canina zarar verme tesebbusunde bulunmasi canimi cok yakiyor. benden once zaten hayatin bos oldugu ideolojisine sahip bir insandı fakat ben hayatina dahil olunca düzeldigini soylemisti. ama surekli ve surekli intihar muhabbeti donuyor iliskimizde. lutfen yardımcı olun ben hayati ve sevgilimi cok seviyorum ondan asla ayrilmak istemiyorum o da istemiyor eminim. lutfen goruslerinizi paylasin saygi cercevesinde. ayril vesaire de demezseniz sevinirim.
Sevgilim intihar etmek istiyor?