ACİL BAKIN YARDIM?

Arkadaşlar baştan sona anlatıcam lütfen gelip az sonra söyleyeceğim şey için başıma ahlak bekçisi kesilmeyin şimdi ben bisex bir kızım ve benim bir sevgilim var o da kız ve ben kız arkadaşımın 3. evre akciğer kanseri olduğunu öğrendim daha önce başıma böyle bir olay asla gelmemişti ve normal olarak ne tepki vereceğimi bilemedim ama bu hidle durmak istemiyorum çünkü onu kaybedersem gerçekten üzüleceğim aslında çok seviyorum destek çıkacaktım fakat sonu belli yine de ona çaktırmadım ve sorun etmedim bugün bana gelip önceden bir erkekle görücü usulü nişanlandığını söyledi ve bu hastalığa yakalanınca karşı taraf nişanı atmış bana dediki bu hastalıkla beni kimsenin sevmeyeceğinden emindim ve sana akciğer kanseri olduğumu söylediğimde ne kadar belli etmesem de beni bırakmandan deli gibi korktum, ama şu an burdasın ve beni gerçekten seven birini bulduğum için çok şanslıyım bu benim için çok şey ifade ediyor dedi ben bunları okuyunca paramparça oldum bırakmadım da çünkü o psikolojiyle daha kötü olur diye korktum gerçekten de seviyorum ama onu kaybedersem bu yükü kaldıramam, ayrıca 3. evrede yaşama ihtimali var mı sizce? daha yeni 3. evre oldu.
ACİL BAKIN YARDIM?