Sevgilim intihar edeceğini söylüyor yardım edin?

Cidden çok çaresizim 7 aydır beraberiz başlarda hiç bir sorun yoktu gayet normaldi ama yavaş yavaş söyledikleriyle ve hareketleriyle değişmeye başladı ya da hep böyleydi ben anlamadım ilişkide bir taraf hep daha çok sever ya o taraf oydu elbette bende seviyordum ama bir süre sonra aşırı bağlandığını düşünmeye başladım sürekli ben olmasam yaşama amacının olmadığını söyleyip duruyordu buluştuktan sonra eve gittiğimizde uzun uzun mesajlar atıyordu geçen ayda sem olmasam intihar ederim tarzı bir cümle kurdu ve beni korkutmaya başladı cumartesi ufak bir sebepten kavga ettik ve beni intihar etmekle tehtit etti yanına gittim konuştum dün yine tartıştık yine aynı şeyi yaptı ve bu sefer denedi de onunla çok konuştum yardım alalım dedim kabul etmedi annesiyle saatlerce konuştum anlamadı onu çok seviyorum ama bu ilişkiye daha fazla devam etmek istemiyorum beni çok yıpratıyor ve bitirdiğimde olacaklardan çok korkuyorum onu seviyorum ama artık o anlamda feğil ve onun düzelmesini istiyorum lütfen yardım edin
Sevgilim intihar edeceğini söylüyor yardım edin?