7 aylık ilişkim 1 ay önce çok sıktığım için bitti, daha doğrusu ara verildi yaklaşık 2 hafta önce de tamamen bitti. 3 gün önce bi fotoğraf gördüm arayıp bu ne diye hesap sordum açıkladı o günün akşamı 150 km yol geldim konuşmak için fakat inmedi geri döndüm. Dün akşam geri geldim normalde burada yaşıyorum 1 haftalığına şehir dışında idim. Bi konuşalım mı dedim olur dedi aldım kızı oturduk bir yerde çok güzel bir şekilde özel konulardan konuştuk birbirimize güven tazeledik. Evinin önüne götürdüm biraz daha oturmak istediğini söyledi. Konuşurken telefonunu çıkardı buyur telefonuma bakabilirsin 1 aydır neler yaptığıma dair içinde güven sorunu olmasın dedi bakmak istemedim çünkü benim telefonuma bakmaya kalkarsa işin rengi değişecek şöyle ki başka şehirlerde ki insanlarla (karşı cins) dertleştim ve sohbet ettim. Ona bunları söyledim ve yeniden en başa döndük. Arayışa girdiğimi düşündü fakat o insanlarla tek konum kız arkadaşım idi ne yapmam gerektiği idi. 1 hafta sonra tekrardan bir görüşmeyi deneyeceğiz zaman vermemi istedi fakat tamamen artık görüşmeme havası da verdi. Beni arama bana yazma ben sana cuma günü gidicek olursam perşembe günü yazarım dedi. Düşünceleriniz nelerdir ne yapmam lazım ben insanlarla flört manasında görüşmedim yüz yüze gelmedim sadece mesaj yoluyla fikir aldım ne yapmam gerektiğini konuştum kendisi de bunu biliyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niyetin kötü değilse gayet masum bir şey aslında ama sevgilin o an onu anlayamaz tabii ki biraz zaman vermeniz çok iyi olur
Dediğim gibi o insanlarla bile sadece sevgilimi konuştum. Yazarsam cevap vermeyeceğini ararsam açmayacağını haftaya onun bana yazacağını söyledi. Hiç kimseyle flört vb. konuşmadım. Mesajlara girip baktığında bile anlamış olması lazım ben ne yapmalıyım bana fikir verin gibisinden konuştum çünkü arkadaşım yok, olsa da çıkar ilişkisi.
Telefonu alıp eline mesajları okudu yani değil mi
Evet fakat tüm mesajlar kız arkadaşımdan ibaret ne yapabilirim bununla ilgili.
2 kişiye sormuşum zaten yani 2'sine de nasıl affettirebilirim ne yapmalıyım gibi şeyler nasıl birleşebiliriz yeniden insanlara sorduğum ve yardım istediğim tek şey bu
Olduğu gibi anlat kötü bir amacım yoktu de ne yapacağımı şaşırmıştım seni kaybetmekten korktum de
şu an mesaj atmamamı aramamamı istedi görüştüğümüzde kendimi en iyi şekilde belirteceğim çünkü ben yemin ediyorum flört arayış vs. için insanlardan yardım dilenmedim benim yakın arkadaşım bildiğim insan bana yamuk yaptı arkadaşım yok o şekilde insanlardan fikir almak mecburiyetinde kaldım
Ya sevgilin seni kaybetmesin gerçekten onu gerçekten seviyorsun her türlü hallolur ya ortada kötü niyet yok çünkü ona içinden ne geliyorsa anlat eğer hala diretiyorsa kendi kaybeder
17,18 yaşında kanser hastası bir kız yazdı yaptığım yoruma istinaden. Kıza anlattım derdimi yazma sakın vs. dedi ben hep yazdım daha sonra bu kızın da yazmasını istemediği birisinin olduğunu dinledim. Çocuk kıza yeniden yazmış bende gördüm hayırlı olsun kardeşim yazdım Kendi kız arkadaşıma da gösterdim bu kız kanser hastası onun da görüştüğü birisi varmış oda zaman istemiş kırıcı konuşmuş vs. dedim Fakat kendini kaybetti umrumda değil kimin ne hastası olduğu sen nasıl böyle bir arayış içine girersin diye kendini şartladı maalesef fakat ben arayış içerisinde olmadığımı söylememe rağmen o donuk bir şekilde hiçbir şey düşünemediğini beyninin donduğunu vs. söyleyip durdu. benim üzüleceğim şeyleri söylemeyeceğini çünkü benim gerçekten yalnız olduğumu ve tüm gün 2 saat spor dışında evde olduğumu biliyor. Üzüntümü ev halkının hissettiğini biliyor bu yüzden elinden geldiğince güzel vedalaştı benimle. Cuma günü gideceksen perşembe günü görüşelim bir daha ki hafta gideceksen Cumartesi günü görüşelim dedim olur ben sana yazarım sen bana yazma lütfen dedi peki dedim.
Kız haklı maalesef hata yapmışsın.
Ne yapmalıyım nasıl telafi edebilirim
Aynı dertten müzdaribiz
Sen neler yapıyorsun
İnan hiçbir şey
Bi çaba göstermemiz lazım yoksa kötü olacak gerçekten
Salla denizde balık çok
Hocam onun farkındayım da gönül o balığı istiyor ne yapalım.
Çok uzun kardesim be
Abi özet geçmeye çalıştım fakat uzun oldu afedersiniz.
istediğinizi