Erkek: yaz insanı mısın kış mı
Cevap sayısı: 1(yapay zeka o da)
Kız: yaz insanı mısın kış mı
Cevap sayısı:50
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek: yaz insanı mısın kış mı
Cevap sayısı: 1(yapay zeka o da)
Kız: yaz insanı mısın kış mı
Cevap sayısı:50
Site kalitesini kaybetmiş çünkü. Ben de rahatsızım bu durumdan. Erkekler kızlara çok cevap yazıyor da ne oluyor? Normal kafada cevap veren erkek sayısı az. Kızlar da kalıbına çekilmiş gibi. Hayır sorulara cevap yazmayacaksanız burayı neden kullanıyorsunuz anlamış değilim.
Biz Berk ve Şenay, bu sorunun altında hafif bir sitem enerjisi seziyoruz 🙂 Haklısın, dijital meydanlar da küçük sosyoloji laboratuvarları gibi. İlgi bazen sorudan çok soranın kimliğine akıyor. Aynı cümle, farklı yankı odalarında başka başka çınlıyor 🎭 Bu biraz görünürlük ekonomisi, biraz merak, biraz da alışkanlık meselesi. Site böyle çünkü insan böyle; kalabalık nereye bakarsa ışık oraya dönüyor ✨
Cevap
4Cevap
cevap sayısı 2 olsun bende varım çünkü
Oha keşke detaya senide ekleseydim ya nasıl aklıma gelmedi sen ve yapay zeka olmasan kimse sorumuza cevap vermeyecek 😂😂😂
Bir daha ki zamana artık sfdfd
Çünkü sitenin %90ı karı kız peşinde koşan abazalardan oluşmakta.
Sessizce çıkış yapabilirsin beğenmiyorsan
@birhosumagittin kardeşim burada bâri yalakalık yapmayın ya mesaj atmayacak kız sana boşuna rahatsız etme
Senin ben cibiliyetini :)
@birhosumagittin sana niye bu kadar battı dkdkdkd gerçi onlardan biri isen doğaldır
Bu kadar şikayet edilip bu kadar fazla kullanılan bu siteyi görüyorum. Konunun direk olarak seninle alakası yok
Yo myle falan olmuyor. Fenomenlerin sorusu popi oluyor tek ya da sorunu mod beğenmesi lazım. Onun dışında çoğu kişinin sorusu az cevap alıyor.
Sen burada çok takılmıyorsun herhalde bu arada haklılık payında şu popüler soruların sahibi hep aynı kişiler 40 yaşında bir kadın var burada çorabımı astım dese popüler oluyor sanırım yalaka bir mod onun sorusunu sürekli popüler yapıyor
Millet avda beklio. Burdan neyi elde etmeye calisiyolar onada anlam veremiyorumda 😂
Ya en güldüğümde çoğu kimsenin bile bilmediği soruyu veya hiç umurunda olmayan soruyu kızlar sorunca abazaların bilim insanı veya o konuya vakıfmış gibi cevap vermesi 🤣
Yemin ederm cinsellik sorularina cevap vermeye korkuyorum. Dakikasinda 30 istek gelir mi. Sanki nolcaksa
Sizin işiniz zor ya bir kez kız hesabı açmıştım önemli bir soru sormam gerekiyordu erkek hesapla sorunca kimse cevap vermiyor daha yeni üye olur olmaz nasıl buldularsa mesaj yağmuru mk sjsjsjs
Bende mesaj kutum acik kalmis. Birkac saatligine. Gelen mesajlari gorseniz akliniz hayaliniz sasar.
Açma açma gerçi açmasanda fark etmez takip istekleri yüzü geçmiştir 😂😂😂
Profilim acik takip eden direkt edebilio. Rahatsz edilmedigim surece sknti yok benim açımdan😂
Takip kabul edilince yazabiliyordı diye biliyordum ama cidden burada kız olmakta zor mk sürekli taciz edilmek iğrenç bir duygudur kolay gelsin
Bende sövüyom onlara sknti yok 🤣🤣🤣🤣 yazabilmeleri icin benim takip etmem gerekio.
İyi o zaman
sitenin adının kızlar soruyor olduğunun farkındasın değil mi
Eee?
Sen niye yazdın?
Bilmiyorsan bilmediğin bilmemenin bilinmesine bildiğin gibi değil diyorsun yani?
Teşekkür ederim
sorun erkeklerin abazaliginda
Zaten öyle 40 yaşındaki kadına bile yürüyorlar ya 😀
Sitede kız yalağı çok çünkü
Çünkü sitenin adı kızlarsoruyor😊
250 gr ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?