burada kizlar için uğraşan kafa patlatan erkekleri görünce gözlerim doluyor. Karşıma hiç doğru dürüst birisi çıkmadı.. sen onlara bakmadın şans vermedin demeyin benim karşıma zaten erkek pek çıkmıyor çıkanı değerlendiriyorum sonra şeref yoksunu biri olduğunu belli ediyor benim başlamadan biten aşk hikayem burada sonlanıyor. Neden bu kadar nasipsizim bıktım hayatta hiç bir şeyim rast gitmiyor
ne iş ne aşk ne para herşeyden mahrum kaldım bu genç yaşımda
ne iş ne aşk ne para herşeyden mahrum kaldım bu genç yaşımda
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37Deme öyle, ya nasip. Zamanı gelmemiş senin için demekki.
o zaman hiç gelmeyede bilir
Karşına dürüst erkek çıkmaması olabilir ancak sen çabuk mu şans veriyorsun?
yani tanışmak isteyenle tanışıyorum kimseyi pek uğraştırmıyorum
Bundan dolayı böyle oluyor hızlı şans verme flörtünü biraz uzat senden sıkılırsa o kişi sana değer verip sevmiyordur bunu anlayabilirsin uzun süre seninle konuşmaya çalışan kafası yatakta olmayan gerçekten seni seven ve değer olanlarla ol
Bende öyleyim
@Esatingulbeni dikkatli olmanız gerekiyor hiç kimsenin üzülmesini istemem
Evet ama ben kendim sıkılıyorum iş uzadıkca
yani ne olacaksa olsun diyorum ya benim açımdan olmuyor ya da karşı taraf için olumsuz oluyor anlam veremiyorum bi türlü
Kararlarımı çabuk vermeye çalışan birisin anladığım kadarıyla bir şeyi tutturamıyorsun bir türlü kararların çabuk verdiğin için sonuçlarına katlanmak sana gelmiyor maalesef ama hataların defalarca tekrarlayınca çok üzülmeni normal karşılarım sana vereceğim ufak bir tavsiye sosyal medya arası üzerinden flörtleşme oluyorsa kendi ilinden olan biri ile konuş ve belli bir zaman aralığında o kişiyle aranızda bir enerji olursa yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olacaktır.
zaten uzak mesafeye gelemem bunlar hep yakinimda belki 20dklik mesafede olanlar
Güzel haydi bakalım her şeyin hayırlısı olsun
işte hayirli olmadilar
Onları takma artık kızım boş ver kendi önüne bak geçmişte yaşama bu kadar sürekli önüne önüne engel koymuş olursun 100 tane canım arasında mutlaka bir tane akıllı çıkar
işte talip az olunca 100 kişide 1i anca 100 yaşımda falan bulurum
Yok be kızım abartma biraz kendine özgüvenin olsun
yok ciddiyim ben
normalde kizlarin DM kutusu erkek dolu olur benimkinde ayda yilda 1 kişi denk gelir
Ne yani şimdi kendinin güzel olmadığını mı düşünüyorsun
Bazen düşündüğüm oluyor erkekler yüzünden ama aslında alakası yok ortalamanın üstü bi tipim var ama işte ortamım olmayınca erkekde olmuyor haliyle güzellik/çirkinlik bu durumda yetersiz kaliyor
Sen yaz onlara ayıp değil
ya çok merakliymis gibi olurum o zaman ve sürekli insan kırılmaz yani bende biktim üzülmekden
yine beni hasta edecekler
Sevmek sevilmek o kadar şart mı ya boş ver git gez dolaş ben öyleyim pek umursamıyorum kimseyi sanki biriyle konuşsam çok ciddi olacak da evleneceğim hayatımı yaşıyorum Bir sorun mu oldu ayrılıyorum bitti gitti bu kadar
O hayati ben zaten yaşadım ve bıktım
bende ilgi görmek istiyorum sevilmek istiyorum yani
yaşım 28 yani daha nekadar gezecegim nekadar hayatimi yasayacagim... hayat mi varda yasayacak sanki
Evli mutlu çocuklu mu olmak istiyorsun
evet niye olmayayim
Bekâr kal bence sorumluluk zor
neyse kardesim
👍👍
Memur olamazsan yayraaa yedin. Once iş tutturman lazım aşk o zaman yuzunu guldurur.
Şerefli gerçekten ne istediğini bilen bir kıza yaşım 24 bende rastlamadım
Derdini sempatik bir dille anlatmışsın 🙂 bence hala kendinle barışıksın
Babam dışında henüz şerefli bir adam bende görmedim yanlız değilsin
Ins ilerde evde kalmazsin
bu gidişle kalacam gibi
Cok kotu ilerde anlarsin yaş gecince
geciyo zaten yasim yanlis 28 yasindayim
Bende öyleyim yalnız değilsin
zaman kotu
nerdesin
burdayim
şehir olarak