ACİL DESTEK FİKİR LÜTFEN?

Arkadaşlar selam. Çok kötü bir haldeyim. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Realist olun lütfen kalp kırmayın çok zor bir süreçten geçiyorum.

18 yaşında bir ilişkiye başladım 24 yaşıma kadar sürdü 25 yaşında evlendik evlendikten 4 ay sonra boşandık. Acayip toksik biriydi, bana yapmadığı eziyet şiddet küfür hakaret kalmadı, evliliği 4 ay sürdürebildim. 25 yaşımda boşanma yaşamış olmak beni kahrediyor. Tüm sosyal hayatımda bunun çekingenliğini yaşıyorum.
şu an boşanalı 6 ay oldu, başka bir çocuk benden hoşlandı, ben de onu tanımak istiyorum karakteri vs. Hoşuma gitti ama boşandım demek beni kahrediyor. Bu yaşta bunu yaşadım demek acayip stres yaratıyor bende. O hiç evlenmemiş mesela kabul eder mi böyle bir şeyi bilmiyorum çocuğum felan yok mesleğim güzel mühendisim, bilmiyorum boşanmayı dert eder mi sizce? Ve ben bu durumu nasıl atlatabilirim, hayatımı mahvetti şiddet uyguluyor küfür hakaret ediyor kısıtlıyor diye boşandım ama insanlar bunu dinlemez ki hep yargılar :( sosyal hayatımı boşandım demek mahvediyor bu yaşta bunu yaşamak istemezdim. Ne düşünüyorsunuz?

ACİL DESTEK FİKİR LÜTFEN?