ACİL YARDIM NE YAPMALIYIM?

7 aylık ilişkim 1 ay önce çok sıktığım için bitti, daha doğrusu ara verildi yaklaşık 2 hafta önce de tamamen bitti. 3 gün önce bi fotoğraf gördüm arayıp bu ne diye hesap sordum açıkladı o günün akşamı 150 km yol geldim konuşmak için fakat inmedi geri döndüm. Dün akşam geri geldim normalde burada yaşıyorum 1 haftalığına şehir dışında idim. Bi konuşalım mı dedim olur dedi aldım kızı oturduk bir yerde çok güzel bir şekilde özel konulardan konuştuk birbirimize güven tazeledik. Evinin önüne götürdüm biraz daha oturmak istediğini söyledi. Konuşurken telefonunu çıkardı buyur telefonuma bakabilirsin 1 aydır neler yaptığıma dair içinde güven sorunu olmasın dedi bakmak istemedim çünkü benim telefonuma bakmaya kalkarsa işin rengi değişecek şöyle ki başka şehirlerde ki insanlarla (karşı cins) dertleştim ve sohbet ettim. Ona bunları söyledim ve yeniden en başa döndük. Arayışa girdiğimi düşündü fakat o insanlarla tek konum kız arkadaşım idi ne yapmam gerektiği idi. 1 hafta sonra tekrardan bir görüşmeyi deneyeceğiz zaman vermemi istedi fakat tamamen artık görüşmeme havası da verdi. Beni arama bana yazma ben sana cuma günü gidicek olursam perşembe günü yazarım dedi. Düşünceleriniz nelerdir ne yapmam lazım ben insanlarla flört manasında görüşmedim yüz yüze gelmedim sadece mesaj yoluyla fikir aldım ne yapmam gerektiğini konuştum kendisi de bunu biliyor.
ACİL YARDIM NE YAPMALIYIM?