Güncellemeler
+1 yıl
6 senedir sitedeyim öyle şeyler yaşadım ki hiç bir kadına güvenesim gelmiyor, hepsi cool görünmeye çalışan ama en az benim kadar abaza kişiler
Güncellemeler
+1 yıl
Güvendiğiniz zaman çok rahat kabul ediyorsunuz sizi tamamen çözdüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
tinderdan kız düşüren biri bu cümleleri kurmamalı bence
Neden onların isteği belli benimki belli site amacı belli , ama burası amacı dışına çoktan çıkmış
Basit derken sende bunları isteyen birisin yani onlardan farkın yok
Doğru ama istediğimi alıyorum, istediklerini veriyorum
Ben baştan netim kızlar namus abidesi gözüküp sonradan kuduruyor anlatmak istediğim bu dışarıya gösterdiğiniz ile aynı değilsiniz
Ben iyi samimi konuşurum bi çok kişiyle ama hiçbir zaman elde edemezler
Hayır , yanımda olması yeterli oluyor evdeyiz sarılıyorum öpüşüyoruz sonra isteksiz sandığım kız canavar ölüyor sürprizlerle dolusunuz
Ahaha ben utanırım zaten hiçbişey yaşamamışım
Ben zorla asla dokunmam misafirim gibi , ama ufak yakınlaşmalar sonrası kadınlar iç dünyasını dışarı çıkarıyor
Asla yapmam çok itici
İnandım 🙃
Bencede inan
Çok kısa gizliden çıkar mısın?
Neden
Neyse gerek yok 😊
Peki
guvenme zaten
Güvenmiyorum basıp geçiyorum akbil gibi , kazan kazan yapıyoruz 🙃
Ne diyosun tam
Site göründüğü gibi değil , sen ve cinsin göründüğü gibi değilsiniz, site amacından çıktıysa erkekler kadar sizinde abazalığınız diyorum, soruyu, detayları okusaydin keşke
Ee abazalik ne alaka
Offf
Cinselliğe karşıyım diyenler evlenmeden demmek istemiştir buna abazalik diyosan sende sorun var
O zaman evlenmeden yapmasın, yapınca bunu demenin bir anlamı olmuyor burada sorun nasıl bende oluyor pardon?
Yaptığını nerdeb bilmiyosun
Türkçeyi nerde öğrendin
Senden
Beni tanımıyorsun bilr
İyi sende kimseyi tanimiyosun ama atıp tutuyosun ona ne demeli yaptıklarımı nerden biliyosun namus abideleri demisiin sen ne abidesisin kimseyi burdan ordan burdan duydugum gördüğün kadarıyla iki üç şeyle yargilamazsin bide kızlar yazmış genellmis sen kimsin ki
Soruyu okumadan neyi cemkiriyorsun sen ya 😅 ben benimle yaşadılar diyorum sen nereden biliyorsun yaşadıklarını diyorsun ulan benimle yattı daha kimle yasicak
O zaman ona de burdaki neden göründüğünü gibi değil kızlar namus abidesi demisin cinselliğe karşıyım diyenler var demiisn sen de yazdığını oku karsiyim diyeneler evlenmeden demişlerdir diyorum başka şey diyosun herkese atıp tutma git muhattabina derdini anlat bura göründüğü gibi demiceksin o zaman
Sen neden üstüne bu kadar alındın bir savaş içerisindesin 😅
Yargılayan insnalardan genellyenlerden nefret ederim bilip bilmeden konussanlardan tiksinirim ondan
Yaşadığım gördüğüm şeyleri yazdım gözümle gördüm bizzat yaşadım 6 senedir de burdayım hiç boşuna kudurma , nefretin umrumda değil
Ne kudurmasi be sn kudurma lafa bak hizaya gel sende benim umrumda değilsin sen kimsin ki