Sevgilim sürekli kardeşleriyle ilgileniyor, onlara para yediriyor. Annem, evlenince de böyle olur diyor. Ayrılsam mı?

26 yaşındayım yaşıtlarımın çoğu evlendi ve çalışıyorlar hepsi koca parası yiyo. Benim de bi tane canım sevgilim var. Ne doğumgünümde yanıma geldi. Ben de istemedim gelmesini ama ne hediye aldı ne bi şey. babası tır şoförü kardeşlerini hergün yemeğe götürüyo 3 tane kardeşi var onlar hastaneye götürülecekse sevgilim götürüyo. Hep onlarla ilgileniyo. Bu devirde de her şey pahalı evi yok bi şeyi yok kazandığını da hep ailesine harcıyor. Ailesi harcar diyebilirsiniz ama hergün de yemeğe götürülmez ya da hergün pikniğe götürülmez hastaneleri herşeyleri sevgilimin üstünde evlenince de öyle olur bu diyo annemgil sizce ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Günvlkklkk
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de ayrılmayı düşünüyorum gerçekten bi tane arabası var kendisi almış kaskosu herşeyi kendine ait ona rağmen babamın arabası diyo arabaya kafayı yemiş. Ailesinden hiçbir destek görmüyo anca köstek oluyolar benim babam da zaten böyleydi. Amcama ev aldı halama ev aldı hep maddi sıkıntılar içinde büyüdüm babamın ailesine para yedirmesinden bide Allah böyle babam gibi slk birini karşıma çıkarttı
Sevgilim sürekli kardeşleriyle ilgileniyor, onlara para yediriyor. Annem, evlenince de böyle olur diyor. Ayrılsam mı?