Nişanlımın ailesi alacağımız eşyaların borcunun bir kısmını bize borç birakacakmis sizce doğru mu?

Hangi çağda? ve nerede? yaşıyorsunuz kardeşim? Ne gerek var iki aile anlaşsın düğün dernek yer tutma vs. ne gerek var?
Çağırın en sevdiklerinizi nikah dairesine bitsin bu sağa sola paralar yatırma devri. Oraya para vereceklerine aileler sizlere düğün yardımı yapsınlar ki hayata eşinizle borçsuz başlayın..
Haksız değilim iyi düşünün..
Ekonomist olmak gerek
El alem ne der? Bilmem ne? EL ALEM ZOR GÜNÜNÜZ DE SİZE YARDIM EDEBİLİR Mİ? ZOR.. HERKES KENDİ DERDİNDE BU ZAMANDA.
Ya biz zaten abartı bir şey yapmıyoruz düğün dernek derken öyle ahım şahım bir şey düşünmeyin. Küçük bir yerde aile arasında gibi düşünün. El alemi sevindirmek için değil güzel anılarımız olsun diye. Düğün olmasa bunlar zaten yine bize vuracak borcu. Benim sorduğum başka bir şey sizin yazdıklarınız başka bir şey
10.000 ve 25.000 tl az bir rakam değil size versinler demiştim. Hem de diğer gençlere örnek olursunuz anlamında.. neyse.. saygılar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Düğün saçmalık olmasada olur
Biz güzel eğlenceli bı anımız olsun diye yapıyoruz aşırıya falanda kaçmadık hatta yapılabilecek en alt seviyede tuttum hepsini. Konu düğünün olup olmaması değil burada
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş