Nişanlımın iş (kız) arkadaşları?

Nişanlımın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum arkadaşlar. Tanıştığımızda asıl işini yapmıyordu fakat Bir süredir yaklaşık 1 yıl kadardır kendi işini yapıyor. Kendisi şu an eğitmen ve Iş yerinde ki kadınlardan çok rahatsız oluyorum kıyafetleri (kısa şortlar, taytlar, croplar giyiyorlar) ve hal tavırlarıyla evli olan kadınlar bile oradaki eğitmenlere ilgili davranıyor hissedebiliyorum sanki spora değil de farklı amaçlar için orada gibiler. Rahatsız olduğum diğer bir kişi de benim nişanlım tabii ki. Katıldıkları etkinliklerde Yan yana yakın çekilmiş fotoğraflar, birbirleriyle el kol şakaları, birbirlerine hitap şekilleri beni rahatsız ediyor mesela nişanlım bir keresinde bir öğrencisine "canımın içi efendim" diyerek telefonu açtı geçenlerde de farklı bir öğrencisini "en sevdiğim öğrencim" diye rehberine kaydetmiş. Rahatsızlığımı dile getirdiğimde "onların yaşları büyük kocaman insanlar çoğu evli barklı benim onlarla ne ilgim olabilir sadece işim için bir aradayız sen hayatımdasın zaten benim nişanlımsın" diyor.( spor yapan insanlar oldukları için fizikleri en az 20 yaşındaki kızlar gibi dinç ama!) Nişanlım 25 ben 20 yaşındayım Ne yapayım şaşırdım onun masumiyetinden oldukça şüphe ediyorum artık. Ben mi saçma şeyler düşünüyorum arkadaşlar artık nişanlılık aşamasına da geldik kafayı yiyeceğim!! lütfen bana yardımcı olun farklı görüşlere ihtiyacım var...
Nişanlımın iş (kız) arkadaşları?