1 aylık evliyiz eşime borçlarımızı anlatmam gerekiyor yaklaşık 430 bin tl borcum oldu şu an bir akıl verin bana lütfen
kumar denen illet kripto beni batırdı allahım canıma kıymamak için zor duruyor
1 aylık evliyiz eşime borçlarımızı anlatmam gerekiyor yaklaşık 430 bin tl borcum oldu şu an bir akıl verin bana lütfen
kumar denen illet kripto beni batırdı allahım canıma kıymamak için zor duruyor
430 bin TL için kendini öldürdüğüne değmez eşine anlat bizim bir komşumuzun eşi de borçlarından dolayı intihar etti kadın çocuğu ile yaşıyor yazık değil mi o kadına güzelce anlat bağırır çağırır en fazla ama tövbe etmelisiniz bir daha yapmamak üzere bunu kapatiyim diye aynı şeyi yaparsanız daha beter olur
Ne kadar borçu varmış ölen insanın
Bilmiyorum o kadarını ama borç için yapılacak bir şey değil yani çalışıp kazanıp ödersiniz
Benim gücüm yok yapamam asgari ücret alıyoruz ikimizde nasıl bitsin allah aşkına
Akşam da çalışın gerekirse benim arkadaşım gündüz calisirdi sonra sekizde tercüme işi yapardı
Dostum çok kötü bir durum.
Her yönüyle ve tüm yanları ile anlatman gerekiyor.
Al karşına ve bir kaç gün öncesinden şunu de
Seninle çok önemli bir konu konuşmam gerekiyor de ve işte şu gün dışarı da sakin bir yerde konuşmanı tavsiye ederim evde söyleme dışarı da daha sakin olabilir eşin
Umarım en kısa zaman diliminde toparlarsın
Eşinize borçlarınızı dürüstçe ve açık bir şekilde anlatın. Birlikte finansal bir plan yapın ve bu borçları ödemek için adımlar atın. Aynı zamanda, kumar ve kripto gibi riskli yatırımlardan uzak durmaya karar verin ve profesyonel yardım almayı düşünün.
Cevap
2Cevap
aman haa ne cana kıyması dur orada. valla direk söylicen haliyle sana çok kızacaktır. ve bunu telafi etmek için neler yapacağınıda anlatcan. sana ikna olursa belki daha ılımlı karşılar.
eşin boşayabilir cogunlukla öyle oluyor biz bilemeyiz ama sen tanıyorsun onu git konuş
Bırakırsa canıma kıyarım gerçek anlamda
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?