Bu davranis karakter bozukluguna mu isarettir?

Karakter bozukluğu kan bozukluğu artık her ne diyorsan. İnsanlar biriyle sevgili olabilir daha sonra ayrılabilir ancak ne olursa olsun hemen ertesi güne bir hafta sonra biriyle tanışmak ve özellikle evlilik gibi bir şey düşünüp bunun hakkında hazırlık yapmak bana hiç hiç mantıklı gelmiyor ki zaten böyle bir şey sağlıklı olmaz olsa bile ki olacağını da zannetmiyorum.
Sevmedigi ama babasinin istedigi biriyle evleniyormus hanfendi, yazik gunah cidden, benim inadima da evleniyor olabilir, cocugu seviyormusun diyorum yok diyor, eee sevmedigin kisiyle neden evleniyon diyorum babam istiyor burdan defolup gitmek icin diyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Değildir 2 yıllık ilişkisinin bitmesiyle artık bir 2 yılını daha birine vermektense direkt evlenip yuvasını kurmak istemiştir sadece
Anlamadin herhalde, ayrildiktan bir hafta sonra hemen biriyle evlilik hazirligi yapmak normal midir kardesim? Hemde sevmedigi birisiyle babasinin istegi uzerine guya.
Babasının isteği üzerine dediyse öyledir gerçekten bence senin yaptığın davranış karakter bozukluguna işaret kim bilir o kiz neler yaşiyor
Çok gördüğüm ve duyduğum şeyler beni hiç şaşırtmıyor.
İşaret evet
En İyi Kız Görüşü