Güncellemeler
1 yıl
Ara verelim dedi geleceğine bak dedi yazmıyor bana. Dedim bekleyeceğim yazmanı, ne zaman istersen, biliyorum her şey daha iyi olacak dedim.. Dua ediyorum sadece..
Elimden ne gelirse çabaladım. Dedim. Yaptım. Bilmiyorum daha ne yapacağım bugün terapiye başladı. Sınav haftam geliyor mezun olcam. Çok üzülüyorum. Neden böyle oldu.. Nefes alamıyorum sanki bazen. Hayata devam etmeye çalışıyorum ama bir anda nefessiz gibi hissediyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum kendimi zorluyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ederse etin bırak. sanane. o senin hiçbişeyin değil. anasına söyle intihar edecek başbelası de.
Neden hiçbişeyim değil onunla evlenmek istiyorduk. Çok üzüldüm seviyorum onu
intihar lafını eden birinden evlenip çocukmu yapacaksın. yazık sana. hep böyle psikopat pis küfürbaz psikolojisi bozuk tipleri seçiyorsunuz. niye?
Onun kalbi çok temiz inanıyorum bir gün bunu atlatsak mutlu oluruz..
Pis psikopat küfürbaz değil o doktor, eğitimli. Bana hep çok nazik davranırdı..
nye intihar ediyor muş
Mısırlı. Diş hekimi. orada diş hekimlerinin maaş düşük. Evlenecek düzeyde bile değil. O ailesinden destek aldı bu yaşa kadar. Ve İngiltere sınavına girdi çok iyi İngilizcesi var çok başarılı Dr. Ama kötü bir materyal vermişler sınavda. Sırf o materyal yüzünden diğer 4-5 sınavı yüksek puanla geçmesine rağmen sınavdan kaldı. Biz ikimizde Hristiyanız.. O artık değil başladı tanrıyı suçlamaya.. Diyorum türkiyede yaşarız.. Ben iş bulayım sonra sen gel birşeyler de çalışırsın diyorum diş hekimi denklik sınavı verene kadar, hiçbir şey fayda etmiyor. Yani herşeyi dedim. Hatta ben iyi bir iş bulabilirim çalışmasına bile gerek kalmaz sınavı geçene kadar ama çalışırım diyordu ikna olur gibi oluyordu ama yani anlamadım depresyonu hiçbir şey almıyor.. Gitgide ağırlaştı durumu.. Aylar aylar..
sen kendine baksana. ne bu hayaller falan. başka işin yokmu senin.
bende kapı komşunun oğluna aşıksın falan sandım.
Bir amacı yok ve muhtemelen dinsiz bu yüzden boşlukta
Evet Hristiyandı o da, bende Hristiyanım. Tanrıyı bıraktı eleştirmeye başladı, son birkaç hayatında olumsuz bir şey oldu. Yani bilmiyorum aylardır depresifti ağırlaştı..
Yorumlarda detay verdim istersen bakabilirsin..
İntihar oranlarının en yüksek olduğu ülkeler ateist yoğunluklu ülkelerdir. Ateizm insanı boşluğa sürükler, insan yaradılış gereği bir yaratıcıya inanmak üzere yaratıldı o yaradılışın dışına çıkıldığında ruh alınmış gibi olur. Kaynağı budur, bunun çaresi inanmak, hiçbir psikiyatri bu durumu çözemez.
Ben diyorum ona tanrıya yaklaş kutsal kitap okuyalım ama ne zaman tanrının adını ansam eleştiriyor..
İncilde bariz hatalar var hristiyan olupta İslam'a geçen milyonlar oldu ya da ateist olanlar. Kur'an okumayı denesin.
O zaten İslamı yoğun yaşandığı yerde. Bize göre hatalar yok teşekkürler.
Hakaret, saygısızlık anlama Müslümanlar en çok hristiyanları sever. Kur'an Dili incilden çok çok farklı, İslam'ın yoğun yaşandığı yerde de olsa okumamış olabilir olay hayat memat meselesi
Gercekten intihari dusunen biri kimseye bir sey demeden isini halleder. Yani merak etme o intihar etmez.
Emin misin 😔😓 bana yazmıyor ağır depresyonda kimseyi görmek istemiyormuş gitgide ağırlaştı aylardır depresifti.. Terapi alacak iyileşince yazacakmış..
Bir yandan da önüne bak olurda evlenemezsek üzülme diyor..
Evet normal.
Depresyona giren herkesin aklindan intihar illaki gecer. Ama bu kesin edecekleri anlamina gelmez.
Sen elinden geldigince ona destek olmussun, olmaya calismissin.
Gerisi tamamen onun kendi icinde verdigi savasa kalmis. 🤗
Siz seviyorsaniz ve onun da sizi sevdiginden eminseniz, sabredin.
Beklemeye deger ise eger, bekleyin.
Ve ona hep o istemese de yaninda oldugunuzu hissettirin
Yazmamı istemiyor. Bir haftadır bunu tartıştı. Zoraki konuştum bir haftadır dün pes ettim.. Bir ara vermek istedi dönecekmiş. Tamam dedim.. Yapacak bir şey yok sürekli tersliyor beni. Tanrı diyorum dua ediyorum tersliyor çünkü İngiltere sınavını kötü bir materyalli bir sınav yüzünden geçemedi. Sadece o sınavdan kaldı 5-6 sınavdı gerisini geçti. Tanrıya da öfkesi var... Ben anlamadım biz Hristiyanız.. Ne desem ters cevap veriyor.. Dediğini verdim ona ara istedi illa. Bilmiyorum nolacak 😓 teşekkür ederim yazdıkların için galiba elimden teken hiçbir şey kalmadı bu noktada duadan başka😓
O halde daha fazla ustune gitmeyin
O kadar bunalmis ki sizi bile istemeden kirabilecek bir durumda
Guclu olmasi, guclu kalmasi gerek...
Umarim sizin adiniza her sey daha iyi olur..
Sizin elinizden gelen sadece onun icin Tanriya dua etmek..
Teşekkür ederim öyle yapacağım😔🙏
Rica ederim ne demek.. 🥺🙏
et desene allah aşkına
Allah korusun... Elimden ne geldiyse yaptım aylardır depresifti çok yoruldum gerçekten ve çok üzülüyorum benle konuşmuyor kimseyle konuşmuyormuş iyileşene kadar terapiye başladı... Evlenemezsek mutlu ol üzülme diyor... Geleceğine bak diyor.. Sınanıyorum gerçekten çok ağır ama ya ben aylardır emek verdim bu ilişkiye..
ya gitsin tedavi olsun hayatta inthr falan etmez merak etme senin psikolojini bozuyo mal dinleme ve ciddiye alma bi
vok yapmaz
Ne diye intihar ediyor
İnsanların isteklerine saygı duy :D
Böyle insanlarla sevişip rahatlatmak lazım
Ne diyorsun ya sen
süt içsin depresyondadır o
İntihar sanki çözüm
Psikolojisi bozuldu.. Ailesi de etkiliyor.. Evlenelim kışa diyorum hiçbir şey yetersiz yani anlamadım hiç böyle birşeyin ortasında kalmadım daha önce onu çok seviyorum.. Galiba bende psikologa gidicem nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.. Aylardır depresifti bazen kırdım onu yükü taşımak çok zor.. Gitgide ağırlaştı..
Beraber psikoloğa gidin
O mısırda. Başladı o gitmeye. Ben ayrı gidicem.. Konuşmuyor benimle kimseyi görmek istemiyormuş... Bende dahil.. İyileşince yazacak.. Sadece dua edebiliyorum ona 😔