Ya bence aşkın nereden çıkacağı pek belli olmaz ayrıca şimdikiler hep sosyal medya üzerinden tanışıp sevgili oluyorlar veya evleniyorlar bunun utanılacak bir durumu yok ayıp bir şey değil gayet normal karşılıyorum bu durumu.
İnternetten tanışmanın bile sağlıklı olduğuna inanmıyorum artık. Karşıdaki kendini farklı anlatıyor, kişi farklı algılıyor. Sonrası gereksiz zaman kayıpları. Gerek yok bence. Bu devirde insanlara güvenilmez…
Olmaz. Bana sapığın teki düşer. Arkadaşım face ten hayatının aşkını buldu. Çok mutlulular. Çocukları da oldu fakat ben bulmaya kalksam gizli bir seri katil filan çıkar heralde mcndkdmdkddm
Zor guvenen bir insan oldugum icin tanimam zaman alir, o sebeple güvenmeme yardim edecek bilgileri güvendiğim insanlardan öğrenmem gerekir. Bu sebeple benlik degil.
şu an her şey dijitalleşti okul bile online olabiliyor yani neden tanışmak evlenmek olmasın ki artık çok normalleşti bu. Dünya dijitallesirken internetten tanışmak evlenmek çok normal ki iyi örneklerini de görüyoruz çevremizde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Olacaksa çevremden veya çevremin çevresinden kfkfkfkdl sosyal medya hesabım olmadığından sanaldan tanışamayız zaten