Sizce normal bir şey mi?
Sağlıklı bir evlilik olur mu?
Be gib sorun lar yaşanabilir?
Artıları ve eksileri neler sizce?
Sağlıklı bir evlilik olur mu?
Be gib sorun lar yaşanabilir?
Artıları ve eksileri neler sizce?
Selamlar,
Günümüz ilişkileri artık hemen hemen böyle oluşuyor. Şahsen ben bunda bir sakınca görmüyorum çünkü dünya artık sosyal medya ve çevre üzerinden iletişim sağlıyor. Dün tanışıp bugün evlenmek tabii ki mantıksız önce iyice insanları tanıyıp ondan sonra yavaş yavaş adım atmak gerekiyor. Yangından mal kaçırıp gibi çabuk karar verirsek ileri daha bir sıkıntı yaşayabiliriz.
Günümüzde market akış verişi bile İnternet üzerinde yapıldığına göre bu mümkün bence sonuç olarak taraflar yüz yüze geleceği için artıyı eksiyi kendileri karar verirler diye düşünüyorum
Günümüz çoğu ilişkisi öyle başlıyor zaten. Önemli olan reele taşımak. İki gönül birse o da olur herhalde.
Cevap
7Cevap
Fark etmez aşk olduktan sonra
Asla sıcak bakmam neden ide sööyleyim normal hayatta kapı komşusu tanıyamıyorum ki iki yazmaya nasıl tanıyacaksın
Gayet sağlıklı olur. Nerede ne şekilde tanıştığının bir önemi yok ki. Sonuçta buluşup görüşeceksiniz, normal bir ilişki yaşayacaksınız.
Artık bu da bir tanışma yöntemi. Size düşen tanıştığınız kişiyi iyi araştırmak, sorgulamak.
Artık internet üzerinden cok tanısmalar oluyor fakat dikkatli olmak lazım güvenmemek lazım sonra farklı sonuçlar cıkabiliyor
Düzgün kalbi temiz biri olursa neden olmasın?
internet tanışmak için sadece araçtır
Güvenini kazanmışsa neden olmasın
Ben öyle evlendim bir sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?