Sevgilimden onun hataları yüzünden ayrıldım 2 gün sonra baktım bir kızla takipleşmiş hikayesine yanıt vermiş falan. Erkekler neden böyle yapar? Ayrılır ayrılmaz hemen nasıl başkasına yürümeyi düşünebiliyor ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiştir. Bir başka baskın ihtimal birinin yokluğuna içten içe pek tahammülü yoktur. Biri gidince yerine yerisini koyamadan duramaz. Bir süre kendi ile kalıp durumu içselleştirmek yerine teselliyi başkasında arayarak geçici tatminler üretir. Olgun değildir. Kafası ve iç dünyası karışık tiplerdir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin yerini doldurmaya çalışıyor. Kız mı yok başka kafasında. Sonra senin gibisini bulamıyor diye eksikliğini fark eder. Bence yani. Doğrusunu erkeklere sormak lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Kızın kafasında kaç erkek var hangisini tercih etsen diye düşünüyor belki
bazen kızlar çok abartıyor mesela ne yazmış bi resim altına ne yazabilir ki tanıdıgı biridir güzel bi yorum yazmıştır yani erkekler resim altına yorum yaptıgında o resmin sahibine bişiler hissediyor moduna niye giriyor bu kızlar anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHikayesine yanıt vermiş muhabbet etmiş lafı tanışmaya getirmiş
Her erkek böyle değil, adam gibi sevenler güçlü bir şekilde acısını çeker alışır, sonra yoluna devam eder, erkekler demişsin ya bana göre de niye kızlar böyle yapar derim bende
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılneden yas mı tutsunlar? sevmiyorlar ki ayrılık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılık olduğunda kadınları ilk anda çok fena etkiler ve yavaş yavaş acıları diner kadın kısmının fakat erkeklerde bu durum çok farklıdır. Eğer erkek evli ve çocuklu biriyse hiç umrunda olmaz, bekar ve varlıklı biriyse seks için 250 TL verse tek seans için mükemmel eskort kızlar bulabilir. 500 TL verse ikitane ilik gibi kızla kütür kütür ihtiyaç giderir. Şimdi soruyorum sana ayrılmış ve hemen birine yazıyor sence seni hiç sevmiş mi? Sevmiş olsa hemen böyle birine yazabilir mi? Belli ki duygusal birisin ve gerçekten sevilmeye ihtiyacın var. Senden vaz geçemeyecek bir erkek istiyorsan ona göre bir erkek bulmalısın, bu arada ayrılık için geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın kendini 🌹💐
118 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekleri yüzüme vurduğun için.. sanırım haklısın:(
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürün için rica ediyorum fakat gerçekler acı geldiyse üzgünüm :(( Sonuna kadar haklı olduğumu ikimizde biliyoruz. Bir süre kafa dinle ve duygusal sana ihtiyacım var diyebilecek ve gerçekten sana ihtiyaç duyacak birilerine bak. Hadi bakalım içine kapanma, dışarı çıkıp hava al, kendine uğraş bul. Örneğin ismek ve halk eğitim kursları var oralara git ve ortam edin.
- +1 yıl
Eskort bu kadar ucuzken çoğu erkeğin bu kadar taciz etmesi ya da aşık numaraları vs ile kadınları üzmesi ve rahatsız etmesi neden?
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Erkeklik hormonu testesterondur ve erkeği sinirli, kavgacı bir ruh haline büründürür. Eskorta para verip keyif yapar sonra o eskortuda üzebilir. İhtiyacımı giderdin teşekkür ederim kafası olmaz genelde çünkü anneler oğullarını prenses gibi yetiştirirken kızlara o aile ağacında solmaya mahkum bir yaprak gözüyle bakıyor. Kız o yaprakken oğlu ağacın dalı oluyor günü geldiğinde evin direği oluyor. Bu psikolojiyle büyüyen bir erkek her şeyin sahibi olduğunu düşünüyor. İnsanlığı öğrenmesine engel oluyor bu durum, iyi bir insan gerektiğinde teşekkür edip özür dileyebilicek veya seni seviyorum derken cimri olmayacak ;) olay budur.
- +1 yıl
Evet ama ben öyle erkekle karşılaşmadım. Hepsi bencil narsist ve kadın benim için var olmalı beni mutlu etmeli kafasında. Arkadaşlık dostluk hayat paylaşımından haberleri yok. Kadına iki para harcayıp aşkım deyim yeter işte modundalar.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Bazı bazı erkekler sevgisini ifade etme gösterme konusunda cimri davranır. Para harcayıp iki aşkım demekle olmuyor o işler. Olgun bir erkek kadının parayla değil sevgiyle doyacağını bilir. Böyle erkeklerin az olması onları değerli yapıyor zaten ve etrafında olmamaları normal ve üzücü..
- +1 yıl
Evet katılıyorum. Olgun ve iyi erkek çok nadir gördüm. Sadece çevremde değil genel. Yani yine ben çevremdeki en iyiylerle çıktım ona rağmen hepsi bence leşti. Keşke gerçekten olgun erkek olsa. Mesela benim çıktıklarım bana üç kuruşa göz boyamak için hediyeler alır bunun da kırk gün şovunu yaparlardı. Bak sana bunu yaptık ettik ya da senin için kaç saat yol geldik diye. Bence iğrenç bi şey. Bunu böyle başa kakmak tiksinç ben direk soğuyorum. Ne bu böyle şey gibi. Bak ben sana yemek ısmarladım sen de benle seks yapmalısın. Ya da teklifimi kabul etmek zorundasın bana borçlusun gibi. Sevdiklerinden yapmıyorlar. Sana ödeme yapıyorlar onların istediklerini yap diye.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay 👍 karşılik bekleyerek yapılan her eylem iticidir. Soğutur, ufacık bir çikolata ile mutlu olan hatunu üzmek bir o kadar kolaydır... Bu arada ilgimi çektin 🤔
- +1 yıl
Ben zaten çok bi şey bekleyen ve erkeğe cüzdan muamelesi yapan biri değilim ama çıktığım bir erkek dışında hepsi yaptığı güzel şeyleri karşılık almak ve daha rahat istemek için yapıyordu ondan hepsi bana itici geldi.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Erkeği cüzdan olarak görmeyen kadında çok nadir bulunur. Git gide daha ilginç bir hal alıyor :)) hiç yazmadan profilimi bulmanı sağlayabilir miyim sence 🤔🤔
- +1 yıl
Valla çok nadir diyorsun da ben hiç görmedim öyle gören kadın bir tane gördüm.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Sitenin babalar günü ile ilgili sorusunda pembelerin cevaplarına bakarsan bir çok kız, kadın babasını bababank olarak tanımlamış. Sonra ali agaoglunun birleşmiş milletler gibi haremi var. Kızlara sen git sen gel diyor. Yaptığı sitelerde bir sürü ilişkide olduğu kadın var ve bu kart zampara evli..
- +1 yıl
Öyle. Yani kolay yoldan pata kazanmak isteyen kadın ve erkekleri gördüm. Kendilerini satıyorlar kiralıyorlar işte. Olabilir. Ben öyle değilim. Son sevgilim de bana teklif etti sen benle evlen benle yaşa çalışma etme ben sana para veririm işte ben çalışırım diye. Hayır dedim. Çünkü o herifin kölesi olmak istemem. Kimsenin olmak istemem. Ayrıca ben kimlik birey olarak neyim. Bilmemkimin karısı mı. Hayat görevim bu mu. İnanılmaz iğrenç ve ezik. Benim annemle babam böyle bir ilişki evlilikteydi. Babam annemi hep ezdi tehdit etti saygısız değersiz davrandı aldattı. Annem sadece babamla statüsü olan biriydi hayatta. Hiç kıçını kaldırıp kendi var olmak istemedi. Hep kocam kocam diye var oldu. O herif de bir gün bana babalık yapmadı. Aynen dediğin ağaoğlu gibi hergün başka kadınla takılır. Böyle bir aile. Ben ama maalesef kaliteli erkek bulamıyorum. Ya beni kendine köle yapmak isteyen zenginler oluyor ya da benden fakir beceriksiz. Benim paramı yemek isteyen bebeler oluyor. Kendime denk güzel Zeki onurlu erkek bulamıyorum maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Yaşın doğru ise daha gençsin ve önüne gelen fırsatları iyi değerlendirmen yeterli olur. =)) Kadın erkek ilişkilerinde her alanda olduğu gibi maddi konularda eşitlikten yanayım baba sevgisi yaşamadığın olgun erkek tercih ediyorsun çünkün olgun erkekler değer verir. Bunu anladığım için profilimi buradan yazmadan bulmanı sağlayabilir miyim diye sordum. Gerçekten merak ettim şimdi 🤔🤔🤔 sence mesaj yoluyla veya başka bir şekilde yazmadan profilimi bulmanı sağlayabilir miyim sence?
- +1 yıl
Ne alaka benim benden küçük kaç bin tane sevgilim flörtüm oldu. Olgun erkek sevdiğim filan yok. Sadece bir sevgilim oldu yaşı büyük o da maldı.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Kaç bin sevgili 🤯🤯😲😳 yok daha neler?
- +1 yıl
Mal flört ilişki. Ben sizin gibi ezik değilim. Zaten hergün kaç tane erkek sarkıyor bana.
Cevap sahibi+1 yıl@ayayayayayay Ahırında mallarınla mutluluklar dilerim 😎
Bi yerde kızların erken üzülüp erken normal hayata geri dönüş yaptığını erkeklerinse bir süre geçtikten sonra üzülmeye başlayıp daha da uzun üzülme süresi yaşadıklarını okumuştum. Ne kadar doğrudur bilemem ama senin yazdığın durumda bi erkek olarak erkeğin ilişkinize pek bi saygısının olmadığını seni de pek sevmediğini anlıyorum.
30 YorumlaErkekler bayanlara göre daha mantıksal bayanlar ise duygusal düşünürler. Erkek ayrıldığında ya da kafasında bitirdiğinde ilişkiyi hayatın devam ettiğini ve anlamadığınızı düşünerek keyif aldığı insanlar arar bayan ise birdaha sevmeyeceğim düşüncesiyle bu süreç daha uzun oluyor genelde...
012 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar mal bir yorum. Ben her ayrıldığımda diğer gün başkasıyla flört ettim. Hatta ilişki sırasında da çoğunu kafamda bitirdim. Ne saçmalıyorsun yani.
- +1 yıl
@ayayayayayay ben senin yorumundan bile bir şey anlamadım ki aynı şeyleri söylüyoruz mallıktan bahsediyorsun saygılı konuşmayı öğren önce sonrada fikrini söyleyebilirsin. Senin saçmaladığını saçmalıyorum insan ilişkiden tat alamazsa flört de eder ihanet te eder ayrılınca hemen birini de bulur.
- +1 yıl
canım zaten öyle. Kimse kimseye değer vermiyor ki. Flört ederken bile insanlar günden güne değişiyor. Bi gün düzgün dikkatli aşık olan tip diğer gün gayet umursamaz kaba bencil olabiliyor.
- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum ama şu an hepsi sanalda. Gündelik görüştüğüm hiç biri yok o da beni depresyona sokuyor.
- +1 yıl
@ayayayayayay sanalda arkadaşlık tabiki güzeldir açıklık ve doğallık katar insana ama sürekli sanalda yaşanmaz iyi arkadaşlar bulup eğlenmek bir kahve içmek bile iyi gelir insana biraz reel sosyalleşmeyi denersen bence bu duygudan çıkabilirsin fitness yap , voleybol oyna , bisiklet sür vs. Ama depresyondayım deyip yatma lütfen !!!
- +1 yıl
Üç gündür çok hastayım ateşim var antiboytik alıyorum. Ondan yatmam lazım. Ayrıca evet grup etkinliklerine gittim be insanlarla tanıştım. Kadınlar gıcık ve mesafeliydi. Erkekler daha sıcak ve iyiydi. İkisiyle işte telefon aldık ettik ikisi de daha ikinci gün olayı sexe getirdi ben de engelledim. Yani normal arkadaş sohbet edecek insan bulunmuyor.
- +1 yıl
Erkeklerin tek olayı seks. Bak ben normal insan tanımak arkadaşlık için appler kullanıyordum. orada birkaç erkekle buluştuk. Benimle işte cinsellik yaşayıp yakınlaşmak istediklerini söylediler. Ben de istemedim. Dedim ama vakit geçiril sohbet edip arkadaş olabiliriz. Onlar da şey dedi. Hayır ya benim zaten erkek arkadaşlarım var bi kadınla niye sohbet edip vakit geçireyim ki ben bir kadınla tanışıyorsam amacım öncelikle cinselliktir dediler. Valla çok tiksindim ve rahatsız oldum ama dürüstler. Gerçekten de öyle. Çoğu erkek böyle zaten. Arkadaşlık duygusallık paylaşım değil tek amaç vücut. Yani sen hoşlansan bile erkek bu kafaysa yine vazgeçiyorsun.
- +1 yıl
@ayayayayayay tabiki böyle erkekler var ve çok ama ben daha çok arkadaş gruplarını birlikte gitar çalıp eğlenmeyi, yürüyüşü , ortak noktalarda spor yapmayı bisiklet sürmeyi de severim her kızla cinsellik olacak diye bir tabu olmaması lazım bazısıyla da dertleşmek kahve içmek gerekir. Hmm yanlış anlaşılmasın dürüst ve cinsellik düşünmeyen birisi değilim ama önceliklerim farklı karşı cinsiz sonuçta nir haraket bir ortam tahrik edebiliyor bazen oda yaratılış kanunu 🤷♂️
- +1 yıl
Ya öyle abazan olmayan erkek arkadaşlarım da oldu vardı da şuanki hayatım ve çevremde yok. burada tanıştığım her erkek abazandı.
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir. Boynuz yiyen erkeğin vakit kaybetmeden başka kızlara yelken açması normaldir ama boynuzlayan erkeğin başka kızlara yelken açması normal değildir. Atatürk'ümüzün dediği gibi zina suçtur ve ceza uygulanmalıdır.
32 Yorumla- +1 yıl
A Atatürk öyle mi demiş. Bilmiyordum. Bu arada kesinlikle doğru. Aldatmanın ya da sevgilisi varken evliyken kadını kandırıp aldatmak ya da erkeği kesinlikle suç olmalı. Benim bin tane fırsatım olmasına rağmen yapmadım, yapmam. Bana göre hırsızlıktan farkı yok aldatmamın. Şerefsizlik. Yoksa karşımdaki insanlara aşık değildim. Ama aldatmadım. İnsanları kandırmak, ihanet etmek neden normal eğlenceli ve havalı gibi lanse ediliyor anlamıyorum. Böyle aldatmasını övüne övüne anlatan insanlardan da midem bulanır. Bence de kesinlikle cezası olmalı. Flörtte yalan söylemek ve aldatmak bence suç olmalı. Çünkü ceza olmadığı için herkes rahat rahat yapıyor.
- +1 yıl
@ayayayayayay 1953 yılında Demokrat Parti hükümetinde kadın erkek eşitliği bozulmuştur. Madde 440 mahvedilmiştir.
Atatürk'ümüzün maddeleri:
madde 440 - zina eden zevce hakkında üç aydan otuz aya kadar hapis cezası tertip olunur. zevcenin bu fiiline şerik olan kimse hakkında dahi aynı ceza hüküm edilir.
madde 441 - karısiyle birlikte ikamet etmekte olduğu hanede yahut herkesce bilinecek surette başka yerde karı koca gibi geçinmek için nikahsız kadın tutmakta olan koca hakkında üç aydan otuz aya kadar hapis cezası hüküm olunur.
Demokrat Parti'nin maddeleri değiştirdikten sonraki hali:
madde 440 - (değişik : 9/7/1953 - 6123/1 md.) zina eden karı hakkında altı aydan üç seneye kadar hapis cezası tertip olunur.
madde 441 - (değişik: 9/7/1953 - 6123/1 md.) karısı ile birlikte ikamet etmekte olduğu evde yahut herkesçe bilinecek surette başka yerde karı koca gibi geçinmek için başkası ile evli olmayan bir kadını tutmakta olan koca hakkında altı aydan üç seneye kadar hapis cezası hüküm olunur.
1996 ve 1999 yılları arasında iktidar olan partilerden; Anavatan Partisi Doğru Yol Partisi, Refah Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Türkiye Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, hükümetleri süresince zina ile ilgili tüm maddeler iptal edilmiştir. Sadece haklı boşanma sebebi sayılmaktadır. 2002 yılından günümüze kadar iktidar olan Ak Parti de bunu umursamamıştır. tr.m.wikipedia.org/.../T%C3%BCrk_Ceza_Kanunu_(1926)
Çok kız ekliyorsa korkma klasik özgürlüğü hissetme güdüsüyle yapıyor tek bir kişi ekliyorsa kork bu arada bunu yapan erkek ilişkide çok bunalmış ki özgürlüğe sarılma isteği duyuyor tavırlarını başka bakış açısıyla gözlemle derim zira yeniden başladığınızda aynı şekilde davranirsan yine aynı sonuç olur
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kız takip etmeye başladı ve onu çok iyi tanıyorum takip ettiği kızların hiçbiri onun ciddi bir ilişki yürütmek için düşüneceği tip kızlar değil.
Onlara uzun vadede dank ediyor. İlk başta duygularını bastırıp çivi çiviyi söker mantığıyla ilerliyorlar sonra bakıyolar ki olmuyo geri dönüyorlar ama o zamana kadar kadın içinde her şeyi halletmiş duygularını bitirmiş oluyor :')
60 Yorumla
+1 yılöncelikle her insan bir degil nasıl bir elin beş parmağı bir degilse her insanda bir degildir bir erkek seni sevmişse eger gerçekten bir çıkarı olmadan her şeye rağmen sevmişse yapmaz burada sadece kednimi söyeldim kendimden bahsetmeyi asla ve asla sevmem çünkü ben kalkıp ben şöyleyim böyleyim dersem benim o erkeklerden farkım olmaz o yüzden karşıdaki kişinin beni tanımasını gözlemlemesini isterim nasıl biri olduğumu onun ağzından duymak isterim
00 Yorumla
+1 yılBen sevgilimden ayrılsam sadece onun bende kalan fotoğraflarına bakarak bişiler atıştırmalıklar yerim odamda öylece kalırım
Şimdi o arkadaş için diceklerim şunlar büyük ihtimalle sen olmayınca kimle konuşcak ki yeni kişiler bulup onlarla muhabbet falan eder veya sana karşı sinirli ise seni duygusal olarak yıkmak ister nasıl desem intikam gibi düşün erkeklerde çok farklı halleri var ama bu demek değil ki her erkek böyle00 Yorumla
+1 yılErkeklerde genel olarak bu var bence. Yani bu ayrılma aşamasinda bana kiz mi yok diyip böyle hemen sacma sapan şeyler yapıyorlar yapiyorlar bi manada aslında unutmaya calismaya çalışıyorlar sonra dank ediyor akıllarına eski sevgilileri geliyor ben bi yaziyim şuna diyolar dönerse onundur dönmezse zaten hic onun olmamistir. Böyle değişik varliklar bu erkekler☹
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşk. acisini öyle atlatacagini zannetmiştim ya da intikam duygusuyla yapmis olabilir. Ama mantıklı bı yol değil. İnsan ayrılınca bı sure kendini dinlemeli
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beni bırakacak bir kadın. Yaş mı tutayım? Senin olayın başkadır ama, genel olarak birisi beni bakınca arkasından yas tutmam.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben terkettim ama onun sürekli bitmeyen hataları yüzünden her seferinde özür dileyip tekrsr yapıyordu
- +1 yıl
Aynen benim exim de öyleydi. Huyu karakteri iğrençti ama hep ölüyorum bitiyorum çok aşığım yalvarırım zaman ver vs vs derdi ama hep yine aynı bokları yapardı. Ben de ayrıldıktan sonra hemen iki gün sonra başka sevgili yapmıştı *. Erkeklerin sevgisi filan yok tamamen seks dilencisi hepsi.
- +1 yıl
Aynen öyle. Tabii ki seks doğal. Ben de isterim erkek de ister. Ama aynen genel ilişkide çok kusurluydular hep bencillileri kabalıklarından yıldım. Hep özür dileyip dilenen bir tipti zaten sadece 2 ay sürdü. Benim tüm ilişkilerim max 2 ay sürdü çünkü tüm erkekler aynı bok. Kendi pis huyları var mesela yalan bencillik pis olması anne baba yalakası olması gibi. İşte asla değişmiyorlar. Ya da iğremç araba kullanması filan. Ama hep işte değilecek gibi sözler vaatler. Seviyorum yalvarırım yakanları.
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilk önce bana kız mı yok tribindeler sonra hepsi it gibi dönüyor bir tane dönmeyen erkek görmedim
30 Yorumla
+1 yılYok ben hemen yazmıyorum önce bir paket sigarayı bitiriyorum eski resimleri silerken ondan sonra yazıyorum arada uçurum var 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler böyledir. boşluğu doldurmak için ilk fırsatta hemen başka kapı bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılO kapıların da hemen yüzüne açılacağını sanarlar çünkü ilişkide olduğu insan egosunu yükseltmiştir. Baktılar yüzlerine açılan kapı yok geri dönerler
- 1 yıl
burada mısın
+1 yıl2 günde mi ne ya yahu sevmeyen birinden ne bekliyorsun napsın senin için beklesin falan mı çık saçmalıktan gerçeği gör normal bir şey yaptığı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılSeni deli etmek için ona geri Dönüp barışman için itihat etmen için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erkekler yanlız kalmakdan çok korkar ipini saldınmı kaybolmuş it gibi dolanır durur o kişiye sevdiği için degil hem unutmak hemde korktuğu için gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılErkege meme olsun popiş olsun yeter karaktere bakmıyorlar adiiilerr
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmasını bekliyordun yıllarca ayrılık acısı mı çekecekti?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa kıskandırmak için yazmıştır ya da kişiliği öyledir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgisi yalan dolanmış.
(Ben şimdi beni çok seven ve çok sevdiğim birinden zaten ayrılamam ki değil mi? )
İçin rahat olsun unut gitsin..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal mecburmu yalniz kalmaya biri gider biri gelir bu işler böyle..
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 günde mi ya?
Cevap sahibi+1 yılçok uzun süre 2 gün ben ayrıldıktan 4 saat sonra escort buldum internetten ona çaktım 1000 lira verdim yani... saplantılı olamam bir a... ma... yer gök a... m kaynıyor niye saplantı yapacağım
karaktersizlik bu
ölüye bile 3 gün saygı var
eş evlenmez cenaze var diye00 Yorumla
+1 yılMal mısın erkek çüküyle sever çünkü. Onda vefa merhamet vs yoktur. popo meme olsun anasını babasını satar hepsi.
20 Yorumla
+1 yılDusunsene evinde hergun bulgur pilavi yiyiyorsun gunlerce aylarca hatta yillarca e yeter da bu nedir icimiz disimiz bulgurla doldu birazda adana yiyek urfa yiyek kofte yiyek dimi yani 😉♥️🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler böyle çünkü. Bu yüzden kimseye kendini bu kadar kaptırmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılHem terk edilip hem seni sevmeye devam mı edecekti? Ne bekliyordun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılTerk eden benim ama haklı sebeplerim vardı. Bu durumda başkalarının peşinden gitmek yerine hatalarını telafi etmesi gerekiyordu
- +1 yıl
Erkeklerin yapısı biraz öyle terkedildiyse s*ktr et çekiyoruz genelde
Bizim yapımız böyle şu an rahatlamıştır kadın hemen erkek geç üzülür, 3 ay sonra gör
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay sonra da beni bulamaz artık :)
Soran+1 yılO kadat zor ki. Benim daha kalbim acıyor adam karı kız peşine düşmüş hemen
Soran+1 yılHep böyle özgürüm tadını çıkarayım diyip sonra pişman olup dönüyorsunuz ama 😒
bilmiyorum ya takıntı çevre karşı taraf ve birçok şey içerdiğinden yorum yapmam yanlış olur gibi
00 Yorumla
+1 yılAkıllı adam beklemez. Hele ki kız ayrılmışsa canı cehenneme.
00 YorumlaAyrildktan sonra yazdg ne malum
03 Yorumla
Soran+1 yılBirlikteyken sürekli yan yanaydik ve güzel bir ilişkimiz vardı biter bitmez böyle yaptı
- +1 yıl
Aşk olsun sana
Hıkayesıne yanıt verdıgını nerden bılıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAldığı nefesten bile haberim var ama o bunu bilmiyor :D
Hem terk edilip, hem seni mi bekleyecekti, kezban?
01 Yorumla
Soran+1 yılÜslubuna dikkat et. Terk eden benim evet ama onun yaptığı hatalar yüzünden. Sonuç olarak beklemesi gereken değil, adım atması gerek taraf o şu an
+1 yılErkeklerin doğası bu sis 🥰
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAri gibi dusun bizi bal icin cicek cicek ucaruz
05 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçek seveni kaybedersiniz o zaman da
- +1 yıl
Açıkçası iyi vücut, uzun boy, karizma ve akıl
- +1 yıl
Pardon saba yazdim
- +1 yıl
Yanlislikla
- +1 yıl
Ayrilik sonrasi dedin ama
+1 yılErkek çünkü mgxcjlncs
00 YorumlaAcısını bastırmak için
00 Yorumlaİyi ayrılmayı beklemiş en azından
00 Yorumla
+1 yılEn iyi savunma saldırı olduğu için
00 Yorumla
+1 yılaşırı ucuzsunuz da ondan!
01 Yorumla- +1 yıl
dogumsuznuz ondan adam degilisniz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu karaktersiz çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi demedim çoğu dedim zaten
+1 yılnapsin genc adan * oynasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü başkalaşıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an yaptığım aktivite unutmak için
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak için mi unuttuğun için mi
Cevap sahibi+1 yılUnutmadım. Unutmak için arada hala birbirimize yazıp yazıp sövüyoruz ya da barışır gibi oluyoruz ama düzeleceğini sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek beklemez arayışa girer hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği için mi yoksa özgürüm keyif yapayım diye mi acaba
- +1 yıl
İntikam hırs sinir ne dersen de
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter yoksunu oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılileri zekalı oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani verdiğini nerden biliyosn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ayrılmadan ilk kavgada bakar
00 Yorumla
+1 yıl21. yydayız bir ömür kimseyi beklemez
00 YorumlaZaten seninle beraberken yaziyirdu
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle beraberken yazmıyordu ayrılır ayrılmaz takipleşti rasgele biriyle ve yazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter meselesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. unutmak için
00 YorumlaUnutmak en güzel şey diyerekten yüksek ihtimal
00 YorumlaSadece erkekler mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek çünkü …
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk
00 Yorumla Unutmak için
00 YorumlaSığınacak liman aradıkları için.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem