Tavsiyeyle olacak şeyler değil. Yaşayıp tecrübe etmen gerekir. Ben ne söylersem söylim senin için şu an mantıklı gelir ama yarın bildiğini okursun yine.
İstenmediğin yerde durma. orada olmak için çaba sarfetme. Kendine hatırlatma. Stalklama. Yaptıklarıyla ilgilenme. Eskiyi düşünme. Şöyle yapsaydım şöyle olurdu. Böyle yapsaydım böyle olurdu gibi düşüncelere dalma. Bitmişse kabullen ve önüne bak.
Yaşla ilgisi var, ergen yaşlarda dünyanın merkezinde görürsün kendini, herkesin seni düşündüğünü ve sevdiğini zannedersin. Ardından yetişkinliğe geçtiğinde gerçeklerle yüzleşip, aslında kimsenin umurunda olmadığını kavrarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendime çok sövdüğüm oldu. Beni değiştirdiler sonra sen değişmişsin eskiden böyle değildin demeye başladılar.
Bende degişmeye basladim kirmaya başladim tavsiyen var midir
Tavsiyeyle olacak şeyler değil. Yaşayıp tecrübe etmen gerekir. Ben ne söylersem söylim senin için şu an mantıklı gelir ama yarın bildiğini okursun yine.
Meslektaşiz belki dinlerim ndndjd
İstenmediğin yerde durma. orada olmak için çaba sarfetme. Kendine hatırlatma. Stalklama. Yaptıklarıyla ilgilenme. Eskiyi düşünme. Şöyle yapsaydım şöyle olurdu. Böyle yapsaydım böyle olurdu gibi düşüncelere dalma. Bitmişse kabullen ve önüne bak.
Umarım ne demek istediğimi anlar ve uygularsın.
Dediklerini tam olarak uyguluyorum kendiliğinden oldu ama benim uzuldugum nokta o sevilmedigimi anladigim an
Teşekkur ederim bu arada
Rica ederim. Hakkında hayırlısı olsun
Ben her zaman sevildim biraderim, hamd olsun o duyguyu tatmak nasip olmadı henüz
Dank etmedi daha demekki
Yeryüzünde hiçbir insan sevilemez diyorsun
Sevilir tabi bize denk gelmez
İnşallah sana denk gelmiştir
E biz de dünkü çocuk değiliz, yaşımız 18 değil. Sevilip sevilmediğimizi bırak da 30'umuza kadar çözebilmiş olalım
Sevildim, seviliyorum
Bunun yaşla alakasi yokki ben sevilmedigimi bu yaşta çözmuşum mesela o zaman ne mutlu sana
Yaşla ilgisi var, ergen yaşlarda dünyanın merkezinde görürsün kendini, herkesin seni düşündüğünü ve sevdiğini zannedersin. Ardından yetişkinliğe geçtiğinde gerçeklerle yüzleşip, aslında kimsenin umurunda olmadığını kavrarsın
İnanir misin hiç oyle olmadi ama genel olarak haklisin
Genel konuşuyorum, istisnalar kaideyi bozmaz elbette
Teşekkur ederim mutluluklar
Hala yaşıyordum ve farkettim kimsenin beni sevmesine ihtiyacım yok
Kimsenin ihtiyaci yok ama sevilen insanlarin ozelligi ne diye merak etmiyor degilim
Arka tamponları kalkık geziyorlar dert etme
umrumda değil, beni tanrı seviyor o bana yeter :D
Daha ötesi mi var
Puuu yine mi l*n deyip kalkıp sigara yakıyorım
Sonra nsndjd
Ağlayarak günlüğüme yazıyorum :/
Mutlu olursun diye duşunmuştum
Hiç sevilmediğim için mi? Niye ben mazo muyum? :/
Madem sevilmiyorsun bir şeyde iyi olmaya çaliş sende onlari mutsuz et
Banane onlardan. Beni sevmeyen kendi kaybeder genelde de böyle olmuştur
En başından insan hisseder
Öyle değil oturup duşununce kimsenin aslinda seni gerçekten sevmedigi o andan bahsediyorum
Hissedemeyecek kadar duygusuzdum
Sevilmek bize lüks deyip geçtim
şu an
Neden
kimsem yok
senn
Yaşamadım.
Aslinda düşünürsen dank ediyor
Düşündüm, etmedi:)
Her an
ağladım
Geçmiştir umarim