Hayatında olan insanın seni sevmediğini hissettin mi? Şu sahnede kahkaha atmak ile anında üzüntünün dibine vurmam arasında 1 saniye vardır sanırım. 👀Ölü topraklarında yetişir çiçekler. Canlı canlı gömülür kalpte ki ölüler. 🦁
Genel olarak hep sevildim sanırım. Bazen güzel sevilmedim, ara sıra kıymet bilemedik. Cahildik yontulduk şimdi de istediğimiz kişi yok. Sevilsekte boşa gider.
Benim sevilmemeye alışmam çok kolay oldu ya. Öyle Ali' ye aşık oldum beni sevmedi. Veli'ye oldum sevmedi konuları bana hiç mi hiç koymuyor. Aileden başladım ben bu olaya. Sevmesini en çok istediğim adam sevmedi beni. Ben en çok o adamdan korkarak büyüdüm. Sevilmeye daha çok tepki veriyorum. Sevilmediğim zaman, bu duyguya alışkın olduğum için başımı önüme eğer giderim. Dert değil bana.
Hissettim. Hissettiğim an sevilmemek değil de, harcadığım onca zaman, yaptığım fedakarlıklar, boşuna debelendiğim anlar geldi gözümün önüne. Sevilmemek bana koymaz. Ama onca emek boşa gidince, insan kendini aptal gibi hissediyor. Ve bir daha sevilmeden sevmemek gerektiğini, sevildiğinden emin olmadan tek bir adım atmaman gerektiğini kazıyorsun beynine 🤷♀️
Evet, hissettim ve hissettiğim zaman bile durmuştum. Beynimi var ya beynimi, halletmek istiyorum resmen. O pişmanlığı resmen yaşadım. Keşke gitse imişim diye, neyse buda bana ders olsun. Bir daha hissetmediğim kişiyi hayatımda tutmam. Her şey sevgi ile olmuyor işte. Aman geçti, gitti baksın herkes keyfine, oda kız düşürme işine baksın.
Hiç sevgilim olmadı ama birisini sevmiştim ve ondan dolayı maalesef bir kez hissettim. Çok berbat bir duygu. Bu arada paylaştığın sahnede seninle aynı duyguları paylaştım 🙄 zaten leyla ile mecnunda ağlarken bir anda gülmek ya da gülerken bir anda ağlamak çok mümkün 🙄
Önce deli gibi istendiğimi sonra hepsinin yalan dolan herkese kurulmuş basit cümleler olduğunu, aslında zerre umursanmadığımı farkettiğimde... evet sevilmediğimi hissettim..
Hissetmedim sanırım, kendim sevmediğim için başkasının beni sevip sevmemesi pekte umrumda olmadı. Ben bu sevgi konularında bencil biriyim. Eğlenip dalgama bakarım genelde. Karşı taraf pekte umrumda olmaz.