Okulda benden hoşlanan çocuğa kahve teklif ettim faln ama üni sınavını bahane etti bide zaten yüzüme bakamdı sesi titredi falan gerildi yanına gittiğimde baya utangaç gibi sonra yazdım konuşmaya başladık 3 gün yazdım sonra kendi yazar diye yazmayı kestim ama yazmadı 1 hafta sonra gene napiyosun diye mesaj attım çocuk gayet sıcak konuşuyor ve çok geç dönsem bile kendisi hemen dönüyor ama sorun şu ki sohbet tıkanınca konu açamıyor ben sorular soruyorum ve ben yazmadan kendisi yazmıyor sizce neden ve ne yapmalıyım lütfen ayrıntılı fikir verin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz hatta baya çekingen bence o yüzden ben uğraşır açarım onu diyorsan sen bilirsin
Uğraşırım ama tam olarak nasıl davrwnıcam bilmiyorum
Yarın üniversite sınavı var mesela 5 gündür konuşmuyoruz birden nasıl geçti diye mesaj atsam?
Olur tabii at tabi belki o atar yarın akşama kadar bekle.
Benim sınav senem değil yazma bahanesi yok bu konuda ben yazabilirim sadece ayrıca zaten benim yazmak için bahaneye ihtiyacım olmuyor direkt napiyosun diye mesaj atıyorum..
Kendisi geçen yazdığımda gece 12 de yazmıştım yürüyüş yapıyordum senn yaziyo ilk başta öyle değildi ama artık kelime sonunu uzatıyor bu da Bi gelişme değil mi 😂😂
Sen at ozman akşam mesaj
Ufjwhshssh baya iyi bir gelişme jdjwbsbsbsbs
Bencede cnsmgmsmfmsm
Neyse çok teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Utangaçtır ya da kırmamaya çalışıyodur bırak konuşmayı yazmazsa daha zorlama isteyen bir şekilde konu bulur en kötü nasılsın napıyosun diye mesaj atar
Haklısın teşekkür ederim
Bence çocuğun özgüven eksikliği ben öyle anladım. Bence sen yazma artık onun yazmasını bekle kendisi zaten yazmaya cesaret edecektir
Zaten sürekli yazmıyorum ara ara mesela en son 5 gün önce yazdım bide yarın ki üni sınavının nasıl geçtiğini sormayı düşünüyordum çünkü eğer özgüvensizse senin dediğin gibi, ondan vazgeçtiğimi düşünüp hiç yazmasa
Yazmazsa? **
Sen bilirsin ama ben olsam sürekli yazmam belki rahatsız olur. Onun yazmasını beklerdim bırak o senin peşinden koşsun sen değil. Ama içinden de yazmak geliyorsa yaz 😊
Haklısın ask ama Bi ara yazmadım 3 hafta boyunca ses çıkmadı ama sonra tekrsr yazdığımda sanki uuzn zamandır mesaj bekliyor gibi davrandı bilmiyorum muhtemelen yazmaz bende peşinden koşmak istemiyorum ama başka türlü ilerlemez gibi.. :')
Sen peşinden koşup yipraniyorsun ondan dedim ama sen bilirsin içinden nasıl geliyorsa öyle yap ☺️
Anladım teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim 🙂
Utangaç olduğu ortada ilkisin galiba birde
18 yaşında ilk midir ki ya
20 yaşındayım daha flortum olmadı utangacim birde hiç mi ilk adım atan kız olmadı dersen oldu ama hep yanlış attılar
Nasıl yanlış attılar nasıl davranmam ve nasıl davranmamam gerektiği hakkında bilgi verir misin rica etsem
Yok onlar yanlış insanlardı eğlence arıyorlardi ne bilim gelip bacağını bacağıma sürttu bir tanesi diğeri geldi göğsüme felan dokundu aşırı rahatsız oluyordum daha ilk konusmamizda yapıyorlardı. Sen el şakası felan yapma ama sakalas samimi olmaya çalış o soğuk gibi davranır ama bilerek değil utanıyor isinamiyordur 2 güne felan ısınır sen sadece ilgilen onunla sohbet et yeter cevap veriyor diyorsun zaten
Pardon sakalasma utandigindan sana karşılık veremeyecek rezil oluyor hissi oluşacak sadece ilgilen hobilerini felan sor muhabbet et işte
Cidden mi ya gerçekten yanlış insanlarmış eğer onlarda hoşlansaydı böyle saçma sapan hareketler yapmazlardı utqnırlardı ve umarım ilerde gönlüne göre birini bulursun yorumun için teşekkürler öyle yapacağım 😊
Zaten bende saka yapma riskine giremem çünkü onun kadar olmasa da benden ondan baya utanıyorum
Oo zor olacak o zaman biraz ağırdan olacak ama sıkıntı yok sen cesaretlisin maddi durumu felan nasıldir sence bir fikrin var mı
Kötüyse bırak peşini felan demeyeceğim
Yanii 5 erkek kardeşler ve buna rağmen üniversite için dershaneye gidiyordu demekki durumları çok kötü değil ama çok iyi olduğunu da düşünmüyorum
Maddi durumu ile alakası ne
Yani benim durumumda iyi sayılmaz cekingenimde dedigim gibi kimseyle kahve içmeye felan gitmedim bu zamana kadar kahve içmeyede çıksam yani kızla ciksam fiyatından haberim yok birde ne olur ne olmaz diye en az 150 TL ile çıkmak isterim çocuk parasi felan yoksa rezil olmamak için gelmiyorda olabilir
Yani dershaneye gidebilen birinin kahve parası da vardır diye düşünüyorum bu aradaa Ben davet ettiğim için de ilkte zaten ben ısmarlamak istiyorum xmsmfmdmg
Hoslaniyorsa ya o seni davet etmek için harçlık biriktiriyordur ya da senin tekrar davet etmen için bekliyordur parasıni ayarliyordur biraz zaman geçtikten sonra tekrar söyle bakalım
Onu yapma bence hem hoşuna gidecek hem kendini ezik gibi hissedebilir altında kalmak istemeye bilir erkeklik onuru diye bir şey var sksksksjsk
Tamamm söylerimm biraz daha bana alıştığında
Yani öyle deme ailesi okutmak için zar zor denkleştire biliyordur belki ama harçlığını ayiriyordur
Bütün erkekler bu hesap ödeme işini gerçekten çok abartıyor anlamıyorum biz kızlarda mahçup oluyoruz parası için çıktığımızı düşünmelerinden korkuyoruz fnemfmdmcmdd
Tamamda sen kendi hesabını öde onunkine karışma teklif et ödemek istiyorum de reddederse ısrar etme
Veya kahve içmek istediğini öyle söyle sana kahve ısmarlamak istiyorum de ne diyecek
Haklısın ama bana puanım muhtemelen yetmiycek dedi bende kendini daha fazla hırpalama olduğu kadar falan dedim o da fazla takmıyorum dedi dnemfmsmf ondan sonra da hmm sorun yok o zaman dedim aynenn yazdı konuşma bitti
Aynen öyle söylerimm
Valla ne diyeyim hayırlısı ne ise o olsun Allah iyi insanları karşına çıkarsın
Şimdi geç oldu ama sana bir şey sorabilir miyim uyuyacaksan yarında olabilir
Özelden
Yok birazdan uyuycam seninde aynı şekilde teşekkür ederim
Yazabilirsin özele
Yazamıyorum özel yapmışsın bana takip atman lazım at yarın yazarim
Ay çen utandın mı?
Vmsmgösdörös
Tamam gidin evlenin
Tamam